Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (1 724)
Filtrovat recenze
1 724 výsledků
Hodnocení cestovatelů
804
481
216
139
84
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
804
481
216
139
84
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
19241 724 recenzí
Recenzováno: 27. září 2018 prostřednictvím mobilu

Z Caribbean World Resortu jsme se vrátili 24.9. a nemůžeme si to vynachválit. Sice jsme měli pokoj ve vedlejším Palm de Soma, který již nefunguje, ale využívali jsme služby hotelu Caribbean a dostali krásný prostorný pokoj s výhledem na moře. Podle recenzí jsem byla připravená na ledacos, Egypt je prostě země třetího světa, co si budeme nalhávat, ale naštěstí nebyl důvod k obávám. Resort je velice rozlehlý, člověk zde najde úplně vše. Obchody se suvenýry, obchody s věcmi do vody (levnější lehátka než u nás atd, takže za mě zbytečné tahat z ČR), minimarket, kliniku, spa centrum, kde dělají super masáže a tetování, italskou, arabskou a rybi restauraci (1x za pobyt zdarma, rybí za poplatek, ale moc doporučuji), hlavní restauraci s večerní diskotékou, aladdib cafe s úžasnými vodními dymkami jen za 3 dolary, plazovou restauraci, kterou jsme jakožto lenivci, kterým se nechtělo z pláže využívali furt, několik barů (v jednom z nich každý den po obědě podávali i zmrzlinu), fresh bar, tobogány, skluzavky a několik bazénů. Ačkoliv nejsem typ, kterého by zajímal animační program, tak musím uznat, že tento nás doslova vtahl do dění. Animátoři mají po celý den nabitý program, pořádají například taneční lekce, yogu, Aqua aerobic, minigolf, šipky, beach volleyball, plážový fotbal, břišní tance, apod... a každý večer jsme de účastnili jejich zábavných večerních show, kde se člověk zabavil formou různých soutěži až fakir show. Prostě večer se rozhodně nudit nebudete. Moře je nádherné, sice bez podmořského života, ale s tím člověk musí počítat. Za to vám může nabídnout moře bez znatelného odlivu a nohy bez bot. Písek je příjemný a nemáte strach, že si porezete nohy. Hlavní pláž je udržovaná, lehátka super nové. Vedle se hned nachází potápěčské centrum, takže pokud chcete snorchlovat není problém se domluvit, pořádají také za jízdu na bananu nebo windsurfing apod. Vedle hotelu je take možnost projížďky na velbloudovi, koni nebo vyzkoušet čtyřkolky. Co se mi také velice líbilo byl personál. Největší dřinu teda za me odvedli zahradníci. Navleceni věčně něco dělali a zahrada vypadá fantasticky. Všichni usměvaví, zdraví a ptají se, jak se máte, zda je vše v pořádku, nenatahuji ruce po bakšiši. Jídlo bylo skvělé, potíže střevní žádné, ačkoliv mi už po pěti dnech celkem lezlo krkem. Na snidani dělají dle vašeho přání úžasné omelety, palačinky, donutky, toho jsem se nemohla ujist, ale večeře se celkem opakovali. Každopádně si každý určitě vybere. Za mě tento hotel velice doporučuji a děkuji za příjemně strávenou dovolenou . Snad de brzy uvidíme ☺️.

Datum pobytu: září 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
2  Poděkujte uživateli lussimorgan.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relations Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. září 2018
Překladač Google

Dear Mrs. Lussi M.,

WOW, Thank you very much for your very nice comment and for sharing your experience on Trip Advisor following your recent vacation here with us at Caribbean World Resort – Soma Bay, where the whole team spares the maximum effort to ensure the highest possible level of our guest satisfaction.

We are sincerely pleased to know that you enjoyed your stay and we are looking forward to welcome you back soon!

Best regards,

Semra Acar
Guest Relation Manager
Caribbean World Resort

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. září 2018

Nedá mi, abych nereagovala na předchozí recenzi. Nechci zpochybňovat něčí názor. Každý je jiný a má jiné požadavky, k tomu se vyjadřovat nechci. Ale nechápu proć Zbyněk H. dává do recenze fotky z vedlejšího, neobydleného hotelu. (např. záběr na zelený bazén-bazén bez lehátek?) To se prosté nedělá! Pokud se někdo chystá do tohoto hotelu, ať si přečte i ostatní recenze a hlavně se podívá na fotky, které k tomuto hotelu patří. My do tohoto hotelu jedeme letos v říjnu s manželem po několikáté a naopak se neustále jejich služby zlepšují. Romana P.

Datum pobytu: říjen 2017
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
2  Poděkujte uživateli rpalmeta.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relations Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. září 2018
Překladač Google


Dear Valued guest
Thank you for your stay at Caribbean World Resort Soma Bay and for taking the time to tell us about your experiences.

Your suggestions for improvement, we accept gladly, thank you for your feedback.

It was a big pleasure for us and we look forward to welcoming you again soon at Caribbean World Resort!

Best regards Semra Acar,
Guest Relation Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. září 2018 prostřednictvím mobilu

Nejhorší hotel v Hurghadě, který jsme navštívili! Všude přítomné pytle s odpadky, povalující se po celém areálu. Tento hotel již nikdy více! Žádný večerní program ani zájem personálu o klienty. Totální tragédie!

Datum pobytu: září 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
1  Poděkujte uživateli Zbyněk H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relations Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. září 2018
Překladač Google

Dear Valued guest.

We would like personally reply and thank you for taking the time to share your impression about our hotel we are sorry that we didn't manage to meet your expectations.


Please be assured that all your comments have be passed to the high management for consideration in order to improve our facilities and to fulfill the needs of our guests where possible.

Kind regards
Semra Acar
Guest Relation Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. září 2018

Strávila jsem v tomto resortu s rodiči a dcerou 8 dnů. Byla to moje 7 dovolená v Egyptě a musím říct, že tento hotel opravdu neodpovídá 5*! Spíše tak 3*. Hotel je již starší a je to hodně vidět - nejen na vybavení pokojů (postele tragédie, proležené hrůza), ale i celkově jídelna je opravdu nic moc, o jídle nemluvě. Jediné co bylo super byli animátoři - skvělé programy a opravdu se snažili. Dcera byla hlavně nadšená z možnosti jízdy na koni a rodiče byli u moře poprvé v životě, tak těm se to líbilo. Já měla ovšem možnost porovnání a musím říct, že za tu cenu opravdu zklamání.

Datum pobytu: květen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli VeronikaT381.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 10. září 2018 prostřednictvím mobilu

Nejhorsi dovolena v mém životě!!!!! Nikdy ale nikdy bych se sem uz nevratila!!! Nikomu nedoporucuji a 5*? To je výsměch tak max 3* spis 2*+ neskutecne vsude spina neochotny personal recepcni si nechal dat 30 e za vymenu pokoje a nic! Dal nam hnusnypokoj kde tekla rezava voda volali jme opravare na recepci a recepcní mi deze odpovedel ze rezava voda je normalni a ze je to okey ! Jako sorry? Jedem s pritelem na dovolenou za 43 tisic a je to okey ? To neni .... po 3 hodinach prisel opravar a s opravarem sem se hodinu dohadovala ze to bud opravi nebo ze jinypokoj po trictvrte dne dohadu s recepcnim a opravarem nam dali jinypokoj.... pro zmenu v tomto pokoji sice tekla cista voda ale... nefungovala klimatizace no hotel proste v topu k chovani personalu se nebudu ani vyjadrovat ptz se nechci rozcilovat chovaj se k lidem jak k hovadum jen k nemcum se chovaj min jak hovada no a jidlo??? Prepaleny olej ktery se meni jednou tydne a nakonci tydne smrdi jidelna tak ze kdyz vejdete chce se vam zvracet privezla sem si do cr otravu jidlem a otravu zaludku a podrazdeni travicich cest 10 dni po doktorech a kapackach !!! Nejhorsi nejodpornejsi a nejnechutnejsi dovolena!!!! Nikomu nedoporucuji ! Ztrata casu i penez! A kdyz si dovolite na neco stezovat tak vam manazer rekne at mlcite ze ho to nezajima tomu se rika 5* customer care miluju egypt a litam tam pravidelne jiz spoustu let ale tohle sem nikdy nikde nezazila!!!! Ten hotel by si zaslouzil hygienickou kontrolu a to poradnou !

Datum pobytu: srpen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
3  Poděkujte uživateli luciakabajova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relations Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. září 2018
Překladač Google

Dear Valued gues Mrs. Lucie,

We would like personally reply and thank you for taking the time to share your impression about our hotel we are sorry that we didn't manage to meet your expectations.

We do try to encourage guests to share their personal comments during their stay so that we can work closely and directly with our guests to meet their needs.

The opinion of every guest is important for us and we keep always analyzing comments and suggestions of our guest to improve our services and facilities.

Please be assured that all your comments have be passed to the high management for consideration in order to improve our facilities and to fulfill the needs of our guests where possible.

Kind regards
Semra Acar
Guest Relation Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze