Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (1 720)
Filtrovat recenze
1 722 výsledků
Hodnocení cestovatelů
802
481
216
139
84
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
802
481
216
139
84
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
25301 722 recenzí
Recenzováno: 2. července 2018

Při 14 denním pobytu jsem marně hledala co se mi v tomto hotelu líbilo.Snad jen náš uklizeč pokoje a zahradníci.To jsou pracovníci před kterými smekám,ale ostatní personál spíš obtěžoval.Pět hvězd tohoto hotelu jsou výsměchem.Špína patří asi v této zemi k normálu,ale pokud informujete nejvyššího manažera o nějakém nedostatku a on 7dní nereaguje to je opravdu k pláči.Konkrétně šlo mašinu na kávu,která v plážovém baru úplně vlevo na pláži u WC byla zbytečná.Takže pokud někdo chtěl kávu musel se pěkně projít do fronty k jedinému kávovaru na pláži.No supr.Pan nejvyšší manažer má asi Čechy za podřadné hosty a tak se chová jako by ho obtěžovali.Zdravení personálu vůbec nečekejte jen u večere stojí milá holčina a ta zdraví s úsměvem každého.Od té by se měl manažer hotelu i s personálem učit.Náramek který Vám hned při příjezdu dají označuje cestovku a zemi a asi i to jak se k Vám má personál chovat.Myslela jsem že už se naučili vážit zákazníků,kteří jim vozí peníze,ale opět jsem se spletla.Škoda.Země a moře krásné,ale pobyt dělá i hotel a personál.

Datum pobytu: červen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
5  Poděkujte uživateli robinsonka66.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relations Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. července 2018
Překladač Google


Dear Valuable Guest,

Thank you for sharing your holiday impressions with us.
We are sad that we didn't exceed your expectations. We discussed your comments with the head departments concerned and follow your entire request while you mentioned it.

We hope that we can welcome you again in Caribbean World Resort Soma Bay assuring to make your stay more comfortable than the last one.

Best regards,

Ismail Mohamed
Guests Service Center
Caribbean World Resort

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. června 2018

Každý se zaměřuje na kvalitu ubytování, nebo stravy. Já bych se rád zmínil o vynikajícím přístupu lidí starajících se o zeleň. V poušti udržovat takový "ráj" je jistě nelehká práce. Každý den jsem viděl aktivitu pracovníků. Byli vždy usměvaví, aktivní, přátelští, všechna čest! Také úklid na velmi dobré úrovni. O výborné kvalitě animátorů, nebo i výběru jídel už psali jiní. Veliká klimatizovaná jídelna, kde mimo stovek pochutin čekají kuchaři na vaše osobité přání. Navíc každý večer venku grilování kuchaři, každý večer čerstvé ovoce před vámi porcované, i když veliký výběr je už v samotné restauraci při večeři. Abych přidal také nějaké mínus, je to aktivita dohazovačů čehokoli na pláži. Ale tím je arabský svět pověstný a stačí rezolutně odmítnout a vynadat a máte pak klid. :o) Snad je dobře trochu té angličtiny, ale ne nutně. Umístění pokoje není důležité. Třípatrové budovy s balkony, v přízemí jsou terasy. Měli jsme malé dítě s kočárkem. Dali nám pokoj v přízemí a ráno nás u schůdku 10cm čekal dřevěný nájezd! Klimatizace špičkově chladí, trochu hlučná, jak už výkonné klimatizace bývají. Velmi se nám líbilo a asi CW někdy zopakujeme.

Tip ohledně pokoje: Voda v koupelně pouze užitková, dají 2 PET pitné denně. U pláže několik bufetů-barů. Nemusíte ani obědvat v hlavní jídelně. Sejf v pokoji.
Datum pobytu: květen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli jiran2018.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relations Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. července 2018
Překladač Google

Dear Valuable Guest,

Caribbean World Resort Soma Bay team appreciates your kind feedback. It was our pleasure to meet you and we are more than happy to know that you have enjoyed the food, animation activities and our hotel in general. We sincerely hope to have again an opportunity to welcome you in your "second home" Caribbean World Resort Soma Bay.

Best regards,

Ismail Mohamed
Guests Service Center
Caribbean World Resort

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. června 2018

Poprvé v Egyptě a vše bylo úplně úžasný. Jídlo výborné, pokoje velké a čisté. bazény také pěkné, pláž úchvatná - písčitá a čistá. Všechny bary byly na jedničku. Jídelna na pláži (obědy) také v pořádku. Záchody čisté. Denně výměna osušek. Animátoři skřepčili celý den. takže se bylo stále na něco dívat. Přijeli jsme po jedné hodině v noci a okamžitě jsme mohli jít na pozdní večeři. Až jsme se najedli odvezli nás autíčkem až před pokoj. Na pokoji denně doplňována balená voda - denně probíhal úklid. Moře krásně čisté a teploučké, pozvolné. Pro děti ideální. Opravdu nemám co vytknout. Prostě bomba. Pojedeme zase!!!

Datum pobytu: červen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli Magdik346.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relations Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. června 2018
Překladač Google

Dear Valuable Guest,

Many warm greetings from sunny Egypt, Caribbean World Resort Soma Bay!
What a great pleasure to welcome you again and again at our resort! As regular guest, your feedback is very important for us and we would like to thank you for your positive review and for recommending us to all Trip Advisor visitors.

I will gladly transmit your appreciation to the all management team who will certainly be inspired to read your lovely words.

We are waiting you soon in your second home – Caribbean World Resort Soma Bay.
Best regards,
Ismail Mohamed
Guests Service Center

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. června 2018 prostřednictvím mobilu

Dovolena v hotelu Caribbean World byla krásná. Areal je rozlezly tudíž tolik lidi se tam rozprostře. Jídlo bylo skvěle, čistota taky. Musím říct ze pecka byl animační tým! Co bych ale vytkla a to hodně tak salesmani. Ti se tak strašně vnucujou a otravujou. Chcete na plazi relaxovat a cist si knihu a během 15 minut dojdou 3 a začnou vám něco vnucovat. Proste od začátku projevovat nezájem a říkat ne dokud neodejdou. Jinak to bylo super!!! Moc děkujeme za super pobyt!

Datum pobytu: červen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli kristynak2016.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relations Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. června 2018
Překladač Google

Dear Mrs Kristyna St,
Thank you for taking the time for writing a detailed feedback. Feedback such as yours allows us to continually improve and correct ourselves as we strive to exceed the expectations that our guests have from us. We welcome all constructive criticism, as it helps us get better. Please be advised your comments have been passed to the management team already and were reviewed accordingly. Please accept our sincere apology for any incontinent happened you faced during your stay. We do hope that despite your comments we will have the pleasure to host your good selves once again in Caribbean World Resort Soma Bay to make up for your last experience.
Best regards,
Ismail Mohamed
Guest service Center

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. května 2018

Hotel jako takový vypadá celkem pěkně, když nebudu řešit wc v areálu, které bylo snad na všech místech nechutně špinavé, přitom všude stáli uklizeči. Čistota pokoje nic moc, čistota koupelny nechutná, prstem jsme nabíraly kusy špíny, která byla ve sprchovém koutě. Obsluha ano usměvavá, ale opravdu furt s nataženou rukou, očekávala diško a furt si také o diško říkala což není normální. Nejsem žádná držgrešle, ale toto nám už dost vadilo. All inclusive si představuji opravdu jinak a ne, že za vybraná jídla chtěli peníze, ovoce a ovocné nápoje za peníze. Většina obsluhy u baru nepříjemná, nebo dělala, že nevidí. Na pláži každý den nabízeli masáže, safari, delfíny, velbloudy vše možné vše s toho pochopím, ale když jste u sebe měli červený praporek tak to znamenalo, že nemáte zájem a chcete klid, ale vůbec kašlali na to a nebudu přehánět, když řeknu, že vám to nabízeli 30krát denně. Egypt u nás tímto skončil. Jinak moře krásné to ano, pláž super až teda na ty kecy Čechů kdy jsem se také styděla za to, že jsem Češka.

Datum pobytu: květen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
3  Poděkujte uživateli ericarova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relations Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. května 2018
Překladač Google

Dear CWR Guest ericarova

Thank you for your comments.

I am very sorry that we could not meet your expectations for your holiday.
Unfortunately, I am unable to find something in our reports with the data you provided. It would be important to get more accurate data so that we can improve the service in the future and adapt to customer needs.

It is sad that you do not want to visit Egypt again, the land of the Pharaohs with the pyramids and the temples and the Red Sea with the wonderful corals and colorful fish.

Please give us a 2nd change and visit us again.
We will do our best to make you feel comfortable with us.

Please contact me at the email guestrelationmgr@cwrsoma.com and I promise you will not regret your decision.

Best regards

Semra Acar
Holiday Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze