Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (10)
Filtrovat recenze
10 výsledků
Hodnocení cestovatelů
4
3
1
1
1
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Hodnocení cestovatelů
4
3
1
1
1
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
1610 recenzí
Recenzováno: 26. února 2020

Dobře umístěný hotel s vlastním parkovištěm u sjezdovky na Ramzovském sedle.
dobrá cenová relace, výborná kuchyně , možnost využití vířivky, sauny a masáží.
Vhodné i pro důchodce a rodiny s dětmi Od hotelu na sjezdovku 100 metrů a kolem spousta restauračních zařízení na občerstvení. Přidobrých sněhových podmínkách vynikající dovolená

Datum pobytu: únor 2020
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli zdenekpatak.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 16. února 2020

pokoje v posledním patře jsou asi jediné nezrekonstruované, vůbec neodpovídají jakémukoliv dostupné fotce. Kopelna a WC naprosto tragická, připomíná spíš horskou ubytovnu než 3* hotel. Celkově by hotel zasloužil podstatně větší péči, drobné závady, nedodělky a chyby jsou na každém kroku. Snídaně dobré, ale výber u švédských stolů by mohl být větší. Mýchaná vejce jsou základ a ty nebyli ani jednou ze 4dnů!!! Restaurace je také průměrná, jak vizuelně, tak obsluhou. V jídeláku mají např. koleno jako jídlo na objednávku 24hod. Když budete mít štěstí, tak ho dostanete za 3dny. Další jídlo (pečená žebra) vypadají v neděli a v úterý úplně jinak, bylo to zcela odlišné jídlo vizuelně i chuťově. Jíelníček je asi jen orientační. Jediné velké pozitivum je příroda okolo hotelu, zejména blízkost Ski areálu Bonera.

Tip ohledně pokoje: jakkoliv je ne poslední patro
Datum pobytu: únor 2020
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli lamber111.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
1tom_mal, Manažer v zařízení Hotel Andromeda, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. února 2020

Již jsem Vám psal na jiných stránkách. Vidím, že Vás to velice baví. Pokud jste byli s něčím nespokojeni, tak máte přijít a vše hned řešit na místě a ne jen z domova od PC. Přes zimní sezónu neděláme nic jiného než opravujeme po hostech hotel a pokoje, jelikož si nikdo ničeho neváží...Pokoj který jste měli je největší na celém hotelu a je kompletně opravený až na kouzelnou, kterou plánujeme v budoucnu. Jelikož vše nejde hned. MÍCHANÁ VEJCE byli hned na druhý den, jak jste opustili hotel. Jelikož v době jarních prázdnin máme jen týdenní pobyty, tak teplé snídaně každý den měníme.Koleno jste si objednali poslední den u večeře a již jsme ho neměli kdo objednat, jelikož bereme vše čerstvé.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. září 2019

V hotelu jsme strávili dvě noci. Pobyt byl s polopenzí. Hotel je pěkný, čistý, byli jsme maximálně spokojeni. Jídlo velice chutné a personál milý a ochotný. Měli jsme zakoupenou i hodinu ve vířivce, což byl úžasný relax. Všem jen doporučuji. V okolí hodně možností výletů a turistiky, myslím, že si každý přijde na své.

Datum pobytu: srpen 2019
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Lenka F.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tomáš M, Manažer v zařízení Hotel Andromeda, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. září 2019

Moc děkujeme za pěknou recenzi a budeme se zase těšit někdy v budoucnu...

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. července 2019

víkendové jídlo- v jídeláku meníčka, vybral jsem si z jídelního lístku- panenka zapečená s hermelínem a bramboráčky - Pohlreich by se asi opupínkoval, ale chuťově dobré a vydatné, hranolky navíc ani nebyly potřeba, polévky česnečka- trochu slanější a gulášová- dobré, čekací doba přiměřená, obsluha rychlá, celkově spokojenost. Na nápojovém lístku specialita hořký likér Keprník

Datum pobytu: červenec 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Služba
Poděkujte uživateli dalda222.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 2. července 2019

Zasloužilo by trochu péče okolí, dětské hřiště, i obsluha.
Jídlo strašné, čekáte 45 minut i když na zahrádce sedí jen další dva hosté. Šok následuje potom co se jdete zeptat co se s jídlem děje. Jídlo leží někde mezi kuchyni a kouřící obsluhou před vchodem a je studené. Kuchař vám jej sice ohřeje, ale i smazak v 5tce někde na nadrazi chutná a vypadá lepe. Uz nikdy! Velká chyba za 500 Kč

Datum pobytu: červenec 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Helena P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tomáš M, Manažer v zařízení Hotel Andromeda, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. července 2019

Dobrý den, moc se omlouváme a na nápravě jsme už začali pracovat. Chyba byla v obsluze a nefunkčním zvonku. Bohužel dětské hřiště je již po 2letem provozu trochu opotřebované a čeká nás po sezóně oprava. Je to těžké, když na hřiště pro děti do 6 let rodiče poušti 10 leté...

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze