Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (2 302)
Filtrovat recenze
2 302 výsledků
Hodnocení cestovatelů
600
917
487
190
108
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
600
917
487
190
108
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
72772 302 recenzí
Recenzováno: 16. října 2015

Dovolená na ostrově Sal na Kapverdských ostrovech se nám velmi líbila.
Myslím,že jsme se zcela zamilovali do této lokality,která přináší nevšední zážitky.
Určitě to stojí zato prohlédnout i ostatní ostrovy ,ale i Sal má samozřejmě své osobité kouzlo.
Je zde nádherný teplý a nekonečný oceán,dlouhé písčité pláže,nádhera,klid,pohoda,
každý den jiné vlny a i když je zataženo a fouká větřík je krásně a příjemně teplo,ještě,že ten větřík fouká:) díky tomu není vedro.
Ubytování nás nadchlo,nebot´ nemáme rádi hotely ale bungalovy,v bungalovu bylo dostatečně místa pro 2 osoby,líbilo se nám,že obsahuje zvlášt šatnu,kde jsme měli přehledné své věci a v ložnici uklizeno:))
s jídlem jsme byli nadmíru spokojeny,nebot´ každý den byl velký a dostatečný výběr pokrmů,jak hlavních ,tak sladkých,
přítel,který má přísně nastavený režim dobře snášel všechna jídla která si dal,vše bylo chutné a stravitelné,obzvlášt spokojeny jsme byli se sladkostmi:)
každý den byl vzorně uklizen bungalov a čisté ručníky.
Na plážích lehátka,slunečníky,když člověk popošel dál,měl úplně prázdnou nádhernou pláž,jsou zde nekonečně dlouhé pláže a prakticky prázdné,úžasné.
Navštívili jsme všechna doporučená místa na Salu a opravdu to stojí zato.
Jediné co jsme neviděli při potápění na katamaránu,byly rybičky,těch jsme mnoho nespatřili,ale vylovili jsme spoustu korálů,
navštívili jsme ostrov SAO ANTAO a byli jsme přímo uchváceny přírodou,která skýtala opravdu obrovské množství rostlin a krásné neuvěřitelné přírody,je opakem Salu,vrcholy převyšují naší Sněžku nejméně2x...nádhera...vřele všem doporučuji,také náš přestupní ostrov SaoVicento byl moc pěkný a už civilizovanější.
Vše se nám moc líbilo,včetně organizace výletů a návaznosti na spojení.
Delegáti skvělí,příjemní a ochotní.
Rádi přijedeme na Kapverdské ostrovy znovu a nenecháme si ujít ani další možné ostrovy,jako je Fogo a BoaVista.
Děkujeme a vřele všem doporučíme:))

Datum pobytu: říjen 2015
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
2  Poděkujte uživateli h_chroustova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
OasisAtlantico, Manager Alojamento v zařízení Hotel Oasis Belorizonte, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. října 2015
Překladač Google

Dear h_chroust

Thank you for sharing your experience. We hope you can come again soon.

Best Regards.

Simone Vilain.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. září 2015

Ideální zimní dovolená, perfektní koupání ve vlnách teplého atlantiku. Teplota v noci je zhruba 20-23, ve dne asi 25-28 stupňů. Všudypřítomný vítr nám vůbec nevadil, naopak je velmi příjemný. Člověk se vůbec nezpotí a je krásně teplo. Můžeme doporučit půldenní výlet po ostrově Sal. Naopak nedoporučujeme výlet ponorkou, kdo byl u rudého moře, bude pouze zklamán. Výlety na ostatní ostrovy můžou být zajímavé, ale cena za jeden výlet pro dvě osoby je bohužel 8 až 10 tisíc kvůli letecké přepravě mezi ostrovy.

Hotelový komplex je hned vedle pláže s lehátky a slunečníky zdarma. Dlouhá nádherná pláž, průzračně modrý a teplý oceán.

Ubytování je jednodušší, ale na přespání a odpočinek úplně stačí. Čisté dřevěné chalupy s pravidelným úklidem a doplňováním vody. Klimatizace občas hlasitější, ale funkční. Hotelový komplex je velmi rozsáhlý, čistý a udržovaný, tři bazény se slanou vodou.

Výborná delegátka. Personál ochotný, občas zaostává se znalostí angličtiny, převládá portugalština. Dobře anglicky mluví vlastně jen na recepci. V baru se domlouvá rukama a nohama :-) Ani jednou se nám nestalo, že by někdo žádal o bakšiš. Peníze jsme nechávali jen na pokoji za úklid a to dolary. Kovová eura by asi nepůsobila dobře.

Společenské aktivity nevyhledáváme. Strava pestrá a výborná, excelentní dezerty. A hlavně žádné žaludeční potíže :-)

Tip ohledně pokoje: Bungalovy blíže pláže
Datum pobytu: únor 2015
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Karel K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
OasisAtlantico, Manager Alojamento v zařízení Hotel Oasis Belorizonte, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. října 2015
Překladač Google

Dear Karel F

Thank you for your feedback, which is very important to us.
We hope you enjoyed your overall stay.

Best Regards.
Simone Vilain.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. září 2015

Krásné místo na super dovolenou, nepoznal jsem nic lepšího. Super lokalita, zadny hluk, krásný odpočinek, výborně služby a strava, neni co dodat. Opravdu doporučuji a věřím ze si ji užijete stejně jako my.

Datum pobytu: srpen 2015
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
1  Poděkujte uživateli ondra_skoula.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
OasisAtlantico, Manager Alojamento v zařízení Hotel Oasis Belorizonte, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. října 2015
Překladač Google

Dear Ondra_sko

Thank you for sharing your experience. We hope you can come again soon.
Kibnd Regards.

Simone Vilain.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 16. září 2015

První dojem z dovolené nebyl zrovna nejlepší. Při večerním příletu už celkem chladno a vítr. Druhý den sem již změnila na počasí názor. Veliké teplo a vítr vzhledem k teplu velice příjemný. Ubytování celkem slušné na podmínky, které na kapverdách stále jsou. Byli jsme zde v době kdy tu nebylo moc rušno, tudíž jsme zde byli skoro sami a cítili se jako v ráji. Pláž jen pro sebe v odpoledních hodinách. Pro páry uplně ideální.
Náš pokoj číslo 105 nepatřil mezi luxusní domky ale byl útulný. Menší koupelna a jedna místnost s postelí, lednicí a televizí. Nic velikého ale přesto byl bungalov pěkný. Jídlo naprosto skvělé až na některé dny kdy se jídlo opakovalo. Pro milovníky ryb, které jsou vždy čerstvé naprostá bomba. Na své si ale přijdou i lidé kteří rybám zrovna neholdují. Celkově místní lidé jsou velice přátelští někdy až moc ale nedá se srovnat s jinými zeměmi kde vás div ne tahaj za nohy do svých krámků,.
Výlety jedině doporučuji. Přesto, že je ostrov opravdu malý je na něm co vidět.
Celá dovolená za 1* určitě bych se sem vrátila dokud není ostrov zastavěný velkými hotely a resorty.

Tip ohledně pokoje: Bungalovy od 500 a výš mnohem luxusnější
Datum pobytu: červen 2015
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
3  Poděkujte uživateli Lucie L.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
OasisAtlantico, Gerente de relações com clientes v zařízení Hotel Oasis Belorizonte, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. září 2015
Překladač Google

Dear Lucie L,

Thank you for sharing your experience.
We hope you can come again soon.

Kibnd Regards,
CRM Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 17. srpna 2015

Celkově spokojenost. Strava pestrá a chutná, ale pro vitariána malý výběr tepelně nezpracovaného ovoce i zeleniny. Úklid pokojů skvělý, jen technické opravy trochu vázly. Pokoj 275 neberte. Určitě tam do dnešního dne mají ucpaný odpad ze sprchy a při každém sprchování si vytopíte celou koupelnu i WC. Personál ochotný, animátoři skvělí.

Datum pobytu: červenec 2015
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
3  Poděkujte uživateli 869m_lac.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
OasisAtlantico, Gerente de relações com clientes v zařízení Hotel Oasis Belorizonte, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. srpna 2015
Překladač Google

Dear 869m_lac,

Thank you for your feedback, which is very important to us.
We hope you enjoyed your overall stay.

Kind Regards,
CRM Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze