Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Výborné menu- vánoce naopak”

Zajezdni hostinec U Jiskrů
Rozsah cen: 4 US$ - 14 US$
Popis: Elegance tradiční kuchyně. Náš hostinec si pro vás připravil autentická jídla z jižních Čech servírovaná v prostředí původního hostince a z lokálních ingrediencí. Vše pod taktovkou Martina Jiskry, šéfkuchaře a majitele Zájezdního hostince U Jiskrů.
Podrobnosti o restauraci
Popis: Elegance tradiční kuchyně. Náš hostinec si pro vás připravil autentická jídla z jižních Čech servírovaná v prostředí původního hostince a z lokálních ingrediencí. Vše pod taktovkou Martina Jiskry, šéfkuchaře a majitele Zájezdního hostince U Jiskrů.
Recenzováno: 25. listopadu 2019

S přáteli jsme se stavili na večeři hodinu před koncem zavírací doby i celé akce, přesto byl velmi slušný výběr. Jídlo bylo jedním slovem boží! S gulášem a kynutými plackami jako přílohou, jsem se vrátila v čase do kuchyně mé babičky a byl mi připomenutý dávno zapomenutý poklad. Na stole jsme měli ještě panenku plněnou uzeným lososem s čočkovým salátem a další českou klasiku o prostředí, příjemné obsluze a výborné atmosféře ani psát nemusím, to bych jen opakovala to, co píší ostatní. Děkujeme všechno super

Datum návštěvy: listopad 2019
2  Poděkujte uživateli PaniPeprna.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tomáš J, Vlastník v zařízení Zajezdni hostinec U Jiskrů, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. ledna 2020

Nezavíráme dokud naši hosté nemají plné žaludky výborného jídla dělaného tak jak ho dělali naše babičky. Děkujeme za návštěvu a krásnou recenzi. Opět brzy naviděnou.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (40)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

111540 recenzí

Recenzováno: 19. listopadu 2019 prostřednictvím mobilu

Zastavili jsme se U Jiskrů na večeři cestou domů s tím, že jsme zde ještě nebyli a chtěli jsme vyzkoušet. Čekali jsme podle ohlasů a všeobecného povědomí, že to bude fajn, ale realita dalece předčila naše očekávání - byli jsme nadšeni. Příjemné a vkusné prostředí, profesionální, bezchybná a přitom přívětivá obsluha s úsměvem a péčí a dokonalá kuchyně. Dali jsme si rybí polévku s taštičkou plněnou rybím masem (vskutku lahůdka), skvělý salát s kuřecím masem a famózní pečený bůček se zelím a knedlíkem. Rozhodně vřele doporučuji.

Datum návštěvy: říjen 2019
Poděkujte uživateli Rene_Stra.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tomáš J, Vlastník v zařízení Zajezdni hostinec U Jiskrů, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. ledna 2020

Jsme moc rádi že jste se stavili a nechali nás vám udělat příjemný gastronomický večer. Ohromně nás těší že se nám podařilo předčít vaše očekávání. Opět vás moc rádi pohostíme. :-)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. října 2019 prostřednictvím mobilu

Zavítali jsme s přáteli na večeři cestou na Šumavu. Restaurace nabízela ten týden speciální menu obohacené o dávné bílkoviny - červy, larvy a šváby. Byla nicméně možnost objednat si i z běžného menu, kterou polovina z nás využila.

Upřímně nechápu hodnocení, které tu čtu: Jídlo bylo jedno z nejhorších, jaké jsem za poslední dobu jedl. Nevhodná kombinace koření, ryba bez chuti, omáčka na kari, kde se s kari kuchaři hodně utrhla ruka. Velké zklamání.
Na jídlo jsme kolem osmé večer čekali přesně hodinu a deset minut a odcházeli jsme vyloženě znepokojení úrovní místní kuchyně.
Radši se cestou najezte jinde.

Datum návštěvy: říjen 2019
1  Poděkujte uživateli 922MartinK.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr_U_Jiskru, Owner v zařízení Zajezdni hostinec U Jiskrů, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. listopadu 2019

Dobry den Martine,

je nám líto, že večeře u nás nesplnila Vaše očekávání po čtení zde pozitivních recenzí. Stavili jste se u nás na večer který jsme nazvali "Návrat do budoucnosti" a při této příležitosti jsme servírovali jedlý hmyz. Jsem rád, že jste si ve společnosti vybrali i z této nabídky.

Po diskuzi s kolegy z obsluhy jsme nedokázali identifikovat Váš stůl. Nicméně delší prodlevy než 20 minut mezi chody nejsou v pořádku a omlouváme se. S kořením a chutí jídel by bylo skvělé, kdybyste býval upozornil obsluhu a mohli jsme vzniklou situaci řešit přímo.

Velice rád bych Vás k nám opětovně pozval a věřím, že příští hodnocení již bude pozitivní.

Jsem Vám k dispozici
Petr J.
petr@ujiskru.cz

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. září 2019 prostřednictvím mobilu

Famózní a vyladěné k dokonalosti. Už jantarová barva a silná chuť vývaru napověděla, že to bude paráda. Kachýnka plněná šunkovým zelím a svíčková to jednoznačně potvrdily. Na domácí buchty jako zákusek už bohužel nezbylo v bříškách místo. Tenhle hostinec stojí i za velkou zajížďku.

Datum návštěvy: září 2019
1  Poděkujte uživateli Andrea B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr_U_Jiskru, Vlastník v zařízení Zajezdni hostinec U Jiskrů, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. října 2019

Děkujeme za doporučení. Příště si buchty mžete nechat zabalit s sebou :)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. září 2019 prostřednictvím mobilu

V poslední době zkouším na cestách využívat appku Gastromapa Lukáše Hejlíka a po cestě do Strakonic jsem se vysloveně těšil na to, že vyzkouším zájezdní hostinec U Jiskrů.
A volba to byla výborná - takhle kdyby vypadaly všechny “hospody”, to by byl ráj!
Jídla opravdu “jako od babičky” (i když babička by možná nevěděla, jak udělat vynikající tortillu ), také čočkový krém na startu a k tomu nealkoholická Bernardova polotmavá švestka nemají chybu. Přičtu-li k tomu milou a bleskurychlou obsluhu a velmi hezké prostředí, je škoda, že nemůžu dát těch hvězdiček šest! Díky!

Datum návštěvy: září 2019
1  Poděkujte uživateli 842karelf.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr_U_Jiskru, Vlastník v zařízení Zajezdni hostinec U Jiskrů, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. října 2019

Děkujeme za pozitvní recenzi. Od pití, jídla až k obsluze. Budeme se těšit na Vaší další návštěvu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Zajezdni hostinec U Jiskrů, si také prohlíželi

Strakonice, Jihočeský kraj
Strakonice, Jihočeský kraj
 
Strakonice, Jihočeský kraj
Strakonice, Jihočeský kraj
 

Už jste navštívili Zajezdni hostinec U Jiskrů? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem