Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (9)
Filtrovat recenze
9 výsledků
Hodnocení cestovatelů
9
0
0
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Hodnocení cestovatelů
9
0
0
0
0
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
169 recenzí
Recenzováno: 4. června 2020 prostřednictvím mobilu

Mile, klidne, tiche misto. Uzasna snidane. A skveli hostitele.
Vrele doporucuji.
Pokoje jsou ciste, prijemne periny i polstare na spani.
Opravdu nas potesil pristup manzelskeho paru, kteri toto ubytovani provozuji.
A slogan na zdi: Nic nemusis, byl jen tresnicka na dortu.
Parking v pohode pred penzionem, prijezdova cesta vhodna i pro nizsi sportovni vuz... “spodek” auta tam nenechate.
Za me 1*.
Dekujeme.

Datum pobytu: květen 2020
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli ineskaroztomiloucka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jiří H, Vlastník v zařízení Penzion Čtyřlístek, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. června 2020

Krásné. Moc děkujeme.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. ledna 2018

...a ten, který tu byl, tomu stále uvěřit nemůže. Uvěřit, že se mu to všechno jenom nezdálo, že ten Čtyřlístek opravdu existuje a ty dva - Jana a Jiří - byli skuteční. A taky se ptá: proč. Proč to jinde nemůže fungovat stejně, nebo alespoň podobně. Odpovědí je, protože Jana a Jiří. Oni jsou tím důvodem, že Čtyřlístek je něco mimořádného. Nebudu (viz. nadpis) popisovat detaily, ale nedá mi, abych neparafrázoval slova největšího Čecha Járy Cimrmana: Heinzl je naše máma (i s vandalovým, ale milým: Heinzlová je náš táta). Jano a Jiří, děkujeme

Datum pobytu: prosinec 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Zdeněk M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 4. května 2019

Datum pobytu: duben 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jiří H, Vlastník v zařízení Penzion Čtyřlístek, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. května 2019
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: květen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 19. listopadu 2017

Datum pobytu: listopad 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jiří H, Vlastník v zařízení Penzion Čtyřlístek, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. listopadu 2017

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze