Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (1 724)
Filtrovat recenze
1 724 výsledků
Hodnocení cestovatelů
804
481
216
139
84
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
804
481
216
139
84
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
6111 724 recenzí
Recenzováno: 1. února 2019 prostřednictvím mobilu

Toto místo se Vám okamžitě zalíbí. Lidé jsou ti příjemní animátoři( Ema, Mizo, Rio, Fabio a Eli) jsou skvělý po celý den se Vám věnují a jsou ochotni Vám a čímkoliv pomoct. Program který tu pro vás každý den připravuji je velmi pestrý večerní show jsou bezkonkurenční. Každý den se můžete těšit na něco nového. Hotel je čistý, je tu na výběr z mnoha jídel. Vřele doporučuji se sem podívat.

Datum pobytu: leden 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Barunka K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relations Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. února 2019
Překladač Google

Dear Barunka,

WOW! Thank you for your great review, what great motivation for our entire team. We are pleased that we could surprise your expectation positive, especially the animation team is very happy and thanks for your wonderful review.

We would be very happy to welcome you once again,

All the best for you and sunny greetings from the Red Sea,
Yours sincerely
Semra Acar, Guest Service Center Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. ledna 2019

Asi nejméně se mluví o animátorech, kteří se starají o celodenní program.
Je tu spousta denních aktivit, které jsou na pláži a poblíž ní: volejbal, step aerobik, vodní aerobik, zumba, jóga, strečink, břišní tance, tanečky na rozproudění, můžete si zahrát ping pong, billiard a třeba petang.
A samozřejmě nechybí večerní zábava. Můžete vidět tanečníky a tanečnice, ohnivé a světelné show, břišní tanečnice, fakírskou show a spoustu dalšího.
O zábavu je tedy postaráno, ovšem nemusíte se bát, pokud si chcete na dovolené pouze odpočinout a nic nedělat, nikdo vás k aktivitám nutit nebude.

Díky animátorům byl pobyt příjemnější a užili jsme si spoustu zábavy.

Datum pobytu: prosinec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
3  Poděkujte uživateli Adél K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relations Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. ledna 2019
Překladač Google

Dear Valued guest

Thank you for staying in our Caribbean World Resorts Soma Bay and for your time taken to share this excellent review with us online.

Your praising words regarding our animation make us proud and we will certainly share them with the entire team.

Once again, thank you for staying with us and we would be delighted to welcoming you back to our hotel in the near future. Until then we wish you a very happy New Year 2019.

Sunny greetings from Soma Bay,
Ekaterina Sautina, Guest Relation

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. prosince 2018 prostřednictvím mobilu

S hotelem a službami jsme byli spokojeni. Musíme hlavně pochválit tým animátrů, kteří pracovali a starali se o zábavu na 200%. Slabším článkem byla kuchyně, ale každý si byl schopny něco k jídlu najit.

Datum pobytu: prosinec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
2  Poděkujte uživateli Luciem1707.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relations Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. prosince 2018
Překladač Google

Dear Valued guest Luciem

Thank you for your stay at Caribbean World Resort Soma Bay and for taking the time to tell us about your experiences. We are glad that you have spent a nice holiday with us and had your experience with our animation team,
Thanks for your recommendation for our relaxing beach holiday,

It was a big pleasure for us and we look forward to welcoming you again soon at Caribbean World Resort!

Best regards
Guest Relation: Mohamed

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. prosince 2018

V Egyptě jsme byli poprvé a byla jsem mile překvapena. Hotel doporučuji a velice chválím, hlavně příjemný personál a animátory, díky nim jsme si užili skvělou dovolenou. V celém komplexu je krásně udržovaná zahrada. Nádherná pláž, které je denně uklízena, průzračná voda, dostatek lehátek a perfektní vstup do moře. Jediné mínus jsou na pláži mouchy. Když se zvedl vítr, tak po nás pořád lezly a bylo to nepříjemné!! Po pláži občas projdou chlapíci kteří nabízejí možnost zakoupení zážitků či služeb od masáží, jízdy na čtyřkolkách, výletů na lodi až po zkrášlující procedůry. My jsme využili jízdu při západu slunce na čtyřkolkách a byl to perfektní zážitek. Doporučuji si přímo na letišti koupit sim kartu (já si koupila od Orange 20GB za 10 dolarů, 15 dnů jsem byla na FB či IG a data jsem nevyčerpala). V době naší dovolené bylo v hotelu méně hostů, což nám vyhovovalo. To místo jsme si prostě zamilovali.

Datum pobytu: prosinec 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
3  Poděkujte uživateli vendyys28.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relations Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. prosince 2018
Překladač Google

Dear Valued guest Vendy

Thank you for your stay at Caribbean World Resort Soma Bay and for taking the time to tell us about your experiences. We are glad that you have spent a nice holiday with us and had your experience with our hotel service and friendly staff,
Thanks for your recommendation for our relaxing beach holiday,

It was a big pleasure for us and we look forward to welcoming you again soon at Caribbean World Resort!

Best regards
Guest Relation: Mohamed

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. prosince 2018 prostřednictvím mobilu

Klidný hotel pro starší i mladší generaci s dětmi.Super přístup do moře.pisek.Zadne korály.Kdo chce korály ví že musí jinam.Jidlo dostačující..je z čeho vybrat.Až se ty dotyčný co tu psali..že jídlo stojí za houby..dostanou do hotelu kde bude fronta a jídlo na ně nezbude pak mohou soudit.Animatoři se snaží.za ČR sl.Ema což v jiných hotelech postrádám.Volejbal šipky petang .pl.fotbal.branky ve vyhřívaném bazénu.Skluzavky do vody pro děti.Koutky jak bazenové..tak jídelní spešl pro děti.Vylety jako v každém hotelu.Pokoj překvapil velké postele rychlovarná konvice .Vody dostatek..výhled na zeleň postačující.koupelna o.k.Na námitky protéká wc..málo odteká umyvadlo
do 30 min spraveno. Obsluha personál vstřícný..je toho mnoho ale myslím..že pokud nechcete zlatá vejce budete v pohodě

Termín dovolené s partnerem: prosinec 2018
Hodnocení:
Poměr spokojenost / cena:
70%
Pokoj (vybavení, velikost, umístění):
90%
Úklid (pokoje, prostory hotelu):
100%
Služby hotelu (komunikace, řešení stížností...):
90%
Jídlo a stravování:
70%
Lokalita (umístění hotelu, okolí):
70%
Vybavení hotelu (posilovna, SPA atd.):
50%
Vhodný pro:Rodiny s dětmi..mladší i starší..vozíčkáře..

Přeji pěknou dovolenou

Datum pobytu: prosinec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
3  Poděkujte uživateli Jiri69.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relations Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 31. prosince 2018
Překladač Google

Dear Valued guest Jiri

Thank you for your stay at Caribbean World Resort Soma Bay and for taking the time to tell us about your experiences. We are glad that you have spent a nice holiday with us and had your experience with our animation team,
Thanks for your recommendation for our relaxing beach holiday,

It was a big pleasure for us and we look forward to welcoming you again soon at Caribbean World Resort!

Best regards
Guest Relation: Mohamed

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze