Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (431)
Filtrovat recenze
431 výsledků
Hodnocení cestovatelů
117
170
66
35
43
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
117
170
66
35
43
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
16431 recenzí
Recenzováno: 27. listopadu 2018

Již po několikáté jsme jeli s cestovní kanceláří TIP travel. Tak jak nás cestovka informovala, tak všechno bylo splaněno. Děti v hotelu byly za výhodnou cenu až do 17 let. Jednoduché menší pokoje, avšak čisté. Celý hotel i okolí hotelu, pláž, bazén, všude čisto. Dobrá strava, jenž odpovídala úrovni hotelu. Po příjezdu jsme obdrželi láhev vody na pokoj a pobyt, což byl také výborný bonus. Krásné pláže a dobrá dostupnost do okolí. Půjčili jsme si vůz a projeli celý krásný ostrov Korfu. Několikrát jsme byli v Kerkyře, navštívili Palác Achillion, zajeli si do Paleokastrica atd. Rozhodně hotel doporučím přátelům a možná jej opakovaně navštívíme. Dobrý hotel a lužby za skvělou cenu.

Tip ohledně pokoje: Pokoj s výhledem na moře - je orientovaný od cesty ve vyšším patře a s výhledem na moře
Datum pobytu: srpen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Hjiri68.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Corfu Senses R, Manager v zařízení Corfu Senses Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. ledna 2019
Překladač Google

Dear Hjiri68

Thank you for your review and your lovely comments after your recent stay with us!
We are absolutely delighted to hear that you have thoroughly enjoyed your stay at Corfu Senses Resort!
It is also pleasing to know that our facilities & services met your standards.
We look forward to welcoming you back with us soon!
Best regards
The Hotel Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 17. září 2018 prostřednictvím mobilu

Dovolena pro nenarocne klienty. Puvodne jsme meli jet se synem (1,5 roku), ale jsem rada, ze nakonec nejel. Nevim, zda je to pouze v tomto rocnim obdobi, ale jsou tu opravdu premnozene vosy i srsne. Bylo nam receno, ze je to kvuli hroznovemu vinu, co zdobi pristresek bazenoveho baru. A ze si mame kdyztak prijit pro fenistil. Tato havet opravdu dokaze zneprijemnit dovolenou. Velmi nevhodne kvuli detem. V noci je tu opravdu mnoho komaru, ale myslim ze to bude vsude na ostrove. Prostredi hotelu, bazenu i plaze je pekne. Vse ciste, uklizene, pokojska sluzba kazdy den pilne uklizi a meni rucniky, prosteradla apod. Jidlo ve verzi light all inclusive prumerne. Zadny sladky ani ovocny bar necekejte. Jsou bud broskve nebo pomerance. Jako zakusek je vetsinou zele bud zlute nebo cervene. A nejaka buchticka pouze jedna, ktera je ale vzdy hned pryc a hrozne mastna. Co je nejvetsim problemem je pitna voda. Nikde v hotelu se mimo casy stravovani neda sehnat. Musite si ji tedy chodit kupovat do marketu. Dalsi megaproblem je, ze na pokojich nejsou site proti komarum a haveti a nemuzete si ani vyvetrat. Vosy vam tedy litaji i do pokoje. Klimatizace ok. Jsem rada, ze jsme si priplatili za pokoj s vyhledem na more. Urcite je to nezbytne! Plaz je ok, oblazkova ale opet vas budou otravovat vosy. Ani si v klidu nezdrimnete na lehatku, protoze mate porad strach, ze nejakou vosu zalehnete nebo se proste ozenete a dostanete zihadlo. Ve vedlejsim hotelu o 300m dale, na ktery jsme narazili pri prochazce po plazi, neni po vosach ani pamatka. Bylo uzasne si nachvili sednout a relaxovat. Korfu je krasny ostrov a mozna ze se jeste jednou vratime, ovsem urcite ne, do tohoto hotelu.

Datum pobytu: září 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli Michaela T.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Reservations C, Γενικός Διευθυντής v zařízení Corfu Senses Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. září 2018
Překladač Google

Dear Michaela T
We would like to thank you for sharing your experience at Corfu Senses Resort. Nevertheless we regret that we were unable to offer you relaxation. As our resort surrounding is full with nature, as hard as, we try we cannot eliminate the unpleasant visiting of insects. We have already tested many ways to avoid the troubles that nature "causing" us and I can personally guarantee that our efforts will not stop until we find a permanent solution. We are fully aware the inconvenience of not potable tap water can cause but unfortunately this condition is at the majority of Greek islands. Your remarks regarding the variety of fruits and desserts will be taken under seriously consideration, but please note that our 3 star hotel is not an All inclusive Hotel.
We are very pleased to know that our cleaning service left you satisfied during your stay, and we really appreciate your kind comment.
Thank you once again for your feedback and we hope to give the chance to welcome you again in our hotel and prove you that we can do better.
Best regards
The General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. července 2018

Odpovídá kategorii tak 2*. Servis All Inclusive "light" je vlastně plná penze. Velikost pokojů na fotografiích musí být upravená fotoshopem. Pokud si každá osoba vezme do pokoje zavazadlo tak obsadí 2 malé stolečky + jednu židli a tím pádem si může sednout pouze na postel. Ruský majitel zřejmě rozhoduje i v kuchyni, protože kdo očekává stravu ve stylu řecké kuchyně, dočká se tak akorát čehosi bez chuti (a naštěstí bez zápachu) co se denodenně opakuje. K snídaním neexistuje ani kousek syrové zeleniny a z ovoce pouze rozkrájené pomeranče a rozkrájená (zahnědlá) jablka. Jakoby se v této zemi v létě žádné ovoce neurodilo. Kdo dostane chuť na odpolední kávu tak má smůlu. Bar u bazénu drží siestu. S vodou na pití je to dost podobné - pouze v době kdy je otevřená jídelna se dá načepovat do vlastní PETky a vzít s sebou na pláž. Jediné co tam člověk nezk..vil je příroda . příjemné ležení na trávě nad pláží a u bazénu, nebo na pláži. Stav lehátek si ovšem nic nezadá s kvalitou služeb. Tak nějak "pa růsky".

Datum pobytu: červen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
3  Poděkujte uživateli sevcikovablanka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Reservations C, Γενικός Διευθυντής v zařízení Corfu Senses Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. července 2018
Překladač Google

Dear sevcikovablanka
We are thankful that you have spent your time to review Corfu senses Resort on Tripadvisor.
Nevertheless we regret that we were unable to offer you relaxation. At Corfu Senses Resort, we are trying, to provide for all our guests a complete and personal experience of stay and rest.
Please note that full board does not includes free consume of drinks during meals as we offer to our guests. This is why the agency you have chosen to make your reservation, decide to call our services light All Inclusive.
The size is almost the same to all of our rooms and the photos on our web site are not misleading at all. The decoration and the facilities someone could see in the photos are exactly the same. However your comment would be taken under seriously consideration and improvements would be done.
The pool bar is off only during lunch time as we offer without a charge all drinks, soft drinks and coffee in the restaurant.
We also feel sorry to hear that we have not met your expectations with our variety in our cuisine. As a 3 star hotel we offer 5 different main courses, 10 different salads, 3 different deserts every day during meals. If you had any extra request you could communicate with our staff and they would had be very glad to assist you.
Thank you once again for your rating and review. Rest assure that your comments will be taken under seriously consideration and we hope to give us again in the future the chance to welcome you in our hotel and offer you a unique holiday experience at Corfu Senses Resort.
Best regards
The General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. července 2018

Hlučné místo, pár metrů od frekventované silnice, V noci klima vypnutá, aby si člověk toho hluku užil. Auta, autobusy, motorky jezdí až do 3 v noci a někteří možná i bez výfuku. Řízky ve čtvrtek večer a meloun v pondělí večer. tehdy je výměna turistů. Ti noví přiletí už pozdě. To nejhorší pro nás byla jídelna. Veliká zasklená místnost uzavřená bez kliček, aby opravdu nemohl někdo odejít mimo dveří a odnést kuřecí prso rybám. Byli sme v júli, červenci za sníženou cenu 800 pro dva, ale už bych tam víckrát nešel

Tip ohledně pokoje: pokud budete mít štěstí, tak k moři, jinou neberte ani zadarmo a nechte si to potvrdit, že ji tam i opravdu dostanete.
Datum pobytu: červenec 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
2  Poděkujte uživateli brna07.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Reservations C, General Manager v zařízení Corfu Senses Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. července 2018
Překladač Google

Dear dobry kuchar

Thank you for your online review of Corfu Senses Resort after your recent stay. We sincerely regret to learn that we have not been able to meet your expectations and you have faced inconvenient moments in our property.
However I have to mention that our hotel is located by the sea and we have 3 types of rooms the sea view, the side sea view and the mountain view which are also facing the road. Regarding the restaurant we have an air conditioning placed with glace doors all around the area for not blocking the nice view we have during the meals to our visitors. the meals according to our hotel policy should be served only in our restaurant as the pool area is not suitable for dining.
We do appreciate your comments and consider them as guidelines. Please do come and visit us again when you are back in Kerkyra and give us another chance to prove that we can, indeed, do better!
Best regards
The General manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. září 2017

Zahrada a moře krásné. Ubytování průměrné, pokoje malé - nejsou pro tři osoby, vybavení obstarožní. Strava bídná, rozhodně ne řecká. Čistota pokojů a okolí vzorná. Obsluha příjemná. Velmi omezené vycházky- téměř není kam.Pozor na snahu půjčovny aut nabízené delegátem o navýšení předem dohodnuté částky o jakési místní připojištění!

Datum pobytu: červenec 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
3  Poděkujte uživateli Sabina H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze