Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Can’t Beat the Location, Check-in Issue”

Nejlepší ceny pro období
Registrace dd.mm.rrrr Odhlášení dd.mm.rrrr
Ceny za následující počet pokojů: 1, počet dospělých: 2
Zobrazit ceny
Porovnat nejlepší ceny z nejlepších cestovních webů
a 9 dalších stránek!
Fairmont Miramar Hotel & Bungalows
Certifikát výjimečnosti
Recenzováno: 25. října 2017 prostřednictvím mobilu
Překladač Google

Datum pobytu: říjnu 2017, cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli WHP06820.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Allyson H, Front Office Manager v zařízení Fairmont Miramar Hotel & Bungalows, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. října 2017
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (2 407)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

61652 407 recenzí

Recenzováno: 25. října 2017
Překladač Google

Datum pobytu: říjnu 2017, cestoval(a) v páru
Recenze byla získána ve spolupráci se společností fairmont.com.
Poděkujte uživateli Dori P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 25. října 2017 prostřednictvím mobilu
Překladač Google

Datum pobytu: říjnu 2017, cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Naperville77.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 24. října 2017 prostřednictvím mobilu
Překladač Google

Datum pobytu: říjnu 2017, cestoval(a) v páru
Poděkujte uživateli wanepi.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Allyson H, Front Office Manager v zařízení Fairmont Miramar Hotel & Bungalows, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. října 2017
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. října 2017
Překladač Google

Tip ohledně pokoje: Eat at The Fig!
Zobrazit další tipy ohledně pokojů
  • Datum pobytu: říjnu 2017, cestoval(a) sólo
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Matthew B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Allyson H, Front Office Manager v zařízení Fairmont Miramar Hotel & Bungalows, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. října 2017
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Hotely, které by se vám mohly také líbit...
Cestovatelé si také prohlíželi tyto hotely v Santa Monica.
Santa Monica
Shore Hotel
Shore Hotel
Č. 1 z 36 – Santa Monica
2 970 recenzí
Santa Monica
Loews Santa Monica Beach Hotel
Loews Santa Monica Beach Hotel
Č. 12 z 36 – Santa Monica
2 683 recenzí
Santa Monica
Viceroy Santa Monica
Viceroy Santa Monica
Č. 9 z 36 – Santa Monica
1 619 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Santa Monica
Casa del Mar
Casa del Mar
Č. 5 z 36 – Santa Monica
995 recenzí
Santa Monica
Oceana Beach Club Hotel
Oceana Beach Club Hotel
Č. 3 z 36 – Santa Monica
1 148 recenzí
Santa Monica
DoubleTree Suites by Hilton Santa Monica
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny

Už jste navštívili Fairmont Miramar Hotel & Bungalows? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Další informace o hotelu Fairmont Miramar Hotel & Bungalows

Adresa: 101 Wilshire Blvd., Santa Monica, CA 90401-1106
Telefonní číslo:
Lokalita: USA > Kalifornie > Santa Monica > Santa Monica
Vybavení:
Bar/salon Business centrum s přístupem k internetu Fitness centrum s tělocvičnou/posilovnou Bezplatný vysokorychlostní internet (WiFi) Domácí zvířata vítána (psi/mazlíčci vítáni) Restaurace Pokojová služba Lázně Apartmány Bazén Bezbariérový přístup
Styl hotelu:
Business hotel v Santa Monica č. 2
Romantický hotel v Santa Monica č. 3
Lázeňský hotel v Santa Monica č. 3
Rodinný hotel v Santa Monica č. 5
Luxusní hotel v Santa Monica č. 8
Rozsah cen: 9 252 Kč–17 718 Kč (na základě průměrných cen standardního pokoje)
Kategorie hotelu:Hvězdičky: 5 — Fairmont Miramar Hotel & Bungalows 5*
Pokoje: 302
Možnosti rezervace:
Společnost TripAdvisor je hrdým partnerem společností Booking.com, Hotels.com, Expedia, Agoda a 5viajes2012 S.L.. Můžete proto s důvěrou zadat rezervace hotelu Fairmont Miramar Hotel & Bungalows. Každý měsíc pomáháme milionům cestovatelů najít dokonalý hotel pro dovolenou i služební cestu, a to vždy s nejvýhodnějšími slevami a speciálními nabídkami.
Také známý jako:
Fairmont Miramar Hotel And Bungalows
Fairmont Santa Monica
Santa Monica Fairmont

Je toto Váš profil na TripAdvisoru?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem