Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (3 000)
Filtrovat recenze
3 000 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 299
1 015
437
136
113
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
1 299
1 015
437
136
113
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
163 000 recenzí
Recenzováno: 13. února 2017

Jedná se o jeden z nejlepších hotelů v San Augustinu.Pláž je oddělena od oploceného hotelového areálu jen promenádou vedoucí až do střediska Playa de la America.Stravování v hotelu splňuje nejvyšší požadavky i pro gurmány,mnohdy nelze odolat mnohým delikatesám jako krabům,humrům,kravetám apod.Výtečné jsou i večerní programy pro hosty.Proto hosté musí počítat s vyšší cenou pobytu než v jiných hotelích.

Tip ohledně pokoje: Pokoje ve vyšších patrech mají krásný výhled,vyšší hluk mají pokoje směrem do ulice
Datum pobytu: srpen 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli jhrobar.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jiske J, Director de Relaciones Públicas v zařízení Meliá Tamarindos, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. června 2017

Děkujeme vám za to, že jste si vybrali Meliá Tamarindos jako vaši dovolenou destinaci v Gran Canaria a za to, že jste si zapsali a sdíleli tuto krásnou recenzi o vašem nedávném pobytu se všemi uživateli Tripadvisor.
Těšíme se na vás ještě jednou, abychom vás uvítali na druhém domově v Gran Canaria.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. července 2016

Úžasný hotel, v klidné lokalitě San Augustin. Hotel přímo u pláže, oddělený plotem a dveřmi, které se otvírali kartou pokoje. U bazénu dostatek lehátek a slunečníků, navíc krásná terasa s lehátky a výhledem na oceán.

Pestrá strava, za 12 dní se tam protočilo spoustu druhů zejména ryb, masa, zeleniny, hub a opravdu jen výjimečně jsme narazili na znovu se opakující jídlo. Výborné zákusky. Čokoládová fontánka při každé večeři - balada. Kuchaři nekteré pokrmy připravují přímo před vámi, můžete ovlivnit, které ingredience chcete do pokrmu přidat. Zkrátka, každý si rozhodně vybere.

Pokoje ve střední cenové relaci naprosto v pořádku, denně doplňované toaletní potřeby, dokonce i nadstandardní věci jako je holící strojek, zubní kartáček, pasta.. Denně krásně uklizený pokoj.

Okouzlující zahrada. Krásně udržovaná, člověk si vážně připadá jak v ráji. Palmy, papoušci... Zábava pro každého - posilovna přímo u bazénu, otevřená, vzdušná, výborný nápad.

Několikrát denně se o zábavu starají animátoři, vodní sporty, pilates, zumba... vše zábavné, i přesto profesionální.

Děkuji všem barmanům, servírkám za skvělý servis a příjemné chování. Velice si vážím veškerého personalu. Opravdu profesionální přistup.

Doufám, že brzy znovu.

Datum pobytu: červen 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
2  Poděkujte uživateli nickimka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tato recenze byla přeložena z jazyka: Angličtina. Zobrazit originál
Recenzováno: 22. června 2014

Úžasný hotel, čistý, velmi dobré jídlo, hezký a klidný bazén, dokud se tu během našeho druhého týdne nevyrojily hordy dětí (prázdniny ve španělských školách).

Je trochu na odlehlém místě, večer zde není příliš zábavy, ani žádní Britové! Nicméně každý večer se dá udělat hezká procházka po promenádě buď do Tropicana Centre, nebo o kus dál do dalšího centra nebo do Yumby, a pak jet autobusem zpátky. Dokonce i zábava v místním baru v Tropicana Centre končila každý večer kolem 10.30.

Hotel leží na trase autobusu do Las Palmas, cesta trvá 40 minut a město stojí za návštěvu.

Pokud hledáte hezkou a klidnou dovolenou, vřele doporučujeme, pochopitelně se do tohoto hotelu ještě vrátíme.

Poděkujte uživateli Sandra C.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLCPůvodně odesláno v Angličtina dne www.tripadvisor.co.uk. Zobrazit originál
Lorena_MeliaT, E-Guest Experience v zařízení Meliá Tamarindos, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. července 2014
Překladač Google

Dear Meliá Tamarindos guest:

Thank you very much for taking your time to share your experience at our hotel on Tripadvisor. It is a great pleasure for us to read that our hotel fulfilled all your expectations for your summer holidays. Many thanks for recommending us and we do hope to welcome you again on a future occasion. Sunny regards from Gran Canaria!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 5. března 2020

Datum pobytu: únor 2020
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RaquelC_MeliaT, Director de Relaciones con Clientes v zařízení Meliá Tamarindos, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. března 2020
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. února 2020 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: prosinec 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RaquelC_MeliaT, Director de Relaciones con Clientes v zařízení Meliá Tamarindos, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. února 2020
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze