Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
eDreams
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
StayForLong
Prestigia.com
Prohlédněte si všech 16 nabídek
Ceny jsou poskytovány našimi partnery a zahrnují ceny pokojů na jednu noc včetně veškerých daní a poplatků známých našim partnerům. Podrobnější informace získáte od našich partnerů.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (1 619)
Filtrovat recenze
1 619 výsledků
Hodnocení cestovatelů
780
453
222
93
71
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
780
453
222
93
71
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
161 619 recenzí
Recenzováno: 29. července 2019

Skvěle vybavený hotel umístěný v zeleni u pěší zony, přitom téměř v centru. Super místo na dovolenou i s velmi malými dětmi. Jídlo slušné, čisto, ochotný personál, animační programy. Určitě doporučuji.

Datum pobytu: červenec 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli zjel.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Quality_Manager_MGH, Guest Relations Officer v zařízení Melia Grand Hermitage, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. srpna 2019
Překladač Google

Dear zjel,

Thank you for choosing us for your family vacation and for your nice comment here in TripAdvisor.
We are glad that you enjoyed your stay and very grateful for your recommendation.

It would be a great pleasure for us to welcome you again.

Kind regards,
Nina Neshkova
Guest Relations Officer
Melia Grand Hermitage

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. června 2019

Rozhodli jsme se strávit dovolenou s ročním miminkem navíc jako svatební cestu. O této skutečnosti jsme informovali hotel dopředu a ten nám vyšel se všemi našemi nadstandartními požadavky vstříc tak , aby byl náš pobyt perfektní. Příjemný a usměvavý personál a skvělé jidlo vše jen doplnilo. Hotel je Ideální pro rodinou dovolenou , komplex je dobře vybaven.Děkujeme personálu za krásnou dovolenou. Rádi se budeme vracet.

Tip ohledně pokoje: Pokoj s výhledem na moře, pokud nebude s výhledem na moře nevadí, hotel vynahradí službami
Datum pobytu: červen 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Tomas K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Quality_Manager_MGH, Guest Relations Officer v zařízení Melia Grand Hermitage, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. června 2019
Překladač Google

Dear Tomas K,

We are so glad that you had an unforgettable honeymoon holiday and that you enjoyed the time here with us so much. We would like to thank you for your lovely comments about our staff members.
The entire team is looking forward to welcome you back in Melia Grand Hermitage where you will always be surrounded by comfort and care.

Yours sincerely,
Nina Neshkova
Guest Relations Officer
Melia Grand Hermitage

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 6. června 2019

Datum pobytu: květen 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Quality_Manager_MGH, Guest Relations Officer v zařízení Melia Grand Hermitage, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. června 2019
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. června 2019

Datum pobytu: květen 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Quality_Manager_MGH, Guest Relations Officer v zařízení Melia Grand Hermitage, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. června 2019
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. května 2019 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: květen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Quality_Manager_MGH, Guest Relation Officer v zařízení Melia Grand Hermitage, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. června 2019
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze