Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (1 724)
Filtrovat recenze
1 724 výsledků
Hodnocení cestovatelů
804
481
216
139
84
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
804
481
216
139
84
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
45501 724 recenzí
Recenzováno: 14. června 2017

Byla do naše 5.dovolená v Egyptě, jelikož jsme chtěli na Makadi do Al nabily kvůli krásné pláži ale bohužel nebylvolný hotel v náš termín, tak jsem zvolila carribean na který jsem měla dobré ohlasy od známých.. byla to nakonec výborná volba pro rodinu 2 dospělé osoby a děti 8 a 2 roky. Tento hotel má slovenskou animátorku, která se až nad maximum věnuje všem dětem, dopolední programy odpolední a večerní minidisco. Pokoj jsme měli hezký hned v přízemí kvuli kočárku vše bez problému, čistý pokoj a hezký. Strava je všude stejná, snídaně klasika palačinky,crossaint, omelety výborné a pečivo, koblížky,jogurty atd... odpolední obědy akorát na pláži velmi slabé, ale byla otevřená hlavní restaurace kde bylo až až na výběr jídla, ovoce spousta, žluté melouny, banány a taky výborné grilované banány a banánvy v čokoládě.. :-) zákusky taky TOP!! a večeře velký výběr, podotýkám poprvé v egyptě chutné hovězí maso!!A denně ryby.. Rádi pojedeme znovu na stejný hotel, ale hlavně i kvúli paní Ivě animátorce děti o ní mluví i týden po příjezdu domů :-) a nejsou sami ... Jinak pláž moc hezká, pozvolný vstup do moře není nutné boty, malé děti můžou dál d břehu a pořád vody málo, což je výhoda, akorát šnorchl je takový chudibnějším, ale i tak tam něco je.. kousek je žlutý korál kde byla nemo rybička,perutýn a dokonce i želva :-) pokud toto čtou rodiny s dětma tak určitě neváhejte !!! Je spousta recenzí i negativních, ale hlavně je to o tom kdo chce hledat chyby najde je vždy..

Datum pobytu: červen 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
9  Poděkujte uživateli evekto.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. června 2017
Překladač Google

WOW! We can't begin to tell you how nice it is to hear words of encouragement appreciation and praise. We are so delighted to hear that your stay exceeded your expectations. Your opinion is valuable to us and helps us shape everything that we do. By sharing it with us not only do you encourage our team; you give us the necessary information to constantly strive to try our best. Your opinion also empowers other people in the community to connect with us and enjoy all the services we currently provide.
We sincerely look forward to serving you time after time.

Sincerely,
Business Development Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. června 2017

Zaplatili jsme si rodinný pokoj (dva pokoje propojené chodbičkou).Větší pokoj v pohodě, menší pokoj - smrad, špína. Na recepci nám odmítli vyměnit pokoj, že to není možné. Po kontaktování delegáta to najednou šlo a pokoj nám vyměnili. Bohužel ještě za horší, než byl ten první. To jsme ale zjistili až jsme se ubytovali. Na menším pokoji nefungovalo jediné světlo, kromě světla v koupelně. Větší pokoj - neustálý výpadek elektřiny, kvůli přetížení sítě. V pokoji fungovala pouze jedna zásuvka, v koupelně tekl sifón. První dva dny úklid hrozný, pak jsme měli nového pokojského, který uklízel daleko lépe. V CK píšou, že je v lobby wifi zdarma. Nám se připojit nepodařilo, po dotazu na recepci řekli, že mají limit, který byl již vyčerpán a to bylo 10 hodin ráno... Zakoupili jsme si tedy za osobu 22€ internet na týden. Každou chvíli stejně nešel.
Cokoliv jsme potřebovali řešit s recepcí, nějaký dotaz atd. byli nepříjemní.
V hotelu téměř všichni využívají toho, že je Hurghada 60 km daleko a proto mají přemrštěné ceny a smlouvání na ně vůbec neplatí. Kinder vajíčko 2€, žvýkačky 2€, cigarety 4-7€, taxi do Hurghady 55€, bus 22€ na osobu, velbloud 45€ na půl hodiny, Jelikož jezdíme do Egyptu asi 8x do roka, zavolali jsme kamarádovi, který pro nás přijel a do Hurghady nás zavezl. Po dohadování se s recepcí ho po půl hodině pustili do resortu (i když se legitimoval a my nahlásili jeho značku) a mohli jsme odjet. Zpět jsme si vzali taxi z Hurghady, kdy jsme zaplatili 10€ !!!! A pro porovnání - sladkosti 1€, cigarety 1€, velbloud 5€ na půl hodiny... Hrozné. Člověk jede na dovolenou s tím, že utratí peníze, ale takhle?
Jídlo super, samozřejmě maso na příděl, ale když jsem šla podruhé vždy mi dali. Ale několikrát jsem viděla, jak přišel rádoby boss a seřval kuchaře, ať toho dává míň.
Pláž byla pecka. I personál na pláži. Uklizené, čisté a všichni se usmívali. Včetně animátorů.
Takže konečné shrnutí: zaměstnanci na recepci a pokoj KATASTROFA, ostatní super. I to ale stačí k tomu, že se již nikdy do tohoto hotelu nevrátíme.

Tip ohledně pokoje: Všechny pokoje vypadají stejně.
Datum pobytu: červen 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
3  Poděkujte uživateli michaelabal8.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. června 2017
Překladač Google

Dear Sir,
We are sad to hear we did not provide you with the best possible experience. We are constantly refining the way we do business and that is only possible thanks to a feedback like yours. Please know that your situation was an exception and we won't allow for repeats. Internally, we are already investigating the matter and looking for ways to ensure this does not happen again.
We hope you give us a second chance. Rest assured we won't disappoint you. Please contact me directly at businessdevelopment@cwrsoma.com so I can personally make sure you would have a memorable experience with us.

Sincerely yours,
Business Development Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. května 2017

Po priletu okolo 17hodiny jsme se dostali az na pokoj okolo 20:30hod,prz jsme cekali 1,5hodky na kufry na letisti,jelikoz jsme z cele skupiny která se ubytovala měli poslední kufry tak nam na oplatku na pokoj ve vecernich hodinách donesli jako omluvu ovoce+zakusky.Hotel je cisty,vybaveni uz něco pamatuje,ale funkcni.mrzi me jen ze české cestovky davaji všude obrazky pokoju kde jsou 3pevne postele a ve skutecnosti dovezou postel na koleckach,jedine minus.Strava byla v poradku,bohata,v jidelne me zarazily plastove lzicky :D.Plaz je nadherna,rozdelena na 2casti,jedna část nove slunečníky+plastove lehátka,druha drevena lehátka+matrace,velmi pozvolny vstup do more,pro deti ideal,boty do vody netřeba,morsky život trochu slabsi(občas more vyplavi meduzy ale jsou neskodne).zahrada udrzovana,bazeny ciste a klidne.hoste pochazeli docela často z Ukrajiny a Arabi(jejich chovani je silene,bohuzel jina mentalita)prodejci na plazi a obchodech katastrofa,nahaneji Vas at prodaji něco....A na zaver animacni tym:mu nelze nic vytknout,snazi se Vas zapojit do aktivit(yoga,sipky,aqua aerobic atd) ve vecernich hodinách je od 20hod mini disco a od 21:15hod zabava pro dospele.Doporucuji rodicum dat dite do mini klubu,pro české nastevniky ,vede ho slečna(pani) Iva,Slovenka která deti bavi,mnoho aktivit(napr malovani na oblicej,staveni z pisku,masky na oblicej atd)ve vecernich hodinách uvadi mini disco,nic ji nelze vytknout.Pro me to byla klidna dovolena se vsim vsudy a tento hotel doporucuji nastivit.

Datum pobytu: duben 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
4  Poděkujte uživateli Tomáš F.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. května 2017

Vážený pane Tomáši,

Děkujeme, že jste si vybrali čas z vašeho zaneprázdněného rozvrhu, abyste mohli sdílet svůj názor s ostatními členy komunity. Jsme neustále v práci, děláme vše, co je v našich silách, abychom poskytli kvalitní zážitky všem našim zákazníkům. Jsme rádi, že jsme vám mohli pomoci. Pomáhat našim zákazníkům je to, co nejlépe milujeme. Zákazníci stejně jako vy děláte to, co děláme opravdové potěšení. Všichni se těší na to, že vám a vaší budou sloužit na vaší příští návštěvě. Náš slib značky je o poskytnutí bezproblémových zážitků, které překračují očekávání hostů! Váš názor také umožňuje ostatním lidem v komunitě, aby se s námi spojili a využili všech služeb, které v současné době poskytujeme.

Vřelé pozdravy,
Manažer vývoje podnikání

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. března 2017

Doporučuji všem. Hotel má trochu rozlehlý areál, ubyotvání pokoj 1003 myslím, pokoje deluxe, čisté prostporné, župany na pokojích i papučky :) Každý den uklizeno, doplněné šamponky a mýdla :) Krásný výhled do zahrady a na bazén. 2 karty od pokoje :)
Perosnál milý a ochotný, rcepce stejné.
Jídlo super - jediné co trochu kazí dojem jsou vrabci v hl. restauraci
Pláž pěkná, dobrý vstup do moře.
Určitě doporučuji :)

Datum pobytu: březen 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
6  Poděkujte uživateli linda1a2017.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 28. února 2017

V Egyptě jsme byli už mnohokrát v různých hotelích. Když se sečte všechno je tenhle nejlepší. Pláž super, korál - šnorchlování, tobogány, vyhřívaný bazén. Uvítala bych více aktivit pro větší děti a čas vyhrazený pro děti. Např. děti hrají volejbal a když přijde hrát dospělý tak animátor automaticky nějaké dítě vyhodí ze hry, aby mohl hrát dospělý. V Sunrise mají i hřiště s houpačkama a prolejzačkama pro větší děti, tady mají jenom pro mrňata.

Datum pobytu: říjen 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
4  Poděkujte uživateli severovad.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze