Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Al-Kusajr
Zveřejnit
Doručená pošta
Hledat
Hotely poblíž
Recenze (2 479)
Filtrovat recenze
2 479 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 343
763
235
91
47
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
1 343
763
235
91
47
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
382 479 recenzí
Recenzováno: 23. srpna 2019 prostřednictvím mobilu

Top resort s perfektním servisem. Nádherně situovaný podél korálové laguny a útesu. Velkým plusem je přátelský a všudypřítomný personál, který vám splní cokoliv. Jídlo je mix italské a egyptské tradiční kuchyně. Určitě se vrátíme.

Datum pobytu: srpen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli aspen1911.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Abdelrahman A, Front Office Manager v zařízení Radisson Blu Resort El Quseir, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. srpna 2019
Překladač Google

Dear Guest, Sunny greeting from Radissonblu el Quseir. Thank you for your feedback and for taking the time to write about your experience. We are delighted to read that you enjoyed your Time. We are looking forward to your next stay. Best regards. Abdel Rahman Ahmed Asset front Office Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. srpna 2019

Po delším výběru dovolené jsme se na základě recenzí rozhodly, že navštívíme tento hotel.
Příjezd na hotel ve večerních hodinách, následovalo okamžité ubytování a welcome drink. Pokoje jsou rozdělené na dvě strany - jedna začínající číslem 1 a další začínající číslem 2. Nás pokoj začínal číslem 2 - jsou to přízemní bungalovky v klidném místě. Pokoj byl prostorný, koupelna velká, vše funkční a čisté.
Co se týče stravy v hotelu, nemáme nejmenší výhrady, vždy velký výběr, jídlo průběžně doplňováno, dostatek ovoce a zeleniny. Nechyběl ani koutek s místním jídlem. Nejen v prostorách restaurace, ale i po celém hotelu byl velmi příjemný personál a rychlá obsluha.
Bazény také vždy čisté, u moře písčitá pláž a dostatek lehátek. Šnorchlování bylo možné z pláže, ale i z mola, kde byl pěkný korálový útes. Měly jsme štěstí i na želvy a olihně.
Po celý den byl nabízen animátorský program pro dospělé i pro děti. Večer pak následovaly například břišní tance, fire show nebo fakir show - program se však opakuje a tak je možné že uvidíte 2x to samé. V rámci programu jsme navštívily i pool party, která byla příjemným zpestřením večera.
Jediným mínusem shledáváme to, že v v pokojích, na recepci a ve všech prostorách hotelu bylo tlumenější osvětlení.
Tento minimální nedostatek nám však ani trochu nezkazil naší dovolenou, kterou jsme si v tomto hotelu užily a rozhodně ho můžeme doporučit!

Tip ohledně pokoje: Pokud můžete, vyberte si pokoj začínající číslem 2.
Datum pobytu: srpen 2019
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Klára M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Abdelrahman A, Front Office Manager v zařízení Radisson Blu Resort El Quseir, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. srpna 2019
Překladač Google

Dear Guest, Sunny greeting from Radissonblu el Quseir. Thank you for your feedback and for taking the time to write about your experience. We are delighted to read that you enjoyed your Time. We are looking forward to your next stay. Best regards. Abdel Rahman Ahmed Asset front Office Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 10. srpna 2019 prostřednictvím mobilu

Strávili jsme v hotelu 10 dní a celý pobyt jsme si užili. Hotel je sice starší, ale není to žádná tragédie.
Vše pro nás důležité bylo v pořádku - jídlo pestré a chutné (káva a víno slabší), bazény velké a čisté, pěkná pláž s dostatkem lehátek. Šnorchlování buď v laguně za přílivu, nebo z mola, útes je velmi pěkný. Personál velmi vstřícný, speciálně jsme byli velmi spokojeni s Mizem, ktery nabízel různé výlety, několik jsme využili, vše bez problémů a znatelně levnější než to samé s CK.
Hotel byl poměrně plný, ale i tak všude klid, místo u pláže se našlo vždy, u bazénu stačilo zabrat lehátka do 9h. Animace nevyhledáváme, tak nehodnotím, rozhodně ale neobtěžovaly.
Největším negativem bylo čekání na pokoj po příjezdu v 7h až do 11h, a snaha nás ubytovat v nejvzdálenější budově s výhledem do zdi. Prý standardní pokoj. Po chvíli dohadování nám za příplatek nabídli 2 velmi pěkné spojené pokoje s výhledem na moře.
Celkově spokojenost, a určitě bych hotel doporučil těm, kdo hledají klidnou dovolenou u Rudého moře.

Datum pobytu: srpen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
1  Poděkujte uživateli Jan S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Abdelrahman A, Front Office Manager v zařízení Radisson Blu Resort El Quseir, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. srpna 2019
Překladač Google

Dear Guest, Sunny greeting from Radissonblu el Quseir. Thank you for your feedback and for taking the time to write about your experience. We are delighted to read that you enjoyed your Time. We are looking forward to your next stay. Best regards. Abdel Rahman Ahmed Asset front Office Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. července 2019

Na hotel příjezd v 7:30, nekonečné čekání o hladu a žízni na 10:00 hodinu kdy nám dali náramky, po příchodu do jídelny v 10:05 číšníci velkou rychlostí začali uklízet všechno jídlo a pití, zůstalo jen pár kousků oschlého sladkého pečiva a čaj.Kolem 11:00 nás ubytovali do části hotelu určeného pro čechy, pokoj byl bez balkonu s výhledem na hlučné budovy .Hluk z agregátu ani tak nevadil, ten byl o proti šíleně hlučné klimatizaci balzám na uši.Pokoj zastaralý, opotřebovaný nedostatečně uklizený, vzhledem že tady uklízí muži tak to podle toho taky vypadá, zem setřená prostředkem,ale co je okolo to už nikoho nezajímá,postele každý den ustlané,ale ne převlečené jak někdo píše, celý týden jedno a to samé povlečení, to mě ale nevadí, doma si taky nikdo každý den nepřesléká postel.Na pokoji snama bydlela dvě zvířátka-nějak jsme to přežily. Měli jsme dostávat každý den vodu na pokoj,ale nikdy nám ji nepřinesli.Jídlo bylo chutné, dalo se pokaždé zněčeho vybrat.Osušky na pláži jsou nové, postupně se opravuje chodník, natírají fasádu a zábradlí. V bufet u bazénu podávají odpoledne mini hamburgry, pizzu a hranolky-všechno jídlo nabýrají rukama.Na pláži spousta volných léhátek.Moře a rybky super.Střevní problémy se nám nevyhnuly.Celkový dojem- jsem trochu zklamaná.

Datum pobytu: červenec 2019
Poděkujte uživateli Kikina12.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Abdelrahman A, Front Office Manager v zařízení Radisson Blu Resort El Quseir, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. srpna 2019
Překladač Google

Dear Guest, sunny greeting from Radissonblu El Quseir, sorry for all the inconvenience and thank you for your feedback and for taking the time to write about your experience. we are very glad to bring these points to our attention, we will manage it to improve our Service. Best regards

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. června 2019

Je toho mnoho ,co napsat.
Na hotel příjezd kolem 15.00 hod. Po velmi milém přivítání na recepci welcome drinkem, okamžité předání pokojových karet a náramků. Následný odvoz na pokoj golf autíčkem. Dostali jsme nádherný pokoj s výhledem na moře a molo. Okamžitě přispěchal pokojský s nabídkou pomoci. Na pokoji rychlovarná konvice, káva, čaj, v lednici džbánek mléka.Samozřejmě minerálka, která byla doplňována denně. Nachystané župany a papuče. Pokoj vždy vzorně uklizený. Denně převlečené postele. Pláž nádherná. V kteroukoliv hodinu vždy se našel volný slunečník s lehátky a zábranou, kterou vám beach boy přizpůsobil podle vašich potřeb. Na pláži VŽDY pořádek. I v zátokách se šnorchluje. Velké množství rybiček, které člověka i sem tam okusují, nádherný malý rejnoček. Já využívala zátoky jen na rochnění se v teplé vodě. Z mola nádherný korál, začínají se obnovovat růžový. Hejna různých rybek, mě se nejvíce líbily modré. Za 13 denního pobyt přesně jednou červená vlajka. Po ránu možnost v dálce vidět delfíny. Poslední den připlula až k molu nádherná želva. Hotel má taktéž tři nádherné bazény. Jeden s barem, dětský a nekonečný s jeskyní, který je prostě nádherný. I u bazénů kdykoliv najdete volná lehátka. Jak u moře, tak u bazénu vám velmi milá obsluha donese pití až na lehátko. A potom Spa . Wellness. Nádherná oáza klidu a pohody. Max jsem jako astmatik využila páru. Naprosto dokonalá. Moc jsem si užila masáže. Na ceně se dá vždy domluvit. Velmi milý a profesionalní personál. A teď to nejlepší.... Jídlo..Kapitola sama o sobě. Asi to shrnu takhle. + 5 kg.... A to jsem velmi mlsná.. Všeho dostatek. Jak u snídaní klasika, tak vajíčka dělaná před vámi jak si kdo řekne. Wafle (můj úlet). Výborné kafé Nespresso. Obědy lehčí, vždy nějaké grilované maso, velmi osvěžující zeleninové saláty. Pro mě TOP z lilku a baklažánu. Vždy dva druhy těstovin. Od 14.00 možnost občerstvení u bazenu. Pizza, hranolky, obložená bageta, ovoce a dezert. A na závěr dne večeře. Ať to zkrátím. Vždy velmi chutná + koutek s Egyptskou kuchyní, dvě polévky a nekonečné množství vynikajících zákusků.. A ukončení dne v nočním baru. Celkové shrnutí.. Jediný mínus - mušky.. Ale to není vina hotelu, který 2x denně všechny prostory vykuřuje, ale bohužel celého Egyptu. I když to nebylo až tak nepříjemné. Tímto bych chtěla všem z hotelu znovu poděkovat za jejich úžasný přístup, kdy vše mě bylo splněno ještě dříve, než jsem si o to stihla říct. Mnoho díků číšníkům na pláži za jejich neustálý milý úsměv v tom vedru, plavčíkům na molu za pocit bezpečí, úžasné obsluze baru u bazénu, číšníkům a kuchařům v restauraci, profesionalnim recepčním a hlavně panu managerovi AbdelRahman Ahmed. Hotel Radisson Blu El Quiser se začíná stávat mým druhým domovem.

Tip ohledně pokoje: Za pokoji, které začínají 11 a 12 stojí velmi hlučná čistička vody.
Datum pobytu: červen 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Markéta S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Abdelrahman A, Front Office Manager v zařízení Radisson Blu Resort El Quseir, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. června 2019
Překladač Google

Dear Guest, Sunny greeting from Radissonblu el Quseir. Thank you for your feedback and for taking the time to write about your experience. We are delighted to read that you enjoyed your Time. We are looking forward to your next stay. Best regards. Abdel Rahman Ahmed Asset front Office Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze