Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (354)
Filtrovat recenze
354 výsledků
Hodnocení cestovatelů
211
85
32
17
9
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
211
85
32
17
9
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
16354 recenzí
Recenzováno: 10. října 2018

Krásný rozlehlý resort, nádherné prostředí a skvělý personál nabízí vyžití pro rodiny s dětmi i starší páry. Velká chvála Emad Mahmoud za rychlé a objektivní řešení technického problému na pokoji. Děkujeme!

Datum pobytu: září 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
2  Poděkujte uživateli kovarova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
guestrelation2018, Guest Relations Manager v zařízení Club Calimera Akassia Swiss Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. října 2018

Vážení hosté,
Slunečné pozdravy z resortu Akassia Swiss Resort.
Děkujeme vám za váš přehled zde na prázdninách.
S velkým potěšením jsme v přehledu přečetli, že jste s námi strávili skvělou dovolenou.
Tým Akassia Swiss Resort by vás rád přivítal na další pobyt u nás.
S pozdravem,
Hotel Management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. září 2018

Loni v srpnu jsme navštívili tento hotel. Při příjezdu na hotel jsme dostali hned nealko nápoj pánové na recepci byli velmi ochotný. Během hodiny jsme dostali náramky a klíč od pokoje. Pokoj byl krásný koukali jsme na celý aquapark.Resort je dost velký co se týče moře super laguna kdo chtěl šnorchlovat musel přez molo. Jídlo hodnotíme velmi chutné strava pestrá každý si vybral. Při večeři se dá sedět venku to bylo moc příjemné vždy byl nějáký program. Äquapark je zde nádherně velký , kde je mnoho atrakcí tobogány a klouzačky jak pro malé děti tak pro větší i dospělé. Kluci u tobogánů jsou velmi milí a je s nimi sranda pomohli kdykoliv bylo potřeba.Naše vnoučata se odnich netrhla knám starším se chovali velmi slušně hlavně Mohamed Abdlo moc příjemný a ochotný což se týká i ostatních chlapc.Aguapark team byl nejlepší . Tento hotel bych doporučila radi jse sem vrátíme.
Rychlá odpověď

Tip ohledně pokoje: pro nás byl hezký kvůly blízkosti na aquapark
Datum pobytu: srpen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Dana P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
guestrelation2018, Guest Relations Manager v zařízení Club Calimera Akassia Swiss Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. září 2018

Vážení hosté,

Děkujeme za důsledně pozitivní hodnocení.
Jsme velmi rádi, že jste strávili s námi báječné týdny v hotelu Akassia Swiss Resort.
Chvála, kterou rozhodně předáme našim kolegům.
Těšíme se, že se s vámi znovu setkáme.
Vidím vás brzy v Egyptě.
Hotel Management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. září 2018 prostřednictvím mobilu

Resort je nádherný, velký a máte zde hodně možností co dělat. Mořská laguna nádherná a teplá, moře ještě o to krásnější, ty barvy a ryby a korály fakt stojí za vidění. Pánové na recepci byli velmi ochotní a hodní, apartmány jsou nádherné a ve velmi dobré poloze. Počasí jsme měli krásné, celý týden svítilo sluníčko, od moře jde vlhkost a vane větřík což je výhoda. Místnosti jsou příjemně klimatizované. Pokud máte děti, nudit se rozhodně nebudou, je zde nádherný velký aquapark, kde je mnoho atrakcí. Kluci u tobogánů jsou velmi milí, komunikativní a je s nimi sranda. Jídlo hodnotíme jako velmi povedené, každý si tu něco najde, vše je výborně ochucené, číšníci a kuchaři jsou také velmi ochotní a příjemní. Pozitivně hodnotím i práci animátorů, kteří se starali o naši zábavu. Celkově tuto dovolenou hodnotím velmi kladně a určitě doporučuji.

Datum pobytu: září 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
1  Poděkujte uživateli Uhmanka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
guestrelation2018, Guest Relations Manager v zařízení Club Calimera Akassia Swiss Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. září 2018

Vážení hosté,

Děkujeme za důsledně pozitivní hodnocení.
Jsme velmi rádi, že jste strávili s námi báječné týdny v hotelu Akassia Swiss Resort.
Chvála, kterou rozhodně předáme našim kolegům.
Těšíme se, že se s vámi znovu setkáme.
Vidím vás brzy v Egyptě.
Hotel Management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. září 2018

včera jsme se vrátily z tohoto hotelu,naše první návštěva egyptu.takže jsme nevěděli do čeho jdem,pouze recenze.Příjezd na hotel v 7 ráno,ihned jsme dostali náramky a šli jsme na snídani.po snídani jsme čekali asi hodinu na pokoj,bakšiš jsme nedali tak nevím jestli by se to s ním urychlilo.rodinný pokoj na slušné úrovni,ne 5-ti hvězda.ale na pokoji jsme pouze spali,takže nemám problém.resort obrovský,denně opečovávaný,wc by stálo za úpravu.prosté pár věcí už by za opravu stálo
jídlo-snídaně velký výběr,dá se denně jíst něco jiného.oběd a večeře tady už omezení,většina jídel je ochuceno jinak než jsme zvyklí takže to moc nešmakuje,nakonec většina lidí skončí u rýže,hranolek a kuřete.co musím vyzdvihnout je sladké(mám rád)každý kousek velmi chutný,nepřeslazený.ovoce a zelenina průměr.suché pečivo taky chutné.ranní a odpolední snacky pouze hranolky,hamburger(kuřecí,hovězí)nic jiného.
pláž-čistá,udržovaná,kdykoliv jsme přišli byli lehátka volná,na koupání laguna tak 15 na 50metrů,jinak korály na které se nesmí,dvě mola do moře,dostali jsme se tam dvakrát na dvě hodiny(jinak každý den červená vlajka,moc foukalo,ale na to jsme byli upozorňovány)na toto je to dost omezené.aquapark dobrý,pro děti parádní využití,od všeho něco.všechny bazeny v 17hodin zavřou a konec.nesmí se do nich.personál usměvavý,milý,kluci u tobogánů velmi přátelští,komunikativní.nemůžu srovnávat ale s tímto resortem jsme byl spokojeni,takže můžu doporučit,hlavně pro rodiny s dětmi

Datum pobytu: září 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli lk8023.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
guestrelation2018, Guest Relations Manager v zařízení Club Calimera Akassia Swiss Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. září 2018

Vážení hosté,

Děkujeme za důsledně pozitivní hodnocení.
Jsme velmi rádi, že jste strávili s námi báječné týdny v hotelu Akassia Swiss Resort.
Chvála, kterou rozhodně předáme našim kolegům.
Těšíme se na setkání.
Vidím vás brzy v Egyptě.
Řízení hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. září 2018 prostřednictvím mobilu

Bylo to super, aqua park team byl nejlepší na světě, entertainment team taky, velmi ochotní lidé, těším se až se tam znovu podívám, protože to byla zatím moje nejlepší dovolená, našel jsem si mezi personálem spoustu kamarádů a jsem za to rád. :)

Datum pobytu: září 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
1  Poděkujte uživateli risanekxdd.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
guestrelation2018, Guest Relations Manager v zařízení Club Calimera Akassia Swiss Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. září 2018

Vážení hosté,

Děkujeme za důsledně pozitivní hodnocení.
Jsme velmi rádi, že jste strávili s námi báječné týdny v hotelu Akassia Swiss Resort.
Chvála, kterou rozhodně předáme našim kolegům.
Těšíme se, že se s vámi znovu setkáme.
Vidím vás brzy v Egyptě.
Hotel Management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze