Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (2 297)
Filtrovat recenze
2 299 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 843
310
94
36
16
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
1 843
310
94
36
16
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
12172 299 recenzí
Recenzováno: 8. září 2016 prostřednictvím mobilu

Rozsáhlý udržovaný areál s bazény, bary kde jsou v rámci allinclusive i některé importované nápoje. Obsluha i personál milý a vstřícný. Pláž i moře čisté a v měsíci září pěkně teplé. Dopoledne bez vln. Musím zvláště ocenit klub pro děti, který je super a musím přiznat že snad nejlepší který jsem kdy viděl a to mám procestováno hodně. Pokoje čisté velké s denním doplňováním minibaru - pivo, cola, sprite, fanta, džus, minerální i normál voda. S pravidelným úklidem i doplňováním šampónů, tekutých mýdel, kondicionérů a tělových mlíček. Jídlo dostačující s výběrem a rychlou obsluhou. Do hotelů Papillon se budeme rádi vracet.

Datum pobytu: září 2016, cestoval(a) s rodinou
2  Poděkujte uživateli Jan J.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
bbecerik, Halkla İlişkiler Müdürü v zařízení Papillon Zeugma Relaxury, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. září 2016

Vážení hosté Jan J,

Děkuji za skvělou recenzi našeho hotelu! Jsme rádi, že jste si užil svůj pobyt a doufáme, že vás zase vidím velmi brzy.

S pozdravem,

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. července 2016

Fascinoval mě především personál tohoto hotelu. Od recepce po poslední uklízečku
všichni jsou velice ochotní. Ubytování ( LUXURY POOL SUITE ), naprosto dokonalé.
Pláž, lehátka, bazén vše OK.
Zdravíme Danu a Petra

Tip ohledně pokoje: Luxury pool suites
  • Datum pobytu: červen 2016, cestoval(a) v páru
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
8  Poděkujte uživateli Boss1968.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
bbecerik, Halkla İlişkiler Müdürü v zařízení Papillon Zeugma Relaxury, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. července 2016

Vážení hosté Boss1968,

Děkuji za skvělou recenzi našeho hotelu! Jsme rádi, že jste si užil svůj pobyt a doufáme, že vás zase vidím velmi brzy.

S pozdravem,

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. června 2016 prostřednictvím mobilu

Na doporučeni přátel jsme odletěli na 7 noci do tohoto hotelu. Hotel po kvalitni rekonstrukci..přátelsky tým na recepci pak už vše na vysoke urovni odpovidajici 5*.
Každý pokoj s balkonem moderni evropske vybaveni pokoje.
Kvalitni pestra kuchyně (maso,ryby..) hodně ovoce. Všude pozorny personál vždy s usměvem k dispozici.
Tento hotel doporučuji a také se do něj i vrátim užit si odpočinek na pisečné plaži u moře.

Datum pobytu: červen 2016, cestoval(a) v páru
3  Poděkujte uživateli Dana B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
bbecerik, Halkla İlişkiler Müdürü v zařízení Papillon Zeugma Relaxury, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. července 2016

Vážení hosté Dana B,

Děkuji za skvělou recenzi našeho hotelu! Jsme rádi, že jste si užil svůj pobyt a doufáme, že vás zase vidím velmi brzy.

S pozdravem,

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. června 2016

Ubytování: Velmi krásný a moderní pokoj s velkou koupelnou a balkonem. Každý den perfektně uklizený. Byla tam manželská postel, přistýlka a lenoška ve výklenku s okny. Minibar denně doplňován. Celkový vzhled hotelu mě velmi mile překvapil. Všude krásné doplňky,křesla, obrazy a další malé detaily, které jsme ocenili. Záchody v celém areálu hotelu vždy čisté.
Jídlo: Byli jsme na začátku sezony, proto byly některé bary ještě zavřené, ale nebylo to vůbec znát. I tak jsme měli velký výběr jídla, alkoholických i nealkoholických nápojů, zeleniny, ovoce, pizza, burgery, přílohy a neskutečné dezerty. Každý den se jídlo měnilo a vždy jsme si vybrali a pochutnali si. Balená voda byla všude k dostání buď v lednicích, barech nebo restauraci.
Služby: Všechen personál v hotelu byl perfektní. Všichni byli ochotní, milí a vždy usměvaví. Recepce v každou hodinu k dispozici, vstřícně pomohli a poradili. V restauraci hned po usednutí jsme dostali vodu a objednali si další nápoje. Stoly byly vždy čisté a nachystané k jídlu.
Zábava: V tomto hotelu jsme každý den dělali něco jiného a stejně jsme nestihli všechno. Je zde k dispozici aquapark, fotbalové hřiště, tenisové kurty, koš na basketbal, stolní fotbálek, ping pong, beachvolejbal, fitness a další možné hry, které si můžete pujčit u animátorů. Další aktivity nám připravovali úžasní animátoři, kteří nám celý pobyt zpříjemnili a bavili nás. Moc rádi vzpomínáme na Sašu a Milenu jejichž animátorské dovednosti nás zabavili na celou dovolenou. S animátory se hrály šipky, petang, vodní polo, střelba ze vzduchovky, aqua aerobik, pilates a hry u bazénu, které se každý den měnili. Za vítězství ve hře se dostává medaile a diplom. Večerní program se měnil každý večer a konal se v amfiteátru. My měli živý koncert, tanečníky různých zemí, scénky animátorů, hru muži proti ženám atd.
Celkově bychom tuto dovolenou zhodnotili skvěle. Moc jsme si ji užili, nic nám nechybělo a rádi se do tohoto hotelu vrátíme.

Tip ohledně pokoje: Pokoj v hlavní budově s výhledem na druhý bazén. Velká spokojenost a chládek.
  • Datum pobytu: červen 2016, cestoval(a) v páru
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Dominika V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
bbecerik, Halkla İlişkiler Müdürü v zařízení Papillon Zeugma Relaxury, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. července 2016

Vážení hosté Dominika V,

Děkuji za skvělou recenzi našeho hotelu! Jsme rádi, že jste si užil svůj pobyt a doufáme, že vás zase vidím velmi brzy.

S pozdravem,

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. června 2016 prostřednictvím mobilu

Hotel byl vynikající. Bydleli jsme v luxusním apartmá, kde jsme meli vlastni bazén a bylo to 12 dní v ráji . Nenudili jsme se ani jednu minutu , a to díky animatorskemu týmu, ktery byl skvely . Zvláště Milena a Sasha byli uzasni. Po celem hotelu cisto a personal byl prijemnej. Pristi rok to je pro nas volba c.1 :-)

Datum pobytu: červen 2016, cestoval(a) v páru
1  Poděkujte uživateli Jakub P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
bbecerik, Halkla İlişkiler Müdürü v zařízení Papillon Zeugma Relaxury, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. července 2016

Vážení hosté Jakub P,

Děkuji za skvělou recenzi našeho hotelu! Jsme rádi, že jste si užil svůj pobyt a doufáme, že vás zase vidím velmi brzy.

S pozdravem,

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze