Při dovolené jsme zde zašli na oběd.Kolem 12 hodiny. Restaurace poloprázdná, tak dva-3 stolečky. První co mě zarazilo, tak prostředí. Na to, že měli hodinu otevřeno, tak podlaha neviděla nějakou vodu asi už hodně dlouho, za dvěřmi opravdu velké nánosy, všude drobky, nevypadalo to hezky. Když jsem navštívila toaletu, tak jsem nechápala ještě víc, jak může být tento stav po hodině otevření! Tady se prostě na čistotu a nějakou přípravu asi moc nehraje. Na dámských ani pánských (zkusila jsem hledat tam, ale bohužel) toaletách ani kapka mýdla! Je to špatné za normálních podmínek, ne tak ještě v této době. Papírové ubrousky na utření rukou byly pouze pohozené na umyvadle, nějaké doplnění do zásobníku nic.... Toto bych pochopila v pozdějších hodinách při plné restauraci, ne takto... :( :( Co se týče jídla, tak na pizze jsme si opravdu moc pochutnali. Ta se povedla. Řízek s hranolkami byl slanější, ale dalo se to. Obsluha si nedokázala zapsat objednávku, museli jsme hlásit čísla, která byla v jídelním lístku.. Znovu bych se sem nevrátila a ani bych nedoporučila, ikdyž bylo jídlo celkem dobré.