Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (1 724)
Filtrovat recenze
1 724 výsledků
Hodnocení cestovatelů
804
481
216
139
84
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
804
481
216
139
84
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
32371 724 recenzí
Recenzováno: 8. dubna 2018

Po 13 v Egyptě, ale zde poprvé. Pěkně upravený resort, udržované zahrady, chutná strava i pěkné ubytování. Rozlehlá a udržovaná pláž, příjemný personál. Vzhledem k tomu, že jsem spíše chodící turista a zajímá mě kvalita moře a hlavně jeho ochrana, bylo to zde pro mě trochu zklamání. Na druhou stranu chválím, že po určitém popudu se kluci snažili a místa, sousedící bezprostředně s pláží, dali v mezích možností do pořádku. Uklidili velkou část plastů a ostatního odpadu, který opravdu kazil celkový dojem z moře a jeho okolí, které je díky větru, vhodné pro různé sporty - kiting.....
Celkový dojem opravdu dobrý

Datum pobytu: duben 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Eva J.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relation Agent v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. dubna 2018
Překladač Google

Dear Ms. Eva,

We would like to express our sincerely gratefulness for choosing our sunny hotel and taking time to share your experience with us and our future guests. Your opinion is very important for us. Our main target is your satisfaction and good memories about us. We are happy to hear that we have met your expectations and you spent a great time in Caribbean World Resorts Soma Bay.
All our team is looking forward to welcome you again in the nearest future.

Best regards,
Galina Bukataja
Guest Service Center

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. dubna 2018

V Egyptě jsme byli poprvé a byla jsem mile překvapena. Nádherný resort, rozkvetlá, stále udržovaná zahrada, krásny pokoj, pláž, milý personál a co je důležité všude čisto a pořádek. Vše probíhalo na jedničku od příjezdu až po odlet. Jídlo výborné, neskutečné množství, každý si určitě vybere. Pláž čistá, krásná, dostatek lehátek, perfektní vstup do moře. Nemohu nic vytknout, dovolená byla skvělá a doufáme, že se brzy vrátíme. Moc děkujeme.
Markéta z Prahy

Datum pobytu: březen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Marky K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relation Agent v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. dubna 2018
Překladač Google

Dear Mrs. Marketa,

We would like to express our sincerely gratefulness for choosing our sunny hotel and taking time to share your experience with us and our future guests. Your opinion is very important for us. Our main target is your satisfaction and good memories about us. We are happy to hear that we have met your expectations and you spent a great time in Caribbean World Resorts Soma Bay.
All our team is looking forward to welcome you again in the nearest future.

Best regards,
Galina Bukataja
Guest Service Center

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. ledna 2018 prostřednictvím mobilu

Krásné prostředí,výborné jídlo.Krásná pláž.Ochotný personál.Byli jsme popáté a v květnu letíme znovu.Nejlepší hotel v Egyptě co jsme kdy zažili.Už se moc těšíme na další návštěvu.Myslíme si,že tohle je v Egyptě nejlepší volba klidné a pohodové dovolené.

Datum pobytu: říjen 2017
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
7  Poděkujte uživateli 773v_clavk.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relations Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. února 2018
Překladač Google

Dear Guest Vaclav K.,

Thank you for your stay at Caribbean World Resort Soma Bay and for taking the time to tell us about your experiences.
We are glad that you have spent a nice holiday with us.
We will look forward to welcome you once again.

Sunny greetings from the Red Sea,
Semra Acar,Holiday Manager



Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 10. prosince 2017

Hotel v pěkné zahradě. Ubytování ve dvoupatrových blocích. My jsme bydleli v bloku 5. Pěkné bytování odpovída kategorii - čisté, udržované. Pěkná pláž - obsluha Vám najde volná lehátka. Neustále uklízí. Stravování je odpovídající. Velmi dobré obědy v restauraci u pláže. Nikdo z obsluhujícího personálu si neřekl o žádné peníze - vůbec, ale byli maximálně ochotný. Tak ochotný personál bych očekával v mnohem dražším hotelu. Jídlo u mě za trochu zklamání. Velmi dobře fungující resort, výborný personál.

Datum pobytu: listopad 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
5  Poděkujte uživateli Pavel K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relations Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. prosince 2017
Překladač Google


Dear Valued guest Pavel,

Thank you for your stay at Caribbean World Resort Soma Bay and for taking the time to tell us about your experiences.
We are glad that you have spent a nice holiday with us.
Your suggestions for improvement, especially in the restaurant area, we accept gladly, thank you for your feedback.
We will look forward to welcome you once again to convince you of our host qualities.

Sunny greetings from the Red Sea,
Semra Acar
Holiday Manager
Caribbean World Resort

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 5. listopadu 2017

V tomto hotelu jsme byli poprvé a mile nás překvapil - moc krásné prostředí - zahrada, hotel ve stylu menších dvoupatrových budov rozmístěných podél bazénů až k moři.
Na hotel jsme přijeli brzy ráno, dostali jsme džus na osvěžení a poslali nás na snídani i bez náramků. Po návratu jsme vyplnili vstupní doklady, dostali náramek, kartičky na ručníky s tím, že náš pokoj bude kolem 11 hodiny. Vyrazili jsme na pláž - ta je nádherná, dlouhá, písčitá bez kamenů. Moře teplé, čisté, pozvolný vstup, super na plavání. Nikdy nejste bez vody při odlivu. Nepotřebujete obuv do vody. Lehátka zdarma volně přístupná se slunečníkem. Pravá strana je aktivní - probíhají zde animační programy a hraje hudba, levá strana je klidnější.
Plážový bar - klasika káva, pití, pivo, drinky, odpoledne zmrzlina a čerstvé ovoce.
Plážová restaurace v toto roční období otevřena jen pro obědy a odpolední snacky. Na snídani a večeři se chodí do hlavní restaurace. Několikrát jsme využili vynikající rybí restauraci (placená) - nemá chybu. Dále je zde italská a egyptská restaurace kam můžete 1x za pobyt zdarma. Po areálu je spousta barů.
Celkově jídlo bylo v pořádku, dobré, vždy jsme si měli co vybrat. Na pokoji každý den 2x litrová lahev vody.
S pokojem jsme byli velmi spokojení, bydleli jsme přímo u pláže v přízemí s terasou. Pokoje čisté, každý den uklizené.
Do tohoto hotelu se jistě ještě vrátíme. Jediné mínus vidím v tom, že moře je zde bez korálů a musíte vyjíždět za šnorchlováním do okolí.

Datum pobytu: říjen 2017
4  Poděkujte uživateli vendy120.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relations Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. listopadu 2017
Překladač Google


Dear Guest,

We do highly appreciate that you found the time to post your holiday feedback on Trip advisor. We are glad to know that you enjoyed your stay with us and very much appreciate your comments

We are certainly looking forward to host you again.

Kind regards
Semra Acar
Holiday Manager
Caribbean World Resort

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze