Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (1 724)
Filtrovat recenze
1 724 výsledků
Hodnocení cestovatelů
804
481
216
139
84
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
804
481
216
139
84
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
14191 724 recenzí
Recenzováno: 15. listopadu 2018

Velice příjemný velký resort. Krásná pláž, dobré služby a příjemný personál za slušnou cenu. Velice nám chutnalo v restauraci Fish market, velice příjemná a usměvavá obsluha. Resort velice vhodný pro děti. Určitě se vrátíme.

Datum pobytu: prosinec 2017
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Martina V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relations Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. listopadu 2018
Překladač Google


Dear Mrs. Martina,

Thank you for taking the time to rate our house at Tripadvisor

I am pleased that we have fulfilled your expectations with the consumer impression and that you were satisfied with the service.

We look forward to welcoming you to the Caribbean World Resort soon!

Sunny greetings from Soma Bay,
Semra Acar, Guest Relations Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. října 2018

jednim slovem parada. Nektere negativni recenze co zde ctu, tezce nechapu. Jsou to jen lzi a nebo to pisi psychicky naruseni lide. Pry po hotelu se vali pytle s odpadkama, psal jeden recenzent, ano vali, kdyz uklizeci vysypavaji smeti, tak stosuji pytle u cest, kde zahy je sbira traktor s vleckou. Pry zadne vecerni programy?!?! Pan asi znal cestu z pokoje do restaurace a zpet. Kecy a zase jen kecy.
Takze.... po prijezdu do hotelu cca v 6 rano, jsme dostali ihned pasky na ruku a mohli jit v 7 rano na snidani. V 9h jsme dostali pokoj, coz jinde jen tak nedostanete. Pokoje jsou prostorne, my meli i terasu. na pokoji varna konvice, caj i kafe doplnuji, vcetne 1.5 vody denne na osobu. Trezor, lednice jasna vec. Hotel je male mestecko, hromada obchudku, 4 bazeny, 4 restaurace a nekolik baru i na plazi je nekolik baru. Pokud chcete na obed a jste na plazi, nemusite do hlavni restaurace, jedna je u plaze, kde se v pohode taky najite. Denne vecerni programy v teatru, dale denne pred restauraci posezeni u zive hudby nebo si muzete zajit na diskoteku nad hlavni restauraci. Z jidel si vyberete, proste klasika. V jidelne je koutek pro deti, male stolecky, vlastni detsky bufet a TV kde bezi pohadky. Nechapu lidi, co zde pisi stravovani nic moc, by me zajimalo co jedi doma..ehmm,chleba s maslem!
Plaz a more proste pecka, tohle nenajdete nikde v Egypte a to mi verte. Zadny odliv, zadny molo, more nadherne ciste a do vody naboso, je tam pisek.
Hotel ma nadhernou zahradu po celem arealu o kterou se tam denne staraji.
Jinak v hotelu je i lekarna a hotelova klinika.
Klientela se sklada zhruba z 40% cechu, 30% nemcu, 20% ukrajincu a zbytek jsou srbove, madari a asi 3 arabske rodiny jsem tam videl. Vsichni slusni a vychovani.
A pro ty co plivou na tento hotel, male srovnani. Na vyletech jsme se potkali s cechy z jinych peti hvezdickovych hotelu z okoli, jako je treba Movenpick atd. bylo nam receno, ze se po tydnu najedli na vylete, jelikoz na hotelu neni co k jidlu, vcetne pokoju, kde odpadavaji kachlicky a je videt do vedlejsiho pokoje, dale na plaz nejakych strmych 200 schodu atd.
Zlatej Caribbean World :-)
Shrnuto, super misto, super hotel, vyborne pro rodiny s detmi

Datum pobytu: říjen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
6  Poděkujte uživateli kmochacek19.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relations Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. listopadu 2018
Překladač Google

Dear Valued guest

WOW,thank you very much for your stay at Caribbean World Resort Soma Bay and for taking the time to tell us about your wonderful experiences.

It is nice to read that there are also guests who support us :-)

It was a big pleasure for us and we look forward to welcoming you again soon at Caribbean World Resort!

Best regards Semra Acar,
Guest Relation Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 21. října 2018

Příjemný usměvavý personál,perfektní obluha, čistota. Perfektní zahrada. Bezva animační programy na pláži a večer program v teatru. Vám pak nezbývá nic jiného než si užívat příjemnou dovolenou. Byli jsme moc spokojeni

Datum pobytu: říjen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
1  Poděkujte uživateli jaalesek.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relations Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. listopadu 2018
Překladač Google


Dear Valued guest
Thank you for taking the time to rate our house at Tripadvisor
I am pleased that we have fulfilled your expectations with the consumer impression and that you were satisfied with the service.


We look forward to welcoming you to the Caribbean World Resort soon!

Sunny greetings from Soma Bay,
Semra Acar, Guest Relations Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. října 2018

Zahrada v tomto hotelu nemá chybu. Ale služby a stravování nic moc. Dostali jsme pokoj v přízemí bez balkonu. V pokoji chyběl stolek a 2 židle nebo křesla, nebylo si kam dát věci. Uklid byl odfláknutý. Jak se říká jedním hadrem vše. V tomto hotelu jsou ubytováni i Egypťané, kteří svojí kulturou stolování ohromují všechny.Nepořádek na stolech, velké množství nedojedeného jídla no hrůza. Jedna rodina sčítá tek 7-8 lidí. Cestovní kancelář by měla upozornit na přítomnost těchto lidí v hotelu.Myslím si, že by měla dovolená probíhat v klidnějším rázu.

Tip ohledně pokoje: neumísťovat Egypťany mezi dovolenkáře
Datum pobytu: září 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli jindula2018.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relations Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. listopadu 2018
Překladač Google

Dear Valued guest,

Thank you for your stay at Caribbean World Resort Soma Bay and for taking the time to tell us about your experiences.
For your comments, we are very grateful, because only so it is possible to meet our customer requirements.

Your suggestions for improvement, we accept gladly, thank you for your feedback.
We look forward to welcoming you again soon at Caribbean World Resort!

Best regards Semra Acar,
Guest Relation Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. října 2018

Pokud budete v přímo v tomto resortu a ne ve vedlejším, které některé naše cestovky nabizejí jako economy, tak je tento resort nádherně zelený a co se týče resortu tak si myslím, že opravdu odpovídá 5 hvězdám (egyptským) ;-). Resort byl v době naší návštěvy uklizený a čistý. Pláž jedna z nejhezčích v Egyptě, opravdu jemný píseček, vlez do moře jak při přílivu tak odlivu luxusně stejný, po cca 5m voda po pás. Pláž čistě udržovaná. Korálů velmi málo, asi 4 místa, takové malé ostrůvky. Nám to vynahrazovali brzy ráno želvy, které se tam chodí pást.Lehátka tak akorát, možná by jich mohlo být trošku více.
Ubytování velmi slušné a bezproblémové, 2 dospělí a 2 děti = 1 manželská a 2 samostatné postele, žádná přistýlka - velká pochvala. Pokoj každý den uklizený + 2x 1,5l láhve s vodou.
Nejslabší stránkou a asi jediné co se tu dá vytknout je hlavní restaurace. Je pravda že jsme zde byli po sezóně, která končí 15.9., v sezóně jsou zde 3 restaurace Ala carte 1x v rámci inclusive zdarma, nyní jen jedna. Pestrost stravy v hlavní restaurace slabší, málo až téměř žádné speciality z ryb, málo ovoce (datle, pomeranče, jablka něco málo hroznového vína), tam by chtělo opravdu přidat, možná způsobeno mimosezónou. Nealko pití do papírových pohárků, také 5 hvězdám nesluší. Personál v restauraci není zbytečně rychlí, pomalu sklízí a připravuje stoli po hostech.
Jinak personál usměvavý a ochotný, animátoři snaživý a aktivní, tam pochvala, každý den jak přes den tak večer poměrně bohatý kulturní program.
Jinak bych se nebál tento resort doporučit.

Datum pobytu: září 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
2  Poděkujte uživateli Discover814204.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relations Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. října 2018
Překladač Google

Dear Valued guest,

Thank you for taking the time to rate our house at Tripadvisor
I am pleased that we have fulfilled your expectations with the consumer impression and that you were satisfied with the service.
For your comments, we are very grateful, because only so it is possible to meet our customer requirements.

We look forward to welcoming you to the Caribbean World Resort soon!

Sunny greetings from Soma Bay,
Semra Acar, Guest Relations Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze