Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Recenze (21)
Filtrovat recenze
21 výsledků
Hodnocení cestovatelů
12
9
0
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
12
9
0
0
0
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
1621 recenzí
Recenzováno: 6. listopadu 2019

Krásné čisté prostředí hotelu s možnosti vnitřního bazénu, vířivky a saunu v rámci ceny ubytování. Další velkou výhodou možnost večeře přímo v hotelu včetně vynikající kuchyně. K večeři si mohu dat vynikající Dalešické pivo.

Datum pobytu: březen 2019
Poděkujte uživateli Meander50188256156.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
18lenkar, Manažer komunikace s hosty v zařízení Hotel Ryšavý, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. listopadu 2019

Děkujeme Vám za vynikající hodnocení. Jsme moc rádi, že se Vám u nás líbilo.

Budeme se těšit na Vaši další návštěvu!


S pozdravem

Tým Hotelu Ryšavý

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. října 2019

Hotel je hezký, vybavení pěkné, pokoj s rohovou vanou nejlepší, doporučuji. Koupelna velká. Restaurace dobrá, dostačuje,jídlo v pořádku, hotel odpovídá poměru cena kvalita. Vířivka, bazén, sauna neomezeně, je možné dát si u bazénu drink.

Tip ohledně pokoje: ideální pokoj je s vanou, která je velká, rohová
Datum pobytu: únor 2019
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Silvuška M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
18lenkar, Manažer komunikace s hosty v zařízení Hotel Ryšavý, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. října 2019

Velice děkujeme za krásnou recenzi, které si nesmírně vážíme. Těší nás, že jste u nás byla spokojená.

Rádi Vás opět v našem hotelu přivítáme!

S pozdravem

Tým Hotelu Ryšavý

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. února 2019

Víkendový pobyt byl velmi vydařený, wellness menší, ale velmi příjemné, obsluha skvělá, není co vytknout. Pokoj pěkný, krásná koupelna s velkou vanou. Jídlo dobré, obsluha také v pohodě. Jen bych podotkla, že první snídaně byla bohatší, k dispozici máslo, med, džem v košatině + výběr z několika variant jídel, druhý den už jen výběr z variant, chyběla výše zmiňovaná košatina. Celkový dojem skvělý, určitě se vrátím.

Datum pobytu: únor 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Silvuška M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
18lenkar, Manažer komunikace s hosty v zařízení Hotel Ryšavý, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. února 2019

Děkujeme Vám za hodnocení, kterého si moc vážíme. Jsme rádi, že jste u nás byla spokojená.

Vaše konstruktivní připomínky nám pomohou podniknout nezbytné kroky ke zlepšení.

Budeme se těšit na Vaši příští návštěvu!


S pozdravem

Tým Hotelu Ryšavý

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. prosince 2018

Vynikající wellness - bazén, správná teplota whirpoolu, zázemí (škoda, že do sauny se chodí v plavkách). Velmi milá a ochotná obsluha - ve všem všichni vyšli maximálně vstříct. Prostorná koupelna (jen to chce občas přišroubovat držáky a sprchové zástěny). Výborná kuchyně, která je i zaměřená na zdravou výživu.

Problémové bylo osvětlení - 2 lampičky a po zhasnutí 2 hlavních světel, která byla provázána na stejný vypínač - chybělo světlo. Hlučná ulice, což je problém pro pokoje do ulice v době teplých večerů.

Datum pobytu: září 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli silarovas.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Lenka R, Manažer komunikace s hosty v zařízení Hotel Ryšavý, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. prosince 2018

Mockrát Vám děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste si u nás pobyt užili.

Vašeho názoru si moc vážíme a pevně věříme, že nám pomůže ke zdokonalování našich služeb, o které se neustále snažíme.

Budeme se těšit na Vaši příští návštěvu!

S pozdravem
Tým Hotelu Ryšavý

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 5. srpna 2018

Byli jsme pouze na obědě při průjezdu přes Vémyslice, ale jídlo bylo velice rychle připravené a velmi chutné. Dali jsme si žebírka, steak, medailonky z panenky a polévky a opravdu jsme si pochutnali. Neměli žádný problém s dětmi běhajícími po sále v době oběda :-)

Datum pobytu: srpen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Karel Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Lenka R, Manažer komunikace s hosty v zařízení Hotel Ryšavý, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. srpna 2018

Mockrát děkujeme za Vaše milé hodnocení. Těší nás, že se Vám u nás líbilo a především, že Vám u nás chutnalo.

Doufáme, že se zase brzy v našem hotelu potkáme, ať už u dobrého jídla, sklenky lahodného vína či využijete našich wellness služeb (krytého bazénu, whirlpoolu, parní kabiny) nebo např. bowlingu.

Budeme se těšit.

Tým Hotelu Ryšavý

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze