Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (1 724)
Filtrovat recenze
1 724 výsledků
Hodnocení cestovatelů
804
481
216
139
84
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
804
481
216
139
84
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
41461 724 recenzí
Recenzováno: 13. září 2017

Perfektní letovisko u nádherného moře. Chytré rozmístění 3-patrových budov, je blízko k jídelně i k moři, hotel je v perfektně udržované zahradě s několika bazény, pláže široké, písečné, dostatek lehátek, která jsou s dostatečným odstupem, vstup do moře pozvolný, boty nejsou nutné. Denně dostanete čistou osušku na pláž. Pokoje jsou veliké, s dostatkem úložných prostor, krásný krytý balkon s posezením, koupelna velká, denně probíhal úklid s výměnou ručníků, denně 2 lahve vody. K dispozici na pokoji sejf na ukládání cenností. Klimatizace je samozřejmostí. Restaurace pro podávání jídel je obrovská, dostatek stolů k sezení, velká plocha výdeje jídla, nikde se netvoří fronty. Jídlo chutné, jistě v dostatečném sortimentu, hojně salátů, z masa většinou kuřecí, denně bílá ryba, občas hovězí nebo jehněčí. Možnost rezervace večeře v arabské restauraci, to bylo trochu zklamání, trochu masa a příloh, nic oslňujícího, návštěvu italské restaurace jsme nevyužili. Výhoda obědů v restauraci na pláži, opět dostatečný sortiment. Veškeré pití vč. koktejlů jde do plastových kelímků a to i u snídaní, ale to asi nelze jinak a dá se zvládnout, u snídaní bylo jen pár porcelánových hrnků na kávu. Káva u snídaně filtrovaná, ale pak na pláži již výborné expresso z automatu. Na pláži denně animační programy, můžete si tedy zacvičit, zahrát volejbal nebo šipky. Pláže jsou rozdělené na dvě části, jedna je tato aktivní, kde vám jsou prodejci nabízeny placené masáže, kosmetika, jízda na velbloudovi, výlety a pod. Využila jsem služby kosmetičky v místním spa a bylo to úžasné, děti zase jely na velbloudovi a byl to pro ně zážitek. Pokud chcete klid, je možno se přesunout do druhé části pláže, zde již bez aktivit a komunikace s prodejci. Celý komplex je hlídaný 24 hodin denně, měla jsem pocit úplného bezpečí. Areál je udržovaný, stále někdo uklízí, čistí, pracuje v zahradě. A co chci především vyzvednout, veškerý personál je velice přátelský, vstřícný, milý a komunikativní. Co vás nesmí překvapit - v letovisku se samozřejmě rekreují i muslimské rodiny, tedy potkáváte zahalené ženy s jejich rodinami, ale je to naprosto přirozené, vše probíhá při vzájemné toleranci bez nepatřičného údivu či nepřátelství.
Negativa - v recepci inzerované Wi-Fi nefunguje, můžete si koupit wi-fi za nějaký poplatek, ale ani tak nefungovalo, nakonec to vyřešilo zakoupení místní sim-karty.
A další negativum- místního delegáta Exim tours jsme viděli jen při příjezdu, na domluvenou schůzku před odjezdem již nedorazil.
Závěrem - naprosto úžasná dovolená, příště přijedeme jistě na déle než jen na týden a zařadíme i výlety do okolí.

Tip ohledně pokoje: Pokoje v sousedství pouště byly klidnější než-li na druhé straně, kde hrála hlasitá hudba z vedlejšího hotelu.
Datum pobytu: září 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
8  Poděkujte uživateli 19maki66.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 9. září 2017

Krásný hotel, vhodný pro rodiny s dětmi. Jediné mínus hotelu je, že není vhodný pro šnorchlaře. V moři tady toho moc neuvidíte. Já šnorchluji dost ale hotel jsme v zimě vybírali kvůli windsurfingu a pro ten je to perfektní místo.

Datum pobytu: listopad 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Simona G.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 28. srpna 2017

Ostatní recenze jsou asi z jiného hotelu,nebo rozmazlenost.Hotel naprosto úžasný,jídlo bomba,personál usměvavý,vstřícný a milý.Procházky po pláži a koupání dokonalost sama,písečná pláž,pozvolný vstup do moře a 50m od břehu korály.šnorchlování a potápění je jiná dimenze.Moře čisté a teplé.Každý den starání animátorů o zábavu hostů.Superlativy nemohu šetřit,jelikož je to to nejlepší co jsme s rodinou zažili.Schwarz

Tip ohledně pokoje: Všechny pokoje jsou super
Datum pobytu: srpen 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
7  Poděkujte uživateli schwarzmira.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. srpna 2017
Překladač Google

WOW! We can't begin to tell you how nice it is to hear words of encouragement appreciation and praise. We want every single customer that walks through our doors to experience the same level of service. It is thanks to guests like you taking the time to tell us what we are doing right that we are able to constantly strive for excellence. Your review makes a difference to us and it is incredibly helpful as a way to introduce others to what we do here. Your opinion also empowers other people in the community to connect with us and enjoy all the services we currently provide. Please visit us again. It will be our honor and delight to serve you.

Until next time,
Business Development Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. srpna 2017

Včera jsme se s přítelem vrátili z dovolené. Tak začneme jídlem. Ani já ani přítel nejsme v jídle vybíravý, ale toto byla katastrofa. Najedli jsme se jedině na snídani. Oběd i večeře byli po celých 12 dní úplně stejné...rýže, brambory, dva druhy masa, smažena nebo grilovaná ryba a špagety. Po 5 dnech jsme už opravdu nevěděli co máme jíst. Když jsme tedy šli do italské restaurace těšili jsme se, že se konečně najíme, ale omyl... Bylo to opět to samé jídlo akorát ho nosila obsluha... Odpoledni snack byl ,,hamburger,, ... Suchá bulka s masem nebo ,,hotdog,, ...suchy rohlik s parkem k tomu nedopečené hranolky.... Prostě se to nedalo jíst... Takže za nás to jidlo bylo opravdu hnus....
Dále k obsluze. Byli usměvaví to jo ale furt natažená ruka na díško i když nic neuďělali nebo měli dělat svůj popis práce. Pokud nejste arab nehnou prstem.
Pláž byla nádherná, ale přední řada u moře byla vždy zabraná obsluhou, která je uvolnila pouze za diško. Pití vám nosili opět pokud jste jim pokaždé dali diško.
Pokoje průměrné, ale my v nich trávili málo času takže jsme byli spokojeni. Uklid byl na jedničku.
Bary byly v pohodě.
Animační tým byl super. Pořád se nás snažili zabavit.
Zhrnutí této dovolené... Už nikdy by jsme se sem nevrátili byli jsme zklamaní a to i přesto, že nejsme nijak nároční.

Datum pobytu: červenec 2017
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
6  Poděkujte uživateli zbeyerova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. srpna 2017
Překladač Google

Dear, Ms. Zbeyerova. We are sad to hear we did not provide you with the best possible experience. We are constantly refining the way we do our work and that is only possible thanks to a feedback like yours. Please know that we are listening. Your satisfaction is our first priority and we want to take care of this matter as soon as your schedule permits. I am looking into the situation and taking the necessary steps to correct it going forward. We are looking into this issue and hope to resolve it promptly and accurately. Again, we are aware that your experience was not up to your expectations and we want to earn another opportunity to serve you.

Respectfully at your service,
Business Development Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. června 2017

Byla do naše 5.dovolená v Egyptě, jelikož jsme chtěli na Makadi do Al nabily kvůli krásné pláži ale bohužel nebylvolný hotel v náš termín, tak jsem zvolila carribean na který jsem měla dobré ohlasy od známých.. byla to nakonec výborná volba pro rodinu 2 dospělé osoby a děti 8 a 2 roky. Tento hotel má slovenskou animátorku, která se až nad maximum věnuje všem dětem, dopolední programy odpolední a večerní minidisco. Pokoj jsme měli hezký hned v přízemí kvuli kočárku vše bez problému, čistý pokoj a hezký. Strava je všude stejná, snídaně klasika palačinky,crossaint, omelety výborné a pečivo, koblížky,jogurty atd... odpolední obědy akorát na pláži velmi slabé, ale byla otevřená hlavní restaurace kde bylo až až na výběr jídla, ovoce spousta, žluté melouny, banány a taky výborné grilované banány a banánvy v čokoládě.. :-) zákusky taky TOP!! a večeře velký výběr, podotýkám poprvé v egyptě chutné hovězí maso!!A denně ryby.. Rádi pojedeme znovu na stejný hotel, ale hlavně i kvúli paní Ivě animátorce děti o ní mluví i týden po příjezdu domů :-) a nejsou sami ... Jinak pláž moc hezká, pozvolný vstup do moře není nutné boty, malé děti můžou dál d břehu a pořád vody málo, což je výhoda, akorát šnorchl je takový chudibnějším, ale i tak tam něco je.. kousek je žlutý korál kde byla nemo rybička,perutýn a dokonce i želva :-) pokud toto čtou rodiny s dětma tak určitě neváhejte !!! Je spousta recenzí i negativních, ale hlavně je to o tom kdo chce hledat chyby najde je vždy..

Datum pobytu: červen 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
9  Poděkujte uživateli evekto.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. června 2017
Překladač Google

WOW! We can't begin to tell you how nice it is to hear words of encouragement appreciation and praise. We are so delighted to hear that your stay exceeded your expectations. Your opinion is valuable to us and helps us shape everything that we do. By sharing it with us not only do you encourage our team; you give us the necessary information to constantly strive to try our best. Your opinion also empowers other people in the community to connect with us and enjoy all the services we currently provide.
We sincerely look forward to serving you time after time.

Sincerely,
Business Development Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze