Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
282 US$
263 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
  • Bezplatné parkování
  • Snídaně v ceně
Sergios Hotel(Hersonissos)
171 US$
145 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Snídaně v ceně
  • Bazén
Mediterraneo Hotel(Hersonissos)
457 US$
411 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
  • Bezplatné parkování
  • Snídaně v ceně
Romantica Beach Villas(Hersonissos)(Skvělá hodnota!)
85 US$
81 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
Village Heights Golf Resort(Hersonissos)(Skvělá hodnota!)
69 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
315 US$
236 US$
Bookgreece.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
369 US$
308 US$
Hotels.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Bezplatné parkování
  • Snídaně v ceně
342 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
Creta Maris Beach Resort(Hersonissos)
1 236 US$
1 195 US$
Hotels.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
Recenze (878)
Filtrovat recenze
879 výsledků
Hodnocení cestovatelů
541
262
53
15
8
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
541
262
53
15
8
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
16879 recenzí
Recenzováno: 18. července 2017

Služby na vysoké úrovni, personál velmi příjemný a ochotný. Pokoj standardní, čistý. Velkou výhodou tohoto hotelu je zázemí pro děti, například bazény, tobogány a hlavně skvělý animační tým. Každý večer byl připravený program ve formě muzikálů od hotelového animačního týmu (jsou zde dva - hotelový + od CK FISHER) plus další večerní zábava ve formě pool, beach party apod. Jídlo výborné a velký výběr, hlavně sladké bylo vynikající. Někoho může potěšit celkem dobře vybavená posilovna a SPA centrum. Moře bylo divočejší, ale později se uklidnilo a bylo hezké. Celkově na nás hotel udělal mnohem lepší dojem na živo než v katalogu CK a vyplatí se cestovat alespoň na 11 dní, hotel nabízí hodně příležitostí, které je dobré všechny vyzkoušet. Hotel bychom určitě doporučili.

Tip ohledně pokoje: Vyplatí se připlatit si za pokoj s vlastním bazénem, nebo alespoň v nově postavené části hotelu.
  • Datum pobytu: červenec 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
2  Poděkujte uživateli Adam Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Nikos P, Front Office Manager v zařízení Lyttos Beach Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. července 2017
Překladač Google

Dear Guest,

Thank you very much for having selected Lyttos beach hotel for your recent stay and for taking the time to share your valuable feedback.
We are delighted to hear such kind words about our resort’s facilities and we are very happy that you totally enjoyed your holidays with us.

It is nice to know that you felt so comfortable with us and that have chosen to share that fact with others and we hope to see you again soon,

Best Regards,
Psilakis Nikos
F.o.Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. dubna 2017 prostřednictvím mobilu

Dva roky po sobě jsme si na hotelu užili rodinnou dovolenou s dětmi. Výhodou hotelu je, že leží přímo u moře, má vlastní pláž, bazén, tobogány, tenisové kurty, animačni programy i v češtině od CK Fischer. Velmi velký výběr jídel po celý den.

Datum pobytu: červen 2016, cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli VladoTu.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Nikos P, Front Office Manager v zařízení Lyttos Beach Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. dubna 2017
Překladač Google

Dear Guests

Thank you very much for having selected Lyttos Beach Hotel for your recent stay and for taking the time to share your valuable feedback.
We are delighted to hear such kind words about our resort’s facilities and we are very happy that you totally enjoyed your holidays with us

We will be very glad to allow us welcoming you at Lyttos Beach Hotel for any of your future holidays.

Best Regards

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. září 2016

Již podruhé dovolená v tomto hotelu a příští rok opět nebudeme měnit. Bezvadné ubytování, jídlo, služby, bazény, tobogány. Od loňského roku došlo i na rekonstrukci WC na pláži, nový plážový bar, dlažby u bazénu. Ani jednou jsme nemuseli hledat volná lehátka i když jsme přišli v dopoledních či odpoledních hodinách....Za rok se těšíme opět.

  • Datum pobytu: srpen 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
5  Poděkujte uživateli Táňa D.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 30. srpna 2016

Na Krétu jsme jako rodina přicestovali poprvé a hned nás všechny okouzlila. Především nádherné moře a hotelová pláž, kterou lemuje nekonečně dlouhá promenáda, po které se můžete procházet. Krásný, čistý, pečlivě udržovaný velký hotelový komplex, zahrada, vzrostlé palmy nádhera ve dne i v noci. A především vynikající hotelová kuchyně nabízející nejen řecká jídla. Nabídka byla opravdu bohatá, ocenila jsem především ovoce a zeleninu, saláty, ale i lahodné mini zákusky a různé delikatesy. Výborná úprava masa, ryb a mořských plodů jak k obědu tak k večeři. K tomu bohatá nabídka všech druhů nealkoholických i alkoholických nápojů, koktejlů po celý den u bazénu i přímo na pláži. Všichni zaměstnanci a animátoři velice příjemní, ochotní. Především bych poděkovala animátorům Fantazie klubu CK Fischer, Petře a Kubovi, o naše děti se velice pěkně starali, byli super, přišli nás přivítat, ale přišli se i s dětmi až k autobusu rozloučit. V hotelovém resortu byla i velká nabídka sportovního vyžití, včetně bazénu a super tobogány, jak pro děti tak dospělé, byly v provozu celý den! Pokoj nebyl příliš velký, ale na přespání zcela postačil, pro děti dvě velká samostatná lůžka, klimatizace staršího data fungovala, dala se ovládat z postele. Do hotelu se určitě rádi vrátíme.

Datum pobytu: červenec 2016
2  Poděkujte uživateli melicharovakamila.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Chrysoula G, Rooms Division Manager v zařízení Lyttos Beach Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. září 2016
Překladač Google

Dear Guests,

Thank you so much for your kind feedback concerning our hotel.
We are very happy to hear, that our various hotel facilities, services and staff, were up to your holidays expectations.

We will be happy to welcome you again in the near future to Lyttos Beach for another holiday experience!

Our Warmest Regards,

Chrysoula Giannaraki
Rooms Division Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. srpna 2016 prostřednictvím mobilu

Tento hotel je pro rodinnou dovolenou super. Všechno funguje jak má, personál je stále usměvavý, všude čisto, uklizí se několikrát denně vc toalet. Ručníky mění, když je necháte v koupelně na zemi automaticky.
Kuchyne skvělá, pro děti hranolky, těstoviny s rajčatovým ragu, lívance, vafle, pizza apod. Pro dospělé těstoviny, různá vařená i pečená masa, ryby, krevety a chobotnice také párkrát byly. Ovoce klasika, melouny, ananas, broskve, víno, atd. Výborné byly i zákusky.
V ceně all inclusive jsou po celou otevírací dobu různé míchané drinky, whisky, místní destiláty, nealko, káva... nebylo nutné vůbec nic platit.
V areálu hotelu je i velmi slušné vybavený shop, s čímkoliv si vzpomenete, akceptace karet samozřejmostí. Rovněž tu mají bankomat.
Vybavenost pokojů ok, klimatizace funkční. Vše se dá ovládat z centrálního panelu z postele.
Wi-fi v celém areálu hotelu, i u bazénu, ale tam byl slabší signál a router nestíhal nápor lidí. Rovněž byly k dispozici free pc a nabíjecí hub u recepce.
Trošku jsem se obával nedostatku lehátek a slunečníku u bazénu a moře, ale bylo to v pohodě. Jen si člověk musel lehátka booknout ručníkem před snídaní, jinak byl problém v půl 10 nějaké volné sehnat. Sice bylo všude upozornění, že se to nesmí, ale všichni na to kašlali a nic se nedělo. Osusky byly pro každý pokoj k dispozici výměnou za kartičky dle počtu osob a mohly se měnit klidně ob den.
Moře pěkně čisté, ale koupatelne vpodstatě pouze u mola, neboť jinde byla pod vodou skála. Ale dalo se to v pohodě.

Datum pobytu: srpen 2016, cestoval(a) s rodinou
2  Poděkujte uživateli Michal D.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Chrysoula G, Rooms Division Manager v zařízení Lyttos Beach Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. srpna 2016
Překladač Google

Dear Guests,

Thank you so much for your kind feedback concerning our hotel.
We are very happy to hear, that our various hotel facilities, services and staff, were up to your holidays expectations.
We will be happy to welcome you again in the near future to Lyttos Beach for another holiday experience!

Warmest Regards,

Chrysoula Giannaraki
Rooms Division Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze