Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (5 323)
Filtrovat recenze
5 323 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 175
1 786
1 230
608
523
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
1 175
1 786
1 230
608
523
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
275 323 recenzí
Recenzováno: 30. prosince 2016

Pěkně umístěný hotel s možností dlouhých procházek po centru i pobřeží. Místo je opravdu rušné, což někdo uvítá, někdo odsoudí.. vadili nám "naháněči" do restaurací a černoši s kabelkami a hodinkami - jsou hodně otravní. Okolí je fakt pěkné.
Hotel leží na přípobřežní kolonádě hned nad kamenitým pobřežím. Písčitá pláž s tmavým pískem a sprchami je ale malý kousek cca 200m vpravo od hotelu.. Pohoda..
Dvě jedenáctipatrové budovy spojené recepcí nabízejí standartní dvoulůžkové pokoje s malým kuchyňským koutem s lednicí, dvouvařičem a základním vybavením pro 2 osoby. Vybavení je už poněkud starší. Jako tragické jsme považovali staré a proležené pérové matrace. Dva bazény v nevelké ale pěkně udržované zahradě s řadou zákoutí a spoustou zeleně. V sezóně asi neseženete lehátka - je jich málo. Opravdu velký randál z okolních barů mizí těsně po půlnoci, takže o.k. WiFi byla dostupná zdarma nejen na recepci ale po celém hotelu vč. pokojů. Někdy se muselo chvíli čekat na volný kanál. Jméno:tenerife Heslo:sol (5/2016)
Personál ochotný a bezproblémový. Malinko otravný je odpolední úklid, který je ale vzorný a pečlivý.
Strava (měli jsme polopenzi) byla naprosto perfektní. Velký výběr předkrmů hlavních jídel i ovoce a sladkostí. Tady nelze vytknout praticky nic.. snad jen to, že ne všechno doplňují a ty "nejlepší věci" rychle mizí. Ale i když se vrátíte z výletu později dobře se najíte..

Tip ohledně pokoje: Doporučuji pokoje v nejvyšších patrech s výhledem na bazén - tam je nejhezčí výhled a jsou nejklidnější.
Datum pobytu: květen 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli kodlw.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 27. září 2016

Poloha hotelu v oblasti Playa de las Americas velmi výborná, při vysazování klientů po jiných hotelech, byl tento nejlépší - u promenády, u moře, u města - ostatní to měli trošku dále.

Animační programy přes den super - aqua dance, vodní volejbal, vodní hrad - který polijí jarem, takže super klouže, jízda na kole v bazéně ... ránoi pilates + procvičení na podložkách - vše dobrovolné ...;-)))

Každý večer představení - většinou hudební, ale i artisti ;-)))

Jednou za týden party v bazenu přes den s bublinkama a DJ ;-)))

Ubytování:

Hotel velmi krásný, čístý - výhled na moře za příplatek 15,- EUR/noc!! - pozor

Pokoje každý den uklizené, dokonce i menší kuchyňka - sporáček + dřez, ale labutě chyběly ;-)))

Každý pokoj balkonek ;-)

Strava a stravování

Velmi pestrá strava

Ryby každý den, ovoce a zelenina čestvé

Masa taky velký výběr, saláty, salámy, vynikající sýry, přílohy, sladké, pudingy - no prostě všechno ;-)))

Vše krásně nazdobeno - každý si najde svoje ;-)))

V ALL INCLUSIVE - se dá jíst od rána do noci ;-)) - to samé samozřejmě pití

Drinky mňam, víno, pivo, kávička, čaje

Voda pitná na pokojích není - ale je možno v LOBBY BARu dostat 0,5 litrové vody zdarma - kdykoliv běhěm dne - je možné si vzít i na pokoj - netřeba kupovat v supermarketu

Přijeli jsme první den okolo 23:30 a ještě jsme měli nachystanou studenou večeři ;-)))

Vybavení, služby a personál hotelu

2 bazény, menší fitko, supermarket hned v areálu.

Personál ochotný, milý!! - všichni zdraví a usmívají se ;-))

WIFI celkem slaboučká, ale je už zdarma - nejlepší signál jen na recepci - u bazénu skoro nic moc a na pokojích občas - našli jsme jedno místo, kde fungovala - v koupelně ;-)))

Čisté ručníky každý den, ale je třeba nechat použité na zemi ;-)

Na pokoji menší kuchyňka - sporáček, dřez i lednička

Trezor - doporučuji ;-) nic se neztratilo - řetízky a náramky, prstýnky, hodinky jsem měla volně v šuplíku - ani se nedotkli ;-))) , ale personál uklízí pečlivě, takže by mohl skrýše odhalit ;-))) nikdy nevíte, na koho narazíte

Pláž a moře

U hotelu pláž s kameny a horší vstup - nikoho jsme se tam neviděli koupat, ale cca 1-2 minutky pěšky po pravé straně - krásná pláž s tmavým pískem a slunečníky ;-) + masáže

Moře není - ale oceán ano ;-)))) pozvolný vstup - krásné vlny, ale plavat se dá ;-))) - vlny nárazově

Jsou zde na vedlejších plážích i výborné podmínky pro surfaře

Vítr - říkali, že fouká dost, ale jen takový slabounký vánek - takže super, ale večer už to bylo na svetřík ;-)))

Okolí hotelu

Krásná, dlouhá promenáda - plná obchůdků, barů a restaurací

Kousíček i "město" - večerní procházky parádní

Výhled na hory po pravé straně ;-)

Celkový dojem

Můžu jen doporučit, vše perfektní

Jen při check out odhlašovat se až kolem 12. té hodinky - když je frmol a moc lidí ...

Pokud přijdete dříve a nebude takový frmol, tak Vám přestřihnout náramek a ztratíte nárok na ALL INCLUSIVE - po areálu se pohybovat můžete, ale už nic nedostanete ;-)))

My šli ve frmolu, kde byli i check in a na náramky zapomněli, takže jsme mohli do večera ještě vše využívat ;-))) Ale pár lidí chodilo už bez náramku ;-)

Za mě Tenerife a hotel SOL 100procentní volba!

Tip ohledně pokoje: Výhled na moře - sektor A - příplatek 15,- EUR/noc
Datum pobytu: září 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
2  Poděkujte uživateli zesina.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 3. srpna 2016

Hotel se nachází v hlučné části Playa de las Americas, hudba z okolních barů a přilehlých diskoték hraje do 6:00 na což jsme byli připraveni z aktuálních recenzí a vybavili se špunty do uší. Pokoj s krásným výhledem na moře, denně uklizen včetně výměny ručníků. Program All Inclusive předčil naše očekávání, jídlo bylo výborné, velký výběr masa, ryb, příloh, zeleninových salátů, zákusků, dezertů, ovoce, vše neustále doplňováno. U bazénů je dostatek lehátek, ale málo slunečníků, kdo preferuje stín tak je potřeba si přivstat a rozložit na lehátko pod slunečníkem ručník. Oceán byl trochu chladnější, u hotelu pláž z kamených valounů, horší přístup do vody, ale cca 200 m je písečná pláž. V okolí různé obchody. Odlet jsme měli před půlnocí, do 12:00 jsme však museli vyklidit pokoj a odevzat náramek, takže jsme již dále nemohli využívat služby, toto bych uvedla jako negativní, jinak celkový dojem z dovolené je velmi dobrý a hotel můžu doporučit všem, kteří mají rádi kvalitní služby a nevadí jim hlučnější střediska.

Datum pobytu: červenec 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli 585janag.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
giacomo m, Director de Relaciones Públicas v zařízení Sol Tenerife, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. srpna 2016
Překladač Google

Dear Jana G,

Thank you for your positive comments on Tripadvisor and for your visit.

We are very happy to know that you have had a wonderful stay with us and that you have appreciated our hotel and particularly our buffet.

Looking forward to welcome you again.

Kindest regards.

Sol Tenerife.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. července 2016

Sol Tenerife se nachází v opravdu hlučné části Playa de las Americas, přímo pod okny řvou všechny možné bary, takže doporučuji špunty do uší! Na druhou stranu jste více méně v samém centru dění a nic není daleko. Blízko jsou všechny možné restaurace, již zmíněné bary a oceán je přímo u hotelu, na pláž pak pouze cca 5 minut chůze.
Co se týká jídla, můžu soudit pouze snídaně a ty byly úžasný! Velký výběr a snad vše na co si vzpomenete, káva velmi dobrá.
S vybavením pokojů už je to horší, vybavení bylo zastaralé, matrace velmi špatné a manželská postel znamela dvě k sobě přiražené postele, mezi kterými byla vždy mezera. Koupelna byla OK, až na vanu, která byla v hrozném stavu, tu nevyměnili snad 20 let.
Pokoje příliš uklizené nebyly, pouze tak nějak povrchně.
U bazénu bylo celkem fajn, taky už by trochu potřebovaly renovaci. A mimochodem - i když pravidla hotelu říkají, že si nesmíte rezervovat lehátka ručníky, všichni to dělají a nikdy jsem neviděla, že by ručníky někdo odendal pryč a to i když se jejich majitelé neukázali u bazénu téměř celý den.
Přišlo mi fajn, že přímo v hotelu byl slušně vybavený supermarket, kde samozřejmě byly ceny o něco vyšší než v o pár metrů vzdálenějších obchodech, ale bylo to fajn, pokud se vám nechtělo nikam chodit.
V hotelu jsou také samoobslužné pračky a sušičky, to se určitě hodí, pokud zůstáváte déle.
Co se týká parkování - přímo v hotelu je parkoviště, ale to je spíše pro vip, pokud ale chcete zaparkovat jen skútr, není problém. Jinak ale lze parkovat na veřejném parkovišti hned u hotelu, bez poplatku, občas sice plno, ale když si chvíli počkáte, místo se uvolní.

Shrnuto - nic hrozného, ale čtyřhvězdičkový hotel to rozhodně není!

Datum pobytu: červenec 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Ivana P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
giacomo m, Director de Relaciones Públicas v zařízení Sol Tenerife, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. srpna 2016
Překladač Google

Dear Ivana P,

Thank you for your visit at Sol Tenerife.

We are happy to read that overall you have had a good stay in our hotel and that you have appreciated especially our buffet and our central location.
We would like to inform you that the hotel will be completely refurbished in the next future.

We will remain at your complete disposal if you would like to visit us again.

Kindest regards.

Sol Tenerife.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. května 2016

Tento hotel je ve středu Las Americas, trochu hlučnější okolí s tím se musí počítat. Hlasitá hudba z vedlejší restaurace je přesně ve 24.00 h vypnuta. Nejbližší zastávka autobusu asi 300m. Písečná pláž přímo u hotelu není, na nejbližší asi 200m. Jídlo dobré, ovoce, zelenina, sýry, maso, ryby, rýže, hranolky, vejce, různé saláty, zákusky i bonbony. Rozhodně si musí vybrat každý. Slanina, ryby a maso je pripravované na grilu před podáním. Personál hotelu vstřícný. Jediné mínus jsou bazény, vstup pouze schůdky. Nejmenší hloubka 130cm. Menší děti které se nechtějí cachtat v dětském bazénku 30cm nemají moc šancí si zařádit. Pro starší klientelu též velice náročné - nevhodné.

Tip ohledně pokoje: V části B má první patro výhled do zdi u sluneční terasy. Doporučuji vyšší patra, všechny mají výhled na moře.
Datum pobytu: květen 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli milena241.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
giacomo m, Director de Relaciones Públicas v zařízení Sol Tenerife, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. června 2016
Překladač Google

Dear milena241,

Thank you very much for your recent visit and for posting your experience on Tripadvisor.

We are very delighted that you had a good and comfortable stay in our hotel and that you have enjoyed our services. We are really happy that you appreciated particularly the central position of our hotel, our buffet and our helpful and friendly staff.

Thank you again for your positive comments.

Looking forward to welcome you again at Sol Tenerife, I will remain at your complete disposal if you will have any special requests.

Kindest regards.

Giacomo M.
Guest Experience Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze