Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Great Location With Walkability to Everthing in the Area”

Nejlepší ceny pro období
Registrace dd.mm.rrrr Odhlášení dd.mm.rrrr
Ceny za následující počet pokojů: 1, počet dospělých: 2
Zobrazit ceny
Porovnat nejlepší ceny z nejlepších cestovních webů
a 10 dalších stránek!
Wyndham Santa Monica At The Pier
EkoLídřiBronzová úroveň
Recenzováno: 29. října 2017
Překladač Google

Tip ohledně pokoje: Above floor 5 one side is the freeway. The other side is the street.
Zobrazit další tipy ohledně pokojů
Datum pobytu: srpnu 2017, cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Fern Sherri L.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Rob F, Manager v zařízení Wyndham Santa Monica At The Pier, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. listopadu 2017
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (722)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

2327724 recenzí

Recenzováno: 28. října 2017
Překladač Google

  • Datum pobytu: říjnu 2017, cestoval(a) v páru
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
1  Poděkujte uživateli tinkerchief.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Rob F, Manager v zařízení Wyndham Santa Monica At The Pier, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. listopadu 2017
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. října 2017
Překladač Google

  • Datum pobytu: říjnu 2017, cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli 29TBF29.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Rob F, Manager v zařízení Wyndham Santa Monica At The Pier, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. října 2017
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. října 2017
Překladač Google

  • Datum pobytu: říjnu 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze byla získána ve spolupráci se společností Wyndham Hotel and Resorts .
Poděkujte uživateli BluesfanNbr1.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Rob F, Manager v zařízení Wyndham Santa Monica At The Pier, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. října 2017
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 21. října 2017
Překladač Google

  • Datum pobytu: červenci 2017, cestoval(a) pracovně
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli aceralex43.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Rob F, Manager v zařízení Wyndham Santa Monica At The Pier, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. října 2017
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Hotely, které by se vám mohly také líbit...
Cestovatelé si také prohlíželi tyto hotely v Santa Monica.
Santa Monica
Ocean View Hotel
Ocean View Hotel
Č. 10 z 36 – Santa Monica
635 recenzí
Santa Monica
DoubleTree Suites by Hilton Santa Monica
Santa Monica
Shore Hotel
Shore Hotel
Č. 1 z 36 – Santa Monica
2 970 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Santa Monica
The Georgian Hotel
The Georgian Hotel
Č. 8 z 36 – Santa Monica
2 415 recenzí
Santa Monica
Hampton Inn & Suites Santa Monica
Hampton Inn & Suites Santa Monic...
Č. 20 z 36 – Santa Monica
181 recenzí
Santa Monica
Le Meridien Delfina Santa Monica
Le Meridien Delfina Santa Monica
Č. 14 z 36 – Santa Monica
1 316 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny

Už jste navštívili Wyndham Santa Monica At The Pier? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Další informace o hotelu Wyndham Santa Monica At The Pier

Adresa: 120 Colorado Ave, Santa Monica, CA 90401-2316
Telefonní číslo:
Lokalita: USA > Kalifornie > Santa Monica > Santa Monica
Vybavení:
Bar/salon Pláž Business centrum s přístupem k internetu Fitness centrum s tělocvičnou/posilovnou Bezplatný vysokorychlostní internet (WiFi) Domácí zvířata vítána (psi/mazlíčci vítáni) Restaurace Pokojová služba Bazén Bezbariérový přístup
Styl hotelu:
Ekohotel v Santa Monica č. 7
Hotel na pláži v Santa Monica č. 13
Rozsah cen: 5 259 Kč–10 234 Kč (na základě průměrných cen standardního pokoje)
Kategorie hotelu:Hvězdičky: 3,5 — Wyndham Santa Monica At The Pier 3.5*
Pokoje: 132
Možnosti rezervace:
Společnost TripAdvisor je hrdým partnerem společností Booking.com, Hotels.com, Expedia a 5viajes2012 S.L.. Můžete proto s důvěrou zadat rezervace hotelu Wyndham Santa Monica At The Pier. Každý měsíc pomáháme milionům cestovatelů najít dokonalý hotel pro dovolenou i služební cestu, a to vždy s nejvýhodnějšími slevami a speciálními nabídkami.
Také známý jako:
Holiday Inn Santa Monica Beach At The Pier Hotel Santa Monica
Santa Monica Holiday Inn

Je toto Váš profil na TripAdvisoru?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem