Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (289)
Filtrovat recenze
289 výsledků
Hodnocení cestovatelů
60
92
66
30
41
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
60
92
66
30
41
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
16289 recenzí
Recenzováno: 19. září 2019 prostřednictvím mobilu

V tomhle hotelu už podruhé a opět spokojenost. Dostali jsme krásný, nový pokoj. Jídlo nám chutnal,ideální poloha hotelu, kousek od moře, nákupní možnosti také v blízkosti. A vzhledem k ceně nemůžou lidé čekat pětihvězdičkové služby. My nejsme nároční, ale byly jsme moc spokojení a pokud by byla možnost jeli bychom bez obav zase do stejného hotelu.

Datum pobytu: srpen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli Eva Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
BLSH, Director de Relaciones con Clientes v zařízení Blue Sea Jandia Luz, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. září 2019
Překladač Google

Dear Eva Š

We are pleased you had a nice stay and that we managed to meet your expectations. As you have pointed out, we offer a good standard of services and a great value for money. These aspects, along with our convenient location and our friendly staff make us a perfect option for holidays.

Thank you again for your visit and we are looking forward to seeing you again.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 10. prosince 2018

Nejlepší pláže jsou skutečně kousek od hotelu. Navíc Morro Jable není žádný resort, ale městečko s veškerou infrastruktrou, pěknou promenádou s restauracemi. Potvrzuji charakterem vhodnost lokality i hotelu pro důchodce a rodiny s dětmi (je tam i hřiště). Pár mladých nás tam bylo taky, je to spíše pro odpočinkovou koupací dovolenou nicméně je tam možnost individuálních výletů (Playa Cofete, Pico de la Zarza dosupné i pěšky, pro sportovnější). Hotel spíše menší, klidný. Personál velmi ochotný, vyšli mi vstříc i s výměnou pokoje. Jídlo švédské stoly, výběr velký.

Tip ohledně pokoje: Pokoje na jihu větší, ale balkon na rušnou silnici. Pokoje na severu s výhledem na bazén klidnější, ale menší a dál do jídelny :)
Datum pobytu: prosinec 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako jednotlivec
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli ZuzanaW25.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 8. dubna 2018

Vracím se letos do tohoto hotelu již po třetí a jsem velmi spokojená. Promenáda, nák.možnosti i pláž vše blízko, klidná lokalita, možnosti výletů.
V hotelu je klid, žádné anim. programy, žádná hlasitá hudba, vhodné pro relax dovolenou

Datum pobytu: květen 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
2  Poděkujte uživateli Monika L.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RelaxiaLanzaplaya, Relaxia Team v zařízení Blue Sea Jandia Luz, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. května 2018

Děkuji vám moc
Doufáme, že vás brzy uvidíme

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. prosince 2017 prostřednictvím mobilu

Byli jsme tam v září 2016 a za nás super. Pokoje čisté, jídlo výborné, personál milý. Výborná poloha, kousek od pláže. Byli jsme moc spokojeni. Doporučuji si půjčit auto a poznat ostrov. Jediná nevýhoda, že je to docela daleko od letiště, ale narozdíl od Corraleja na jihu ostrova míň fouká.

Datum pobytu: září 2017
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli Eva Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Relaxia L, Relaxia Team v zařízení Blue Sea Jandia Luz, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. ledna 2018

Děkuji vám za vaše připomínky
Doufáme, že vás brzy uvidíme
Pozdravy

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. listopadu 2017

Krásný,čistý hotel.Personal a strava super,vše čisté a upravené.Není co bych vytknul,Bylo to tak super ze už máme objednáno na příští rok srpen 2018 znova do tohoto hotelu.Už se moc zase s rodinou těšíme

Datum pobytu: srpen 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
4  Poděkujte uživateli Pavel P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Relaxia L, Relaxia Team v zařízení Blue Sea Jandia Luz, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. listopadu 2017

Děkujeme za vaše připomínky
Doufáme, že vás znovu uvidíme
Neváhejte a dejte nám vědět
S pozdravem,
tým Relaxia

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze