Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dámska dovča”

Nejlepší ceny pro období
Registrace dd.mm.rrrr Odhlášení dd.mm.rrrr
Ceny za následující počet pokojů: 1, počet dospělých: 2
Zobrazit ceny
Porovnat nejlepší ceny z nejlepších cestovních webů
a 7 dalších stránek!
IC Hotels Santai
Č. 32 z 94 hotelů v Beleku
Recenzováno: 17. června 2016 prostřednictvím mobilu

V první řadě jsme se bály do Turecka vubec jet ale v resortu a turistickem letovisku jsme se vubec nebaly . Resort je krasny ,cisty a opravdu rozlehly . Pokoje jsou mensi obzvlast kdyz Vam tam pridaji pristylku ,potom jsou 3 lidi v pokoji jak sardinky . Restaurace je na vyber jidel opravdu bohata plus obcerstveni na plazi cely den . U bazenu je to i s obsluhou ktera jezdi na koleckovych bruslich kolem lehatek takze muzete opravdu jen relaxovat . O zabavu se staraji animatori opravdu se snazi vsechny zabavit velmi sirokym sortimentem soutezi a cviceni . Celkove jsme byly velmi spokojeny ,doporucuji

Datum pobytu: červnu 2016, cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Mišička Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
tatianaevren, mısafir ilişkilerı v zařízení IC Hotels Santai, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. ledna 2017

Vazeny Pane Mısicka

Dekujeme vam za komentar.Jesmy radi ze chybet na nasich oteli.Jesmy radi ze wam se jste zacal,Byli bychom rádi,

že vás zase vidím,S naší respektu a pozdravy

Relacja z goscme

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (2 075)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

152 075 recenzí

Recenzováno: před 4 týdny prostřednictvím mobilu
Překladač Google

Datum pobytu: říjnu 2017, cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli lmkaihlanen.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
tatianaevren, Misafir ilişkileri v zařízení IC Hotels Santai, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: před 4 týdny
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. října 2017 prostřednictvím mobilu
Překladač Google

Datum pobytu: říjnu 2017, cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli ayshaa009.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
tatianaevren, Misafir ilişkileri v zařízení IC Hotels Santai, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. října 2017
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 17. října 2017
Překladač Google

Datum pobytu: říjnu 2017, cestoval(a) v páru
3  Poděkujte uživateli traci820260.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
tatianaevren, Misafir ilişkileri v zařízení IC Hotels Santai, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. října 2017
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. října 2017
Překladač Google

Tip ohledně pokoje: Personally, I would ask for full sea/pool view. The swim up villas look amazing but I didn;t stay i...
Zobrazit další tipy ohledně pokojů
  • Datum pobytu: říjnu 2017, cestoval(a) pracovně
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli sarahlew.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
tatianaevren, Konuk İlişkileri Müdürü v zařízení IC Hotels Santai, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. října 2017
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Hotely, které by se vám mohly také líbit...
Cestovatelé si také prohlíželi tyto hotely v Beleku.
1 km daleko
Club Asteria Belek
Club Asteria Belek
Č. 13 z 94 – Belek
2 330 recenzí
8,7 km daleko
Papillon Ayscha Hotel Resort & Spa
9,1 km daleko
Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
1,6 km daleko
Titanic Deluxe
Titanic Deluxe
Č. 26 z 94 – Belek
2 808 recenzí
11,7 km daleko
Xanadu Resort Hotel
Xanadu Resort Hotel
Č. 25 z 94 – Belek
1 660 recenzí
3,1 km daleko
Bellis Deluxe Hotel
Bellis Deluxe Hotel
Č. 23 z 94 – Belek
1 527 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny

Už jste navštívili IC Hotels Santai? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Další informace o hotelu IC Hotels Santai

Adresa: Uc Kum Tepesi Mevkii, Belek 07500, Turecko
Telefonní číslo:
Lokalita: Turecko > Turecké pobřeží Středozemního moře > Antalyjská provincie > Serik District > Belek
Vybavení:
Bar/salon Pláž Business centrum s přístupem k internetu Fitness centrum s tělocvičnou/posilovnou Snídaně v ceně Bezplatné parkování Aktivity pro děti (vhodné pro rodiny/děti) Restaurace Pokojová služba Služba kyvadlové dopravy Lázně Apartmány Bazén Bezbariérový přístup
Styl hotelu:
Hotel nabízející nejlepší poměr cena / kvalita v Beleku č. 5
Rodinný hotel v Beleku č. 17
Business hotel v Beleku č. 17
Lázeňský hotel v Beleku č. 23
Hotel na pláži v Beleku č. 29
Romantický hotel v Beleku č. 31
Luxusní hotel v Beleku č. 32
Rozsah cen: 1 716 Kč–8 167 Kč (na základě průměrných cen standardního pokoje)
Kategorie hotelu:Hvězdičky: 5 — IC Hotels Santai 5*
Pokoje: 510
Možnosti rezervace:
Společnost TripAdvisor je hrdým partnerem společností Booking.com a 5viajes2012 S.L.. Můžete proto s důvěrou zadat rezervace hotelu IC Hotels Santai. Každý měsíc pomáháme milionům cestovatelů najít dokonalý hotel pro dovolenou i služební cestu, a to vždy s nejvýhodnějšími slevami a speciálními nabídkami.
Také známý jako:
Ic Hotel Belek
Ic Santai

Je toto Váš profil na TripAdvisoru?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem