Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (1 720)
Filtrovat recenze
1 722 výsledků
Hodnocení cestovatelů
802
481
216
139
84
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
802
481
216
139
84
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
29341 722 recenzí
Recenzováno: 22. května 2018

Hotel jako takový vypadá celkem pěkně, když nebudu řešit wc v areálu, které bylo snad na všech místech nechutně špinavé, přitom všude stáli uklizeči. Čistota pokoje nic moc, čistota koupelny nechutná, prstem jsme nabíraly kusy špíny, která byla ve sprchovém koutě. Obsluha ano usměvavá, ale opravdu furt s nataženou rukou, očekávala diško a furt si také o diško říkala což není normální. Nejsem žádná držgrešle, ale toto nám už dost vadilo. All inclusive si představuji opravdu jinak a ne, že za vybraná jídla chtěli peníze, ovoce a ovocné nápoje za peníze. Většina obsluhy u baru nepříjemná, nebo dělala, že nevidí. Na pláži každý den nabízeli masáže, safari, delfíny, velbloudy vše možné vše s toho pochopím, ale když jste u sebe měli červený praporek tak to znamenalo, že nemáte zájem a chcete klid, ale vůbec kašlali na to a nebudu přehánět, když řeknu, že vám to nabízeli 30krát denně. Egypt u nás tímto skončil. Jinak moře krásné to ano, pláž super až teda na ty kecy Čechů kdy jsem se také styděla za to, že jsem Češka.

Datum pobytu: květen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
3  Poděkujte uživateli ericarova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relations Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. května 2018
Překladač Google

Dear CWR Guest ericarova

Thank you for your comments.

I am very sorry that we could not meet your expectations for your holiday.
Unfortunately, I am unable to find something in our reports with the data you provided. It would be important to get more accurate data so that we can improve the service in the future and adapt to customer needs.

It is sad that you do not want to visit Egypt again, the land of the Pharaohs with the pyramids and the temples and the Red Sea with the wonderful corals and colorful fish.

Please give us a 2nd change and visit us again.
We will do our best to make you feel comfortable with us.

Please contact me at the email guestrelationmgr@cwrsoma.com and I promise you will not regret your decision.

Best regards

Semra Acar
Holiday Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 21. května 2018 prostřednictvím mobilu

Jeden z nejlepší hotelů v Egyptě kdy jsme kdy byli.
Když jsme přiletěli dostali jsme hned naramek a šli na snídani a po snídani jsme dostali pokoj. Pokoj nebyl úplně v pořádku co se týče úklidu první den tak nic moc. Ale od dalšího dne vše bylo v pořádku.
Personál super , ochota na výbornou. Moře super teplotě akorát, čisté, piscite. Jediný co nam tam chybelo byly krorale.
Tento hotel mohu doporučit. Za rok ahoj ☺

Datum pobytu: květen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
4  Poděkujte uživateli elinakrckova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relation Agent v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. května 2018
Překladač Google

Dear Valued Guest,

Many warm greetings from sunny Egypt, Caribbean World Resorts Soma Bay!

Thank you for your positive review and for recommending us to all Tripadvisor’s visitors.

We are delighted to read that you had a relax holiday at our resort, and that our staff did everything to make it for your own good.

Once again thank you for your review and for your support and we are looking forward to welcoming you back soon.

Best regards,
Galina Bukataja
Guest Service Center

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 16. dubna 2018

V Egyptě jsem byli s kamarádkami již mnohokrát a co se týká tohoto hotelu, tak za nás absolutní spokojenost! Po příjezdu v ranních hodinách do hotelu, jsme hned dostaly all inclusive pásky a krásný čistý pokoj s výhledem. Celý personál hotelu je velmi milý a přátelský. Rády bychom vyzdvihly animační tým, který nás bavil po celý náš pobyt a to nejvíce sportovní animátor Zezo a Momo.
Pláž je čistá a udržovaná, nová lehátka na pláži.
Velký výběr jídla, každý den něco nového. Na pláži zmrzlina a míchané drinky :-)

Datum pobytu: duben 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Barbora S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relation Agent v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. dubna 2018
Překladač Google

Dear Ms. Barbora,

We would like to express our sincerely gratefulness for choosing our sunny hotel and taking time to share your experience with us and our future guests.
Your opinion is very important for us. Our main target is your satisfaction and good memories about us.
We are happy to hear that you enjoyed your time in Caribbean World Resorts Soma Bay.

All our team is looking forward to welcome you again in the nearest future.

Best regards,
Galina Bukataja
Guest Service Center

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. dubna 2018

Po 13 v Egyptě, ale zde poprvé. Pěkně upravený resort, udržované zahrady, chutná strava i pěkné ubytování. Rozlehlá a udržovaná pláž, příjemný personál. Vzhledem k tomu, že jsem spíše chodící turista a zajímá mě kvalita moře a hlavně jeho ochrana, bylo to zde pro mě trochu zklamání. Na druhou stranu chválím, že po určitém popudu se kluci snažili a místa, sousedící bezprostředně s pláží, dali v mezích možností do pořádku. Uklidili velkou část plastů a ostatního odpadu, který opravdu kazil celkový dojem z moře a jeho okolí, které je díky větru, vhodné pro různé sporty - kiting.....
Celkový dojem opravdu dobrý

Datum pobytu: duben 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Eva J.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relation Agent v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. dubna 2018
Překladač Google

Dear Ms. Eva,

We would like to express our sincerely gratefulness for choosing our sunny hotel and taking time to share your experience with us and our future guests. Your opinion is very important for us. Our main target is your satisfaction and good memories about us. We are happy to hear that we have met your expectations and you spent a great time in Caribbean World Resorts Soma Bay.
All our team is looking forward to welcome you again in the nearest future.

Best regards,
Galina Bukataja
Guest Service Center

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. dubna 2018

V Egyptě jsme byli poprvé a byla jsem mile překvapena. Nádherný resort, rozkvetlá, stále udržovaná zahrada, krásny pokoj, pláž, milý personál a co je důležité všude čisto a pořádek. Vše probíhalo na jedničku od příjezdu až po odlet. Jídlo výborné, neskutečné množství, každý si určitě vybere. Pláž čistá, krásná, dostatek lehátek, perfektní vstup do moře. Nemohu nic vytknout, dovolená byla skvělá a doufáme, že se brzy vrátíme. Moc děkujeme.
Markéta z Prahy

Datum pobytu: březen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Marky K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relation Agent v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. dubna 2018
Překladač Google

Dear Mrs. Marketa,

We would like to express our sincerely gratefulness for choosing our sunny hotel and taking time to share your experience with us and our future guests. Your opinion is very important for us. Our main target is your satisfaction and good memories about us. We are happy to hear that we have met your expectations and you spent a great time in Caribbean World Resorts Soma Bay.
All our team is looking forward to welcome you again in the nearest future.

Best regards,
Galina Bukataja
Guest Service Center

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze