Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (1 720)
Filtrovat recenze
1 722 výsledků
Hodnocení cestovatelů
802
481
216
139
84
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
802
481
216
139
84
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
5101 722 recenzí
Recenzováno: 8. února 2019

Krásná dovolená - tak se to dá asi říci dvěma slovy.
Co se týče hotelu - pěkný, pokoje prostorné, uklizené. Denně čisté ručníky i úklid.

Jídlo - opravdu by mě zajímalo, co lidé jedí doma, protože zde byl výběr opravdu veliký. Snídali a večeřeli jsme v hlavní restauraci a na oběd jsme chodili na pláž do Tortuga jídelny, kde byl trochu menší výběr, ale hodně stejný jako v hlavní restauraci, takže vám odpadne běhání po celém resortu.
Jediné mínus v jídle je hovězí maso, které bylo skoro vždy tvrdé - obrovská škoda, takové krásné a libové maso a skoro všichni jej vyhazovali :-( Chtělo by to jej péci/vařit tak o hodinu déle.

Animátoři - asi nejlepší tým co jsem kde zažila, usměvaví, milí a vždy pro každou špatnost, stačí jen "nabrnknout" a už se chytnou :-)

Ema - animátorka - super práce, poradí co může a pomůže :-) Pokud sem pojedete vemte jí prosím českou klobásku nebo Lovečák :-) Emi, promiň, já musela :-))))))

Fabio je super, už jen když jej člověk vidí, hned má lepší den :-)

I zbytek týmu animátorů jsou super, tímto všechny zdravím.

Všechen personál byl milý, jediný nepříjemný byl barman v plážovém baru,u něj měl člověk pocit, že vlatsně obtěžuje, ale toto vřele vynahradili ostatní číšníci.

Pláž - krásná, čistá s průzračnou vodou a pozvolným vstupem do vody.

Ještě mínus - ale za to bohužel hotel nemůže - jsou Egypťané. Jejich stolování je opravdu zážitek :-( Tuny jídla, které si nasnášejí na stůl a dvakrát si kousnou a odejdou a vše jde do zbytků :-( A nejen to, ale i nepořádek co po nich zůstává je opravdu k pláči :-(

Celkově mohu hotel doporučit a určitě jsme zde nebyli naposledy a rádi se (snad brzy) vrátíme.

Datum pobytu: únor 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Cibetecka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Public Relations Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. února 2019
Překladač Google

Dear Mrs Katarina,

WOW, Thank you very much for your very nice comment and for sharing your experience on Trip Advisor following your recent vacation here with us at Caribbean World Resort – Soma Bay, where the whole team spares the maximum effort to ensure the highest possible level of our guest satisfaction.

We are sincerely pleased to know that you enjoyed your stay and we are looking forward to welcome you back soon!

Best regards,

Semra Acar
Guest Service Center Manager
Caribbean World Resort

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. února 2019 prostřednictvím mobilu

Toto místo se Vám okamžitě zalíbí. Lidé jsou ti příjemní animátoři( Ema, Mizo, Rio, Fabio a Eli) jsou skvělý po celý den se Vám věnují a jsou ochotni Vám a čímkoliv pomoct. Program který tu pro vás každý den připravuji je velmi pestrý večerní show jsou bezkonkurenční. Každý den se můžete těšit na něco nového. Hotel je čistý, je tu na výběr z mnoha jídel. Vřele doporučuji se sem podívat.

Datum pobytu: leden 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Barunka K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relations Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. února 2019
Překladač Google

Dear Barunka,

WOW! Thank you for your great review, what great motivation for our entire team. We are pleased that we could surprise your expectation positive, especially the animation team is very happy and thanks for your wonderful review.

We would be very happy to welcome you once again,

All the best for you and sunny greetings from the Red Sea,
Yours sincerely
Semra Acar, Guest Service Center Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. ledna 2019

Asi nejméně se mluví o animátorech, kteří se starají o celodenní program.
Je tu spousta denních aktivit, které jsou na pláži a poblíž ní: volejbal, step aerobik, vodní aerobik, zumba, jóga, strečink, břišní tance, tanečky na rozproudění, můžete si zahrát ping pong, billiard a třeba petang.
A samozřejmě nechybí večerní zábava. Můžete vidět tanečníky a tanečnice, ohnivé a světelné show, břišní tanečnice, fakírskou show a spoustu dalšího.
O zábavu je tedy postaráno, ovšem nemusíte se bát, pokud si chcete na dovolené pouze odpočinout a nic nedělat, nikdo vás k aktivitám nutit nebude.

Díky animátorům byl pobyt příjemnější a užili jsme si spoustu zábavy.

Datum pobytu: prosinec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
3  Poděkujte uživateli Adél K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relations Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. ledna 2019
Překladač Google

Dear Valued guest

Thank you for staying in our Caribbean World Resorts Soma Bay and for your time taken to share this excellent review with us online.

Your praising words regarding our animation make us proud and we will certainly share them with the entire team.

Once again, thank you for staying with us and we would be delighted to welcoming you back to our hotel in the near future. Until then we wish you a very happy New Year 2019.

Sunny greetings from Soma Bay,
Ekaterina Sautina, Guest Relation

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. prosince 2018 prostřednictvím mobilu

S hotelem a službami jsme byli spokojeni. Musíme hlavně pochválit tým animátrů, kteří pracovali a starali se o zábavu na 200%. Slabším článkem byla kuchyně, ale každý si byl schopny něco k jídlu najit.

Datum pobytu: prosinec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
2  Poděkujte uživateli Luciem1707.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relations Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. prosince 2018
Překladač Google

Dear Valued guest Luciem

Thank you for your stay at Caribbean World Resort Soma Bay and for taking the time to tell us about your experiences. We are glad that you have spent a nice holiday with us and had your experience with our animation team,
Thanks for your recommendation for our relaxing beach holiday,

It was a big pleasure for us and we look forward to welcoming you again soon at Caribbean World Resort!

Best regards
Guest Relation: Mohamed

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. prosince 2018

V Egyptě jsme byli poprvé a byla jsem mile překvapena. Hotel doporučuji a velice chválím, hlavně příjemný personál a animátory, díky nim jsme si užili skvělou dovolenou. V celém komplexu je krásně udržovaná zahrada. Nádherná pláž, které je denně uklízena, průzračná voda, dostatek lehátek a perfektní vstup do moře. Jediné mínus jsou na pláži mouchy. Když se zvedl vítr, tak po nás pořád lezly a bylo to nepříjemné!! Po pláži občas projdou chlapíci kteří nabízejí možnost zakoupení zážitků či služeb od masáží, jízdy na čtyřkolkách, výletů na lodi až po zkrášlující procedůry. My jsme využili jízdu při západu slunce na čtyřkolkách a byl to perfektní zážitek. Doporučuji si přímo na letišti koupit sim kartu (já si koupila od Orange 20GB za 10 dolarů, 15 dnů jsem byla na FB či IG a data jsem nevyčerpala). V době naší dovolené bylo v hotelu méně hostů, což nám vyhovovalo. To místo jsme si prostě zamilovali.

Datum pobytu: prosinec 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
3  Poděkujte uživateli vendyys28.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Business D, Guest Relations Manager v zařízení Caribbean World Resorts, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. prosince 2018
Překladač Google

Dear Valued guest Vendy

Thank you for your stay at Caribbean World Resort Soma Bay and for taking the time to tell us about your experiences. We are glad that you have spent a nice holiday with us and had your experience with our hotel service and friendly staff,
Thanks for your recommendation for our relaxing beach holiday,

It was a big pleasure for us and we look forward to welcoming you again soon at Caribbean World Resort!

Best regards
Guest Relation: Mohamed

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze