Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (2 307)
Filtrovat recenze
2 307 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 851
310
95
36
15
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
1 851
310
95
36
15
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
19242 307 recenzí
Recenzováno: 22. září 2015

Hotel je naprosto skvělý,ubytováni hezké,velké prostorné pokoje,perfektně uklizeno..co mě ale překvapilo nejvíc během pobytu,tak vstříctnost personálu..usměvavý a vždy příjemný..Skvělé drinky i jídlo.

  • Datum pobytu: červen 2015, cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
1  Poděkujte uživateli lukoa85.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
bbecerik, Halkla İlişkiler Müdürü v zařízení Papillon Zeugma Relaxury, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. července 2016

Vážení hosté lukoa85,

Děkuji za skvělou recenzi našeho hotelu! Jsme rádi, že jste si užil svůj pobyt a doufáme, že vás zase vidím velmi brzy.

S pozdravem,

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. září 2015

Hotel je po celkové rekonstrukci. Vše je krásně opravené, hotel je opravdu vkusně zařízen.. Pokoje jsou nádherné. Byli jsme ubytováni ve vilce v zahradě (tzv. lake house, oficiálně pool suite) se soukromým vstupem do bazénu a mohu říci, že bych neměnila- nádhera. Pokoj je velký, se dvěma velkými postelemi, gaučem, křeslem, televizí, koutem pro přípravu čaje apod. Koupelna je prostorná, je zde vana i sprchový kout. Šatna také velice prostorná, pojme veškerá zavazadla, oblečení atd. Na pokoji se nachází trezor, minibar, který je denně doplňován. Klimatizace samozřejmostí. Vše perfektně funguje. Úklid každý den, vždy čisto, uklizeno. Vše bez jediné chybičky. Služby v hotelu jsou na vysoké úrovni. Personál je velice milý a ochotný. Co se týče jídla, jedním slovem skvělé. Kdyby měl člověk ochutnat vše, co hotel nabízí, musel by pořád jen jíst. V hlavní restauraci jsou k dispozici snídaně, obědy, večeře, pozdní snack. V průběhu dne si navíc můžete dát výbornou zmrzlinu, pizzu, různé saláty,turecké palačinky, v cukrárně zákusky a další pochutiny, v průběhu noci si můžete objednat jídlo na pokoj. Opravdu nepřeberné množství, každý si vybere. Jídlo bylo velice chutné. V průběhu celého dne probíhaly animační programy, bylo jich opravdu mnoho- pilates, aqua aerobic, voleyball, fotbal, flexibar, step aerobic, šipky, vodní pólo.... Každý večer byl připraven různý večerní program, který byl opět na vysoké úrovni. Kolem hotelu jsou z každé strany postaveny další hotely, po pláži se dá procházet. Do centra Beleku se dá dojet taxíkem nebo místním traktorem s vláčkem. Zastávka je hned před hotelem. Na pláži je dostatečné množství lehátek. Vždy jsme našli bez nejmenších problémů místo a spousta volného místa ještě zbývala. To stejné u bazénu, nikde nebylo "narváno". Pláž je písčitá, při vstupu do moře jsou drobné kamínky, ale boty nejsou rozhodně třeba. U pláže je bar, kde si člověk může dát kávu, nepřeberné množství alkoholických nápojů, různé koktejly, nealkoholické nápoje. Výběr opravdu široký. Celkově dovolenou hodnotím jako velice povedenou, byla jsem maximálně spokojena a do tohoto hotelu se velice ráda vrátím.

  • Datum pobytu: září 2015, cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
2  Poděkujte uživateli Michaela T.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
bbecerik, Halkla İlişkiler Müdürü v zařízení Papillon Zeugma Relaxury, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. července 2016

Vážení hosté Michaela T,

Děkuji za skvělou recenzi našeho hotelu! Jsme rádi, že jste si užil svůj pobyt a doufáme, že vás zase vidím velmi brzy.

S pozdravem,

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. srpna 2015

Do tohoto hotelu létáme pravidelně už celkem 3x. Je po rekonstrukci, ale dle našeho názoru ztratil hotel turecké kouzlo. Je pěkný, čistý, ale moc moderní. Koupelny jsou nádherné. Máme v hotelu kamarády (Nuri, Kadir) a i proto se rádi do hotelu vracíme. Systém ultra all inclusive je perfektní. Krásný obrovský bazén. Jídlo se letos změnilo (prý jiný kuchař) ale bohužel k horšímu. Není tak velký výběr jako dříve. Jídla je ale i tak dost a dobré. Nápoje nemají bohužel moc dobrou kvalitu a hlavně míchané nedostanete standardní chuť na jakou jste doma zvyklí. Například cuba libre, mojito bych Vám nedoporučoval si dávat. Pivo průměrné chuti. Obsluha u večerních představení je nedostatečná. Moře je bohužel špinavé a vstup prudký a kamenitý na začátku. Pláž velká s velkým množstvím lehátek. Lehátka je zakázáno rezervovat, ale běžně se rezervují, hlavně u bazénu, protože rodina chce být u sebe a ne tam, kde je zrovna volno.

Tip ohledně pokoje: Čím výše, tím lépe.
  • Datum pobytu: červenec 2015, cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
5  Poděkujte uživateli Petronus.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
bbecerik, Halkla İlişkiler Müdürü v zařízení Papillon Zeugma Relaxury, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. července 2016

Vážení hosté Petronus,

Děkujeme, že jste si udělali čas sdílet svůj názor. Doufáme, že Vás přivítáme zpět k našemu hotelu velmi brzy!

S pozdravem,

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tato recenze byla přeložena z jazyka: Angličtina. Zobrazit originál
Recenzováno: 24. června 2014

Klady:
Velmi přátelští zaměstnanci
Zaměření na zábavu - v průběhu dne i po večeři (muzikály, kreslení, akrobati, atd. ..)
Čistý hotel, pěkné pokoje, velká pláž.
Vedle akvária/delfinária a aquaparku Rixos
Dětský klub během dne a dětská diskotéka večer
Pro Rumuny je v hotelu k dispozici osoba hovořící rumunsky (Gabriela), která vám ráda pomůže.
----------------------------------------------
Vysoký výběr jídel - ale ne nejlepší chuti.
Převládají ruští turisté.

Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
1  Poděkujte uživateli CZaha.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLCPůvodně odesláno v Angličtina dne www.tripadvisor.co.uk. Zobrazit originál
bbecerik, Guest Relations Manager v zařízení Papillon Zeugma Relaxury, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. června 2014
Překladač Google

Dear CZaha,


We were pleased to read your kind review regarding your recent stay at Papillon Zеugma Hotel. Thank you for sharing your feedback with us. It is nice to know that we could contribute to a great stay especially with our entertainment program and with our great servis. Gabriella is ready to help you always for all your needs. Looking forward to welcome you again with our improved hospitality.



Best regards,



Sanja Taseva
Guestrelations
Papillon Zeugma Hotel

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 7. srpna 2018

  • Datum pobytu: září 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
bbecerik, Guest Relations Manager v zařízení Papillon Zeugma Relaxury, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. srpna 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze