Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (16)
Filtrovat recenze
16 výsledků
Hodnocení cestovatelů
16
0
0
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
16
0
0
0
0
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
1616 recenzí
Recenzováno: 25. srpna 2020

Úžasný penzion, útulný a čistý apartmán, penzion vybaven vnitřní hernou i venkovním hřištěm, možnost půjčit odrážedla i kola, pro děti (i pro dospělé) parádní! Možný pobyt s pejskem. Komunikace s majiteli skvělá.

Datum pobytu: srpen 2020
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli 647monikan.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Lucie Hrabětová, Vlastník v zařízení Pension U Sebastiana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. listopadu 2020

Moc děkujeme za Vaši recenzi. Potěšila nás velmi :) V budoucnu se na Vás opět těšíme!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. června 2020

Penzion je jednoduše uzasny, apartmany jsou casto nove udelany, vse je vkusne, ciste a prostorne. Majitele jsou moc milí lidé a prostředí okolo Nýrska prostě nemá chybu. A až vás omrzí cesty po okolí (což se nestane, zajděte do dobře vybavené společenské místnosti, nebo vytáhněte ze stodoly gril. Penzion má u sebe také dětské hřiště a celkově je family-friendly

Datum pobytu: červen 2020
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Z8583XQmartinv.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 15. června 2020

Pobyt jsme si strašně moc užili, bydleli jsme v krásném apartmánu s balkonem, počasí nám přálo, takže jsme podnikali výlety po okolí, grilovali a měli se skvěle. Moc děkujeme Lucce a Radimovi za úžasnou péči a tipy na výlety, restaurace a kavárny. Určitě zase brzy přijedeme.

Tip ohledně pokoje: Krásný výhled z apartmánu s balkonem.
Datum pobytu: červen 2020
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli terezavodn.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Lucie Hrabětová, Vlastník v zařízení Pension U Sebastiana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. listopadu 2020

Náš penzion jako "ráj na Šumavě", to je opravdu pocta, moc děkujeme! Na jaře plánujeme rozšíření venkovního posezení a nový gril, určitě přijeďte vyzkoušet :)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. června 2020

Do pensionu U Sebastiana se chceme určitě ještě vrátit. Pension je na konci vesnice, kde je opravdu klid a člověk vyběhne z branky a je v přírodě.
Pension je výborně zařízený pro malé děti. Měli jsme s sebou dvouleťáka a pobyt si užil.
V apartmánu jsme měli k dispozici: dětskou postýlku (s povlečením s Krtkem, malej ho zbožňuje), dětský stůl a židličky, nočník, dětské prkýnko na wc, dětské příbory i nádobí. Celkově byl apartmán dobře vybavený: myčka, trouba, lednice s mrazákem, mikrovlnka, toustovač, překapávač, rychlovarka a dostatek nádobí (dokonce i různé plechy, pekáče či skleničky na víno i něco ostřejšího).
Hodila se i pračka. K dispozici byl prací gel i kapsle do myčky. V kuchyni zas jar, houbička, uterky, sul i cukr či kava a filtry do kávovaru).
Venku je postavené pěkné hřiště. Dvě houpačky, klouzačka i trampolína. K dispozici jsou různá odrážedla, auta, šlapadla či traktor s valníkem.
Nad pensionem mají ve výběhu poníky a koně. Odtud jsou vidět koleje ( chodili jsme se synem pozorovat vlaky- ale v pensionu nejsou vůbec slyšet). K dispozici jsou na půjčení i kola s dětskou sedačkou. Po okolí jsou pěkné trasy- na Nýrskou přehradu, Orlovicka jezírka a objevili jsme pěkné dětské hřiště v sousedních Dešenicích.
Ve společenské místnosti byl k dispozici i dětský koutek. Ten jsme ale nestihli moc využít, každopádně by byl dobrý, kdyby nám nevyšlo počasí.
Komunikace s majiteli byla bezproblémová. Kéž by takových ochotných majitelů bylo více.
Byli jsme zde moc spokojení a plánujeme se určitě ještě vrátit.

Datum pobytu: červen 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli O9496WKandreap.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Lucie Hrabětová, Vlastník v zařízení Pension U Sebastiana, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. listopadu 2020

Mnohokrát děkujeme za vyčerpávající a krásné hodnocení, moc si ho vážíme. Neboť se penzion snažíme co nejlépe zařizovat právě pro rodiny s dětmi, jsme moc rádi, když pak dostaneme takovou zpětnou vazbu, kdy je vybavenost penzionu takto oceněna. Děkujeme a i nadále pracujeme na tom, aby byl penzion ideálním místem pro rodinnou dovolenou na Šumavě :)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. srpna 2019 prostřednictvím mobilu

Báječně místo pro rodiny s dětmi, prostor je ideální i pokud se některý den rozhodnete jen tak lenošit a nikam nevyrazit. Apartmán Superior v patře je prostorný, pohodlný, čistý a velmi dobře vybavený. Majitelé, manželé Hrabětovi vše je dolaďují svým skvělým přístupem ke klientům.

Datum pobytu: srpen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Lucka K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze