Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (1 724)
Filtrovat recenze
1 724 výsledků
Hodnocení cestovatelů
804
481
216
139
84
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
804
481
216
139
84
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
30351 724 recenzí
Recenzováno: 21. května 2018 prostřednictvím mobilu

Jeden z nejlepší hotelů v Egyptě kdy jsme kdy byli.
Když jsme přiletěli dostali jsme hned naramek a šli na snídani a po snídani jsme dostali pokoj. Pokoj nebyl úplně v pořádku co se týče úklidu první den tak nic moc. Ale od dalšího dne vše bylo v pořádku.
Personál super , ochota na výbornou. Moře super teplotě akorát, čisté, piscite. Jediný co nam tam chybelo byly krorale.
Tento hotel mohu doporučit. Za rok ahoj ☺

Datum pobytu: květen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
4  Poděkujte uživateli elinakrckova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relation Agent v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. května 2018
Překladač Google

Dear Valued Guest,

Many warm greetings from sunny Egypt, Caribbean World Resorts Soma Bay!

Thank you for your positive review and for recommending us to all Tripadvisor’s visitors.

We are delighted to read that you had a relax holiday at our resort, and that our staff did everything to make it for your own good.

Once again thank you for your review and for your support and we are looking forward to welcoming you back soon.

Best regards,
Galina Bukataja
Guest Service Center

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 16. dubna 2018

V Egyptě jsem byli s kamarádkami již mnohokrát a co se týká tohoto hotelu, tak za nás absolutní spokojenost! Po příjezdu v ranních hodinách do hotelu, jsme hned dostaly all inclusive pásky a krásný čistý pokoj s výhledem. Celý personál hotelu je velmi milý a přátelský. Rády bychom vyzdvihly animační tým, který nás bavil po celý náš pobyt a to nejvíce sportovní animátor Zezo a Momo.
Pláž je čistá a udržovaná, nová lehátka na pláži.
Velký výběr jídla, každý den něco nového. Na pláži zmrzlina a míchané drinky :-)

Datum pobytu: duben 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Barbora S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relation Agent v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. dubna 2018
Překladač Google

Dear Ms. Barbora,

We would like to express our sincerely gratefulness for choosing our sunny hotel and taking time to share your experience with us and our future guests.
Your opinion is very important for us. Our main target is your satisfaction and good memories about us.
We are happy to hear that you enjoyed your time in Caribbean World Resorts Soma Bay.

All our team is looking forward to welcome you again in the nearest future.

Best regards,
Galina Bukataja
Guest Service Center

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. dubna 2018

Po 13 v Egyptě, ale zde poprvé. Pěkně upravený resort, udržované zahrady, chutná strava i pěkné ubytování. Rozlehlá a udržovaná pláž, příjemný personál. Vzhledem k tomu, že jsem spíše chodící turista a zajímá mě kvalita moře a hlavně jeho ochrana, bylo to zde pro mě trochu zklamání. Na druhou stranu chválím, že po určitém popudu se kluci snažili a místa, sousedící bezprostředně s pláží, dali v mezích možností do pořádku. Uklidili velkou část plastů a ostatního odpadu, který opravdu kazil celkový dojem z moře a jeho okolí, které je díky větru, vhodné pro různé sporty - kiting.....
Celkový dojem opravdu dobrý

Datum pobytu: duben 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Eva J.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relation Agent v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. dubna 2018
Překladač Google

Dear Ms. Eva,

We would like to express our sincerely gratefulness for choosing our sunny hotel and taking time to share your experience with us and our future guests. Your opinion is very important for us. Our main target is your satisfaction and good memories about us. We are happy to hear that we have met your expectations and you spent a great time in Caribbean World Resorts Soma Bay.
All our team is looking forward to welcome you again in the nearest future.

Best regards,
Galina Bukataja
Guest Service Center

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. dubna 2018

V Egyptě jsme byli poprvé a byla jsem mile překvapena. Nádherný resort, rozkvetlá, stále udržovaná zahrada, krásny pokoj, pláž, milý personál a co je důležité všude čisto a pořádek. Vše probíhalo na jedničku od příjezdu až po odlet. Jídlo výborné, neskutečné množství, každý si určitě vybere. Pláž čistá, krásná, dostatek lehátek, perfektní vstup do moře. Nemohu nic vytknout, dovolená byla skvělá a doufáme, že se brzy vrátíme. Moc děkujeme.
Markéta z Prahy

Datum pobytu: březen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Marky K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relation Agent v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. dubna 2018
Překladač Google

Dear Mrs. Marketa,

We would like to express our sincerely gratefulness for choosing our sunny hotel and taking time to share your experience with us and our future guests. Your opinion is very important for us. Our main target is your satisfaction and good memories about us. We are happy to hear that we have met your expectations and you spent a great time in Caribbean World Resorts Soma Bay.
All our team is looking forward to welcome you again in the nearest future.

Best regards,
Galina Bukataja
Guest Service Center

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. ledna 2018 prostřednictvím mobilu

Krásné prostředí,výborné jídlo.Krásná pláž.Ochotný personál.Byli jsme popáté a v květnu letíme znovu.Nejlepší hotel v Egyptě co jsme kdy zažili.Už se moc těšíme na další návštěvu.Myslíme si,že tohle je v Egyptě nejlepší volba klidné a pohodové dovolené.

Datum pobytu: říjen 2017
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
7  Poděkujte uživateli 773v_clavk.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relations Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. února 2018
Překladač Google

Dear Guest Vaclav K.,

Thank you for your stay at Caribbean World Resort Soma Bay and for taking the time to tell us about your experiences.
We are glad that you have spent a nice holiday with us.
We will look forward to welcome you once again.

Sunny greetings from the Red Sea,
Semra Acar,Holiday Manager



Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze