Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (2 307)
Filtrovat recenze
2 307 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 851
310
95
36
15
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
1 851
310
95
36
15
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
492 307 recenzí
Recenzováno: 4. října 2017

Na třetí návštěvu během dvou let jsme se docela těšili, ale radost nám ubrali hned na recepci, když jsem žádal pokoj, který nebude směřovat na silnici či k agregátu nějaké klimatizace, jak bývá pro čechy tento pokoj nachystám snad předem, sdělil jsem strohou angličtinou jednoduchý požadavek a recepční odkýval, usmál se a podal mi kartu od pokoje, který byl úplně jinde než jsem požadoval. To se stalo během dvou hodin třikrát a myslel jsem si, že jsem se dostal k nějaké skryté kameře, že si z nás opravdu dělají legraci ale, úplatek - bakšiš jsem se rozhodl neposkytnout, protože se na mně smáli že jsem VIP klient, že si zasloužím speciální přístup,
restaurace a kuchyně zdála se ke stejné kvalitě která je dobrá a animační programy a přístup animátorů dobrý.
Jediné co kazilo náladu byla pokojská, (2313 room ), zřejmě nějaká studentka protože nebylo vytřeno ani jednou za 10 dnů , vždy jen vyměnila ručníky a to ne denně a našli jsme i pavučiny které jsem vyfotil ale ještě jsem je nenahrál do recenze. Byly to krásné pavučiny pod ledničkou a vlasy a nepořádek na podlaze a pod postelemi. Co jsem zapomněl na balkoně zůstalo tam až do konce pobytu.
Jsou to takové drobné kaňky které by takovému hotelu neměl vůbec přihodit . Chtěl bych zmínit postoj managmentu, kteří který stojí extrémně, opakuji extrémně a ruskou klientelu, což jim nemohou zazlívat. Naštěstí jsou ruští turisté na poměrně solidní úrovni a bezproblémový, jedná se o rodiny s dětmi, ale co chci říci je maximální přesnost na recepci a speciální team, který se stará o umístění ruských turistů se speciální péčí , dostanou například okamžitě tašku s logem hotelu, kterou vám vyhledají, když si o ní řeknete, tak vám ji s výrazem kyselé okurky také dají, ale ten nepříjemný pocit kamzí celkový dojem z dovolené a pokud si můžete vybrat z 300 hotelu v okolí , měl by si to každý z provozovatelů hotelu rozmyslet a chovat se ke každému stejně kvalitně.

  • Datum pobytu: září 2017, cestoval(a) v páru
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
2  Poděkujte uživateli Tomas T.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
bbecerik, Guest Relations Manager v zařízení Papillon Zeugma Relaxury, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. října 2017

Vážený 'Tomas T',

Děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu, kterou jste nám poskytl. Každé hodnocení
nám pomáhá lépe identifikovat naše slabé a silné stránky. Zatímco silné stránky
jsou pro nás ubezpečením, že věci děláme správně, tak slabé stránky jsou pro nás návodem jak Vám, potažmo i ostatním hostům, sloužit v budoucnu lépe.

Ještě jednou Vám děkujeme za Vaše hodnocení a budeme se opět brzy těšit na viděnou.

S pozdravem

Gabriela Grădinariu

Guest Relations

Papillon Zeugma Relaxury

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 16. září 2017

Hotel je vhodny spise pro rodiny s detmi, vse je presne takove, jako je na fotkach (hotel byl pry v roce 2015 rekonstruovan). Pokoje super, cistota, denne doplnovan bar.
Vyhodou je, ze nemate na ruce naramek, jak je u nekterych hotelu zvykem.
Zadali jsme o pokoj v klidne casti hotelu a o cestovni postylku, v obou pripadech nam vyhoveli. Personal velmi ochotny, profesionalni. Plaze a okoli bazenu neustale zametali, uklizeli, WC u bazenu ciste. U bazenu i na plazi maji kolebky pro male miminka (viz foto).
Co se tyce jidla, tak bylo toho na vyber opravdu hodne (od krevet, krabu, ryb, sushi, jehneci, hovezi, veprove, kureci, spousta zeleniny, dezertu, polevky 4 druhy). V jidelnich prostorach maji dostatek jidelnich zidlicek pro deti.
Byli jsme na nekolika dovolenych v 5* hotelech, ale tenhle byl zatim nejlepsi ve vsech smerech.

Tip ohledně pokoje: Vsechny pokoje jsou stejne (ve velkem hotelu, pak je cast vilova, kdy kazda ma svuj bazen), rodinne pokoje jsou vetsi, celni vyhled na more
  • Datum pobytu: září 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
2  Poděkujte uživateli machacovajana.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
bbecerik, Guest Relations Manager v zařízení Papillon Zeugma Relaxury, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. září 2017

Vážená 'machacovajana',

Děkujeme velmi pěkně za Váš čas věnovaný napsání recenze o Vašem pobytu v Papillon Zeugma Relaxury

Bylo nám upřímnou radostí zaznamenávat Vaši spokojenost už během Vašeho pobytu, a naše radost se jen znásobila nyní, když jsme našli i Vaše veřejné hodnocení našeho hotelu a služeb.

Budeme se těšit, že náš hotel navštívíte ještě někdy v budoucnu.

Srdečné pozdravy,

Gabriela Grădinariu

Guest Relations

Papillon Zeugma Relaxury

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 21. ledna 2017

musím i já přidat pochvalnou recenzi, akorát u tohoto hotelu, když je plno tak to poznáte. Začíná být i zde prostě plno :-) . A to díky poměrně menší rozloze doporuč. podívat se na Google mapu satelitní, ale jak bylo řečeno personál se se snaží ochotně dohnat a vynahradit vše. Když například chtěla manželka menší polštář jelikož na posteli byl opravdu velký tak pokojská přes celou chodbu běžela sprintem do skladu a přinesla mi menší dětský, který maximálně vyhovoval .....takže i my děkujeme

Tip ohledně pokoje: Pokud připlatíte za výlet na moře budete mít v pokoji o pár stupňů více :-)
  • Datum pobytu: říjen 2016, cestoval(a) v páru
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli Tomas T.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
bbecerik, Guest Relations Manager v zařízení Papillon Zeugma Relaxury, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. října 2017

Vážený 'Tomas T',

Děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu, kterou jste nám poskytl. Každé hodnocení
nám pomáhá lépe identifikovat naše slabé a silné stránky. Zatímco silné stránky
jsou pro nás ubezpečením, že věci děláme správně, tak slabé stránky jsou pro nás návodem jak Vám, potažmo i ostatním hostům, sloužit v budoucnu lépe.

Ještě jednou Vám děkujeme za Vaše hodnocení a budeme se opět brzy těšit na viděnou.

S pozdravem

Gabriela Grădinariu

Guest Relations

Papillon Zeugma Relaxury

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. ledna 2017

Pobyt v hotelu Papillon Zeugma mohu s klidným svědomím vřele doporučit. Strávili jsme zde s rodinou báječných 14 dnů na přelomu července a srpna roku 2016. Zvolili jsme ubytování v Luxury pool suite a rozhodně bychom neměnili, neboť vše bylo dokonalé. Měli jsme pokoj v patře vilky, který byl velmi prostorný, byla tam šatna, varný koutek, luxusní koupelna a především velká terasa s přímým vstupem do privátního bazénu, který byl určen jen pro blok vilek. Cestovali jsme se dvěma dětmi ve věku 7 a 13 let, které se naprosto vyřádili též v dalších bazénech nebo na tobogánech nebo v moři. Strava byla velmi rozmanitá a bohatá a nikdy neochutnáte vše, co je vám k dispozici, protože už prostě nemůžete. Veškerý personál byl velmi ochotný a vstřícný. Shrnu vše jedním slovem "paráda". Určitě jsem zapomněla zmínit spoustu dalších maličkostí, ale v tomto hotelu jsme nenašli nic, co bychom mohli někomu či něčemu vytknout, takže by to byla opět jen samá pozitiva. Přestože se nikdy při dovolených nevracíme na stejné místo, pro tento rok děláme výjimku a letošní dovolenou strávíme opět v tomto hotelu. Doufám, že vše bude tak dokonalé jako v loni. Už teď se moc těšíme.

Datum pobytu: červenec 2016
6  Poděkujte uživateli pastorka2017.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 11. října 2016

Hotel je na velmi vysoké úrovni. Vynikající animační večery, velký výběr jídla a služby personálu na jedničku. Ubytovaní v luxury pool suite je prostě perfektní. Naše rodina se tam jistě rádá vrátí. prožili jsme tam krásných 14 dní. Určitě mohu doporučit.

Tip ohledně pokoje: luxury pool suite - vilky za hotelem s vlastním bazénem
  • Datum pobytu: říjen 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Jana K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
bbecerik, Halkla İlişkiler Müdürü v zařízení Papillon Zeugma Relaxury, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. prosince 2016

Vážení hosté Jana K,

Děkuji za skvělou recenzi našeho hotelu! Jsme rádi, že jste si užil svůj pobyt a doufáme, že vás zase vidím velmi brzy.

S pozdravem,

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze