Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (206)
Filtrovat recenze
206 výsledků
Hodnocení cestovatelů
50
85
46
17
8
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
50
85
46
17
8
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
16206 recenzí
Recenzováno: 11. července 2018

Pokud jedete s dětmi na Mallorcu,je tento hotel docela v pohodě. Bazén a pod mají. K moři je to 5 minut pěšky, pláže přecpané. Hotelový bazén a dětské hřiště je na *****. Bohužel snack bar přez den je tragédie. :) Klimatizace na pokoji skoro nefunguje, v noci děsné horko. Úklid pokoje relativně v pořádku, vybavení pokojů z 80. let, lednička za příplatek 2,50 euro za den.

Tip ohledně pokoje: Rozhodně do dvora
Datum pobytu: červen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli BIG T.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
JSHotels, Guest Relations Manager v zařízení Hotel JS Yate, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. července 2018
Překladač Google

Dear guest,
First of all we would like to thank you for choosing our JS Yate for your holiday and thank you for sharing your feedback of your fantastic time here with us.
Our deepest apologies for not being able to reply in your mother tongue, however as we are not fluent, we have chosen to answer in English as an international form of communication.

Your kind words about our friendly staff and the personalized service they provide are very much appreciated. We love our work and always try to be as warm and courteous as possible. It fills us with pride and satisfaction when our guests come to enjoy their stay with us and notice the difference!

Thank you again for your feedback. We are glad to hear that you were satisfied with the overall staff, facilities, and amenities at our hotel.

All the best,
your team at the JS Hotels

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. srpna 2017

Po letech 2013,2014 jsme se letos vrátily na stejné místo na Mallorcu do 3* hotelu Yate. Hotel je stojí cca 200-300 metrů od pláže a cesta Vám zabere maximálně 5 minut pomalé chůze. Hotel tvoří 4 patrová budova s přibližně stem pokoji, zahradou s bazénem, lehátky a posezením, druhou zahradou u jídelny s možností stravování venku a vyžití pro malé děti. Pokoje hotelu jsou standardní a klasicky zařízené jako jinde ve Španělsku. Úklid probíhá bez problémů každý den. Strava je dostatečná ale nijak neoslní ani neurazí. Snídaně bohaté ale stejné, obědy téměř totožné každý den a večeře se hotel snaží dělat každý večer v jiném stylu (italská, španělská, asijská....) ale výsledek je téměř vždy jak přes kopírák. Nicméně každý si dokáže najít to na co má chuť. Obrovskou devizou tohoto hotelu je recepce a na ní pracující krajan Jiří, obzvláště tím myslím na české turisty, kteří mají slabší slovní zásobu cizích jazyků a nebo prostě potřebují jen pomoct s čímkoliv. Na baru se s přehledem také domluvíte, protože se tu střídá mimo jiné i obsluha z Polska. Vzhledem k tomu, že jsme zde byli již potřetí jsme asi nejvíc byli zklamaný z animátora. Je pravda, že né každý někomu padne do oka, ale když tady animátora dělala Aliseé mělo to o několik levelů větší šťávu a dokázala s hosty podstatně víc navázat kontakt a dostat je do pohybu. Avšak na dovolenou nejezdím kvůli animačním programům nebo animátorům. Největší obdiv má u mně mr.director, který každý den s úsměvem běhá po celém place, vždy pozdraví, nebojí se uklidit po hostech u bazénu, kterým je zatěžko vyhodit kelímek do koše. Závěrem: Pro běžného hosta který nepotřebuje luxus, ale jen se jít někam vyspat, umýt, převléct, najíst dostane za rozumnou cenu program all inclusive, blízkost krásné dlouhé pláže, večerního vyžití v přilehlých restauracích či barech nebo na promenádě podél moře.

Datum pobytu: srpen 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Jan H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
JSHotels, Guest Relations Manager v zařízení Hotel JS Yate, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 31. srpna 2017
Překladač Google

Dear Jan,
Thank you for having chosen the JS Yate for your recent holiday and for taking the time to share your thoughts regarding your recent stay with us. Our deepest apologies for not replying to you in Czech and using English. We chose English as it’s considered the international language and makes us able to communicate with more ease.

We are pleased to hear that you were satisfied with our bright and welcoming rooms. At JS Yate our guests can choose from a variety of room categories, depending on their individual taste. Our rooms differ in size, layout, and décor as we seek to provide for the perfect vacation experience for all of our guests.

We have taken note of your suggestion to improve our food. Sometimes it is difficult to meet the culinary preferences of all guests, especially when they are from different nationalities and backgrounds. However, we will keep trying and working hard to ensure all guests are 100% satisfied with our kitchen.

Best regards,

your team at the JS Yate

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. července 2017

Jedná se o téměř rodinný hotel, kam jezdíme již několik let. Je to hotel v klidové zóně, ale velmi blízko rušného centra.
Trochu zklamání vzniklo v okamžiku, kdy jsme zjistili, že prádelna umístěná v suterénu je hlučná tak, že je slyšet téměř po celém hotelu. Zvláště pak v prvním patře, kde jsme byli ubytováni. A protože byl hotel plný, pralo se celou noc. Personál nám ochotně pokoj vyměnil, ale hned tam ubytoval někoho jiného. O hlučné prádelně vědí, ale to je vše.
Jídlo výborné, výběr se po týdnu sice opakoval, ale nechalo se vybrat a kombinovat. Takže téměř každý si musí vybrat. Jídelna není na kapacitu plného hotelu stavěná, ale opravdu jsme nikdy nemuseli na jídlo čekat.
K moři je to pár desítek metrů po klidné ulici a kolem spousta příjemných barů.
Personál výborný, přátelský a velmi ochotný.
Nedoporučuji pokoje nad hlavním vchodem, pod kterým se nachází ona prádelna.

Tip ohledně pokoje: s výhledem do zahrady
Datum pobytu: červenec 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Petr H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
JSHotels, Guest Relations Manager v zařízení Hotel JS Yate, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. července 2017
Překladač Google

Dear Petr,

First of all, thank you so much for choosing our JS Hotel Yate for your summer vacation. We so appreciate the time you took for sharing your feedback.

We were especially delighted about your comments regarding our team. It is always an honor for us when we hear of our guests’ satisfaction regarding the quality and service experience of our hotel. We could not be more pleased to know that you recommend our hotel based on your experience.

It is very unfortunate for us that we could not satisfy all your needs from the very first night. We deeply regret that we were not able to change your room for you until the next day. Our staff is always ready and willing to assist our guests with any wishes or concerns they might have. A change of room is part of our service if you don’t feel comfortable in your room. Unfortunately, this was not possible right away in your case as it was peak season and our hotel was completely booked out. But we are happy that the next day we could provide a more appropiate room for your needs.

Hope to welcome you again soon.
Kind regards,
your team at the JS Hotel Yate

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 10. července 2017

Hezký hotel, blízko u pláže a promenády plné restaurací. Všechno máte kousek. Milý personál. Výborný recepční Jirka se vším pomohl a zařídil. Jídlo bylo dobré výběr dostačující. Byla to krásná dovolená. Všem doporučuji.

Datum pobytu: červenec 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli 55milis.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
JSHotels, Guest Relations Manager v zařízení Hotel JS Yate, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. července 2017
Překladač Google

Dear guest,

what a fantastic review – thank you so much! We are so pleased you found the staff friendly and enjoyed your room and breakfast. We want to ensure all our guests are looked after from start to finish and our friendly team are always on hand to assist with anything you may need!

Our JS Hotel Yate is in the centre of Can Picafort, just a couple of back streets from the shoreline, which ensures it is a quiet spot and only 100 metres from the large beach away. The main shopping area of Can Picafort is in the immediate surroundings of our hotel and provides the visitor with a wide range of shops, bars and restaurants, as well as a lively night life.

Thank you also for your excellent comments on our team, especially George will be delighted to know from you.

We would love to welcome you back again.

All the best,
your team at the JS Hotel Yate

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. září 2016

Hotel mě příjemně překvapil.Nachází se v klidné ulici,ale přesto je k pláži co by kamenem dohodil.Jako host z ČR jsem ocenila přítomnost českého recepčního a několika členů personálu z Polska,kterým taky náš jazyk není cizí. I španělští zaměstnanci byli velice vtřícní,jen v jídelně jich mohlo být na obsluhu hostů více,nedařilo se jim stihnout být k ruce všem,kteří je potřebovali, i když se snažili seč mohli.Jídlo bylo vynikající a jeho nabídka velmi pestrá.Na pokojích vše v naprostém pořádku a velmi čisto.Večerní programy byly zajímavé,i když už se blížil konec sezony.Nádherný a pozvolný přístup do moře,udržovaná pláž s jemným pískem.Hotel patří k těm menším s velmi příjemnou atmosférou.Rozhodně doporučuji

Datum pobytu: září 2016
Poděkujte uživateli dnstom.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
JSHotels, Guest Relations Manager v zařízení Hotel JS Yate, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. září 2016
Překladač Google

Dear Guest,
first of all, we would like to apologize for not answering in your own language. We are replying in an international language so as to make ourselves understood.
Thank you very much for taking the time to tell us about your stay at our hotel. Comments like yours help us to confirm that we are working in the right direction and keep us highly motivated to carry on doing so.
The beach is right across from our hotel and is a good size, great for swimming and snorkeling. Ca'n Picafort is a good resort not to busy but enough going on and certainly no larger louts which is always a bonus.
We would love to welcome you back,
all the best from your team at the JS Hotel Yate

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze