Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Okouzlující místo :) ”
Recenze Starý svět

Starý svět
Podrobnosti o restauraci
Recenzováno: 2. ledna 2020 prostřednictvím mobilu

Škoda, že nejde přidat víc hvězdiček, protože tohle neuvěřitelné místo si to zaslouží. Určitě se znova na jídlo zastavíme. Jediné co je velká škoda, že se restaurace nachází v ukryté vesničce, ale zase to má své kouzlo :)

Datum návštěvy: leden 2020
Poděkujte uživateli 27mark_taz.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Napsat recenziRecenze (54)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

91354 recenzí

Recenzováno: 29. listopadu 2019

Super no coment Perfekni obsluha prostredi ciste utulne parada
Pokud budete mit cestu kolem urcite pribrzdete

Datum návštěvy: listopad 2019
1  Poděkujte uživateli ivanav909.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
katenka1973, Vlastník v zařízení Starý svět, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. ledna 2020

Děkujeme za Vaše krásné a pozitivní hodnocení a budeme se těšit na Vaše další návštěvy u nás ve Starém světě:-)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 31. října 2019 prostřednictvím mobilu

Žijeme v blízkosti téhle restaurace 10let a neměli o ní tušení. Včera jsme ji objevili díky TripAdviseru a byli milé překvapeni. Vynikající jídlo, obsluha s úsměvem, dobrá cena, veliké porce, dobré pivo, velmi vkusné prostředí s důrazem na detaily. Rozhodně jsme tam nebyli naposled. Díky!!

Datum návštěvy: říjen 2019
Poděkujte uživateli medjed2017.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
katenka1973, Vlastník v zařízení Starý svět, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. listopadu 2019

Dobrý večer,

velice děkujeme za krásné hodnocení a budeme se těšit na Vaše další návštěvy:-)
Přejeme Vám pohodový podzim.

S přátelským pozdravem

Katka Hajičová
(majitelka)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. října 2019 prostřednictvím mobilu

Velmi příjemná restaurace s příjemným personálem v krásné přírodě. Ceny lidové, zbytečné velké porce. Určitě se vrátíme

Datum návštěvy: říjen 2019
1  Poděkujte uživateli 864tom_t.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
katenka1973, Vlastník v zařízení Starý svět, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. října 2019

Děkujeme za milé hodnocení:-) Vidíte, jste jeden z mála hostů, který má pocit, že porce jsou nepřiměřeně velké. Nicméně velice děkujeme za postřeh.

Přejeme krásné podzimní dny.

Kateřina Hajičová
(maijtelka)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. července 2019 prostřednictvím mobilu

Krásné zastrčený zájezdní hostinec, který se vyplatí objevit. Při hezkém počasí je na venkovní zahrádce krásný výhled do krajiny. Mají hezky vyvážený jídelní lístek, který s velkým množstvím opravdu dobrých jídel z kvalitních surovin. Hodně nás překvapil třeba burger s trhaným hovězím, ten byl opravdu vynikající.

Datum návštěvy: červenec 2019
Poděkujte uživateli 674lud_kd.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
katenka1973, Vlastník v zařízení Starý svět, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. července 2019

Dobrý den,

velice děkujeme za krásná slova pochvaly, kterých si moc vážíme.
Doufáme, že při Vaší další návštěvě budete opět spokojeni a bude to třeba
ještě o kousek lepší:-)

Krásný letní den.

S přátelským pozdravem
Katka (majitelka)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Starý svět, si také prohlíželi

Votice, Středočeský kraj
Ratmerice, Středočeský kraj
 
Benešov, Středočeský kraj
 

Už jste navštívili Starý svět? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem