Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
8 lidí si prohlíží tento hotel
Booking.com
153 US$
Zobrazit nabídku
Bezplatné zrušení do 5. 3. 21
Rezervujte nyní, zaplaťte po příjezdu
Hotels.com
151 US$
Zobrazit nabídku
Bezplatné zrušení do 5. 3. 21
Rezervujte nyní, zaplaťte po příjezdu
Agoda.com
167 US$
133 US$
Zobrazit nabídku
UŠETŘETE 34 US$
Bezplatné zrušení do 1. 3. 21
Expedia.com151 US$
eDreams153 US$
travelup.com167 US$
Prohlédněte si všech 16 nabídek
Ceny jsou poskytovány našimi partnery a zahrnují ceny pokojů na jednu noc včetně veškerých daní a poplatků známých našim partnerům. Podrobnější informace získáte od našich partnerů.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (3 926)
Filtrovat recenze
3 926 výsledků
Hodnocení cestovatelů
3 046
617
163
52
48
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
3 046
617
163
52
48
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
163 926 recenzí
Recenzováno: 9. listopadu 2020 prostřednictvím mobilu

Ubytování jsme měli ve 2-ložnicových bungalovech. Naprostá spokojenost ve všech směrech od personálu,úklid, jídlo i prostředí. Chtěla bych i poděkovat animačnímu týmu. Doporučuji rodinám s dětmi více než samostatným párům. Určitě se zase vrátíme.

Datum pobytu: říjen 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
1  Poděkujte uživateli veverkaPrague.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Alexis Santana, Director General v zařízení HD Parque Cristobal Tenerife, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. listopadu 2020
Překladač Google

Dear Veverka,

Firstly, I would like to apologize for not being able to answer in your own language and thank you for having chosen our hotel for your holiday as well as taking the time to write a feedback about your stay. We highly appreciated your good comments.

Hope to see you soon!

Best regards,
Naira Siverio
Guest Experience Manager
HD Parque Cristóbal Tenerife

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. listopadu 2020

Naše první zkušenost s ubytováním na Kanárských ostrovech byla opravdu skvělá! Na poslední chvíli jsme narazili na tento hotel, který vlastně není úplným typickým hotelem. Ubytování je v krásných bungalovech s veškerým vybavením. Tyto bungalovy jsou v jednom velkém resortu s bazény a kousek od moře. Byli jsme nadmíru spokojeni a doporučuji na 100 %, ať už pro rodiny s dětmi či páry.

Datum pobytu: říjen 2020
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
1  Poděkujte uživateli eliskahonzova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Alexis Santana, Director General v zařízení HD Parque Cristobal Tenerife, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. listopadu 2020
Překladač Google

Dear Eliskahonzova,

Firstly, I would like to apologize for not being able to answer in your own language and thank you for having chosen our hotel for your holiday.
Thanks to comments and evaluations like yours, we have managed for the 2nd consecutive year to become the Best Family Hotel in Spain according to the Traveller's Choice awards from Tripadvisor 2020

Best regards,
Naira Siverio
Guest Experience Manager
HD Parque Cristóbal Tenerife

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. října 2020

Jsme velmi rádi, že jsme mohli strávit naši rodinnou dovolenou na tomto úžasném místě. Byla to naše první dovolená u moře (oceánu) s našimi malými dvojčaty. Doufáme, že se tam brzy vrátíme, příště snad bez masek a dalších opatření (covid).

Datum pobytu: říjen 2020
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
1  Poděkujte uživateli Roman K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Alexis Santana, Director General v zařízení HD Parque Cristobal Tenerife, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. listopadu 2020
Překladač Google

Dear Roman,

Firstly, I would like to apologize for not being able to answer in your own language.
We appreciate that you have chosen our hotel for your first family holidays. Also we are especially pleased with your comments about our hotel and really happy that you enjoyed it.

We hope to welcome you back to our hotel in a near future.

Best wishes,
Naira Siverio
Guest Experience Manager
HD Parque Cristóbal Tenerife

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. října 2020 prostřednictvím mobilu

Moc fajn pobyt, domky vypadající zvenku naprosto příšerně, jsou uvnitř velmi funkčně zařízené. Skvěle matrace, klimatizace v každém pokoji. Vše je nové, nebo dobre udržované. Jidlo je kvalitní avšak lehce bez nápadu. Jsem gurman, tudíž mi chybelo seafood, jamon a takové ty typické španělské jidla. Ale myslím, ze pro nenáročné stravniky je to až až. Bazeny studené, ale more skvěle. Za mě určitě doporučuji.

Datum pobytu: říjen 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
1  Poděkujte uživateli 181pavelr.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Alexis Santana, Director General v zařízení HD Parque Cristobal Tenerife, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. listopadu 2020
Překladač Google

Dear Pavel,

Firstly, I would like to apologize for not being able to answer in your own language.
We appreciate that you have chosen our hotel for your holidays.
We are sorry to read about your dissatisfaction towards the food in our restaurant. Our kitchen staff try to provide good quality food with a high variety, to cater for over 500 guests of different nationalities. In general our food score is very high, but we are aware that we cannot reach all guests expectations or likings, and are sorry that we did not meet yours. However, I have forwarded your feedback to our head chef, in order to review this for future possible changes.

Hope to see you in a near future!

Best Regards,
Naira Siverio
Guest Experience Manager
HD Parque Cristóbal Tenerife

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tato recenze byla přeložena z jazyka: Angličtina. Zobrazit originál
Recenzováno: 19. června 2014

Právě jsem se s manželkou a třemi dcerami (10, 7 a 2 roky) vrátil po skvělých dvou týdnech v hotelu Parque Cristobal. Jídlo bylo prvotřídní kvality a velmi rozmanité. Se studeným jídlem, o kterém padla zmínka v předchozích recenzích, jsme žádné problémy neměly. Personál restaurace byl velmi pozorný a skvěle se choval k dětem.

Bydleli jsme v bungalovu s dvěma ložnicemi, který byl naprosto čistý a dobře vybavený, s konvicí, mikrovlnkou, ledničkou, vysoušečem vlasů a velkou plochou televizí se spoustou anglických kanálů. Služby pokojských byly výborné, milé byly především čerstvé květiny. Jediným problémem byla chybějící klimatizace, ale věděli jsme o tom už před rezervováním hotelu a ventilátory u stropu byly dostatečné.

Služby byly prvotřídní a vynikající jako vždycky, náš pobyt mimořádně zpříjemnili především delegát Jason a Ally s Hannah z dětského klubu.

Parque Cristobal nám při prvním pobytu na Tenerife poskytl naprosto vše, co jsme potřebovali, a my se sem bez váhání zase někdy vrátíme.

9  Poděkujte uživateli NathA298.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLCPůvodně odesláno v Angličtina dne www.tripadvisor.com. Zobrazit originál
Zobrazit další recenze