Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložit
Nejzajímavější body recenze
prázdninový výlet

Dostali jsme doporučení, jinak bychom zámek asi těžko našli, od hlavní silnice není žádné značení a... přečíst další informace

Recenzováno: 11. srpna 2017
ETpraha
,
Praha, Česká republika
Ne, zas tak špatný zážitek :-)

Dnes jsem byla s rodinou na zámku Radíč. Také jsem se inspirovala na jejich stránkách, ale když... přečíst další informace

Recenzováno: 15. července 2017
Petra K
Zobrazit všechny recenze (9)
  
Recenze (9)
Filtrovat recenze
9 výsledků
Hodnocení cestovatelů
3
0
3
1
2
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Hodnocení cestovatelů
3
0
3
1
2
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
169 recenzí
Recenzováno: 2. července 2018

na webu slibují zážitkovou prohlídku pro děti s hádankami a školu pro princezny s výukou etikety, dvorskými hrami atp., nic z toho není pravda, děti byly zklamané, průvodkyně ani nevěděla, co slibují na webu, hádanku dala dětem až po mém upozornění, v budoáru pro princezny nemají šaty pro malé děti ač je slibují, škola pro princezny se scvrkla na lukostřelbu (poník nebyl, výuka etikety pro princezny nebyla, dvorské hry nebyly)

Datum zážitku: červen 2018
Poděkujte uživateli jitkaveleminska.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 14. prosince 2017 prostřednictvím mobilu

Maximální spokojenost. Byli jsme nadšeni přístupem majitelů. Moc rádi se vrátíme. Vřele všem doporučujeme. Navíc jsme si pochutnali na vynikající kavě, kterou nám osobně připravil majitel a díky němu se naše 1,5 léta dcerka nebojí kočiček. Rádi se opět vrátíme.

Datum zážitku: září 2017
Poděkujte uživateli Odvarkova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 11. srpna 2017

Dostali jsme doporučení, jinak bychom zámek asi těžko našli, od hlavní silnice není žádné značení a v místě dojezdu nebýt více zaparkovaných míst, ani nevíme, že jsme na místě. Chtělo by to trochu reklamy. Prohlídka začínala za asi hodinu a tak jsme šli nejprve do budoaru, kde jsme si mohli vyzkoušet různé historické kostýmy, což malá 4 letá dcera moc ocenila. Byli jsme tam sami, tak jsme mohli zkoušet neomezeně. Pak přišla prohlídka, Paní průvodkyně byla v hezkých princeznovských šatech, jen by jsme ocenili, kdyby mluvila trochu více nahlas, protože v komnatách se to rozléhalo. Děti odčarovávali dveře, aby se otevřely, plnily úkoly a nakonec hledali poklad. Finálně hezká návštěva, jen by chtěla ještě doladit - například posekat dětské hřiště apod.

Datum zážitku: srpen 2017
2  Poděkujte uživateli ETpraha.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 15. července 2017

Dnes jsem byla s rodinou na zámku Radíč. Také jsem se inspirovala na jejich stránkách, ale když jsme byli na místě, přišlo zklamání a raději bych jela hned domů. Nechtěla jsem to dětem pokazit a tak jsem se velice snažila, aby se to změnilo. Nakonec to nebyl až tak špatný zážitek. Pár informací o návštěvě tohoto zámku: Prohlídky zámku jsou rozděleny na 3 zážitkové programy. Bohužel jsme si nemohli vybrat a domnívám se, že to byla prohlídka "hledání pokladu s princeznou" - průvodkyně byla příjemná a někdy až moc nadšená a o historii toho věděla docela dosti. V každé místnosti se snažila nějakým způsobem zabavit děti a pak provedla výklad, aby se děti pokud možno co nejméně nudili. Na konci prohlídky dostali malou sladkost. Dalším byl "budoár pro princezny" je to místnost s oblečením jak pro holčičky , tak i pro kluky. Dcerka zde vyzkoušela několik šatů s doplňky a synek zase brnění. Vyhrazených 30 minut na tuto místnost je velice málo :-) . Byl to krásný zážitek, za který děkujeme. Další návštěvou byla zahrada, ve které je dětské hřiště, které je velice zanedbané a kolbiště nebylo funkční. Další byla "lukostřelba", kterou jsem si musela opravdu vyžádat. Dostali jsme na zahradu terč a luk s šípy. Opět z toho děti byli velice nadšeni. Jízda na poníkovi nebyla a ani nebylo vysvětleno. Další byl café bar, který jsme nevyzkoušeli,protože ke kávě neměli jejich nabízené osečenské koláčky a ani zmiňované bonbóny z belgické čokolády. Almara, bylo k vidění několik kousků, ale nějak nezaujaly, tak jsme se více neptali. Pokud tedy shrnu. Dle webových stránek to neodpovídá realitě. Chtěla jsem pro děti prohlídku "škola pro princezny a rytíře zámku Radíč", ze kterého by měli nádherné vzpomínky a na konci by dostali slibovaný glejt o pasování atd. Výlet na tento zámek bych za těchto podmínek již neabsolvovala. Doporučuji raději zavolat, než tam pojedete. Návštěva se uskutečnila 15.7.2017

Datum zážitku: červenec 2017
3  Poděkujte uživateli Petra K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 9. července 2017

Bez přehánění nejhorší zážitek v historii prohlídek zámků. Neuvěřitelná nuda, a to i pro naši sedmiletou dceru. Personál unuděný, zjevně jsme ho návštěvou obtěžovali. Prohlídka bez nápadu, historie objektu shrnuta za 1 minutu, o vybavení jsme se dozvěděli pouze to, že "nic není původní". Veškeré "hledání pokladu" se omezilo na čarování k otevření dveří, princeznu to zjevně nebavilo, děti taky ne... Podle webových stránek vypadají prohlídky parádně, ale bohužel platí navrch huj, vespod fuj. Zámek Radíč nikdy více.

Datum zážitku: červenec 2017
1  Poděkujte uživateli marcelalabska.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze