Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Platby provedené partnery ovlivňují pořadí zobrazených cen a v případě vybraných nebo sponzorovaných plateb můžou mít vliv také na pořadí uvedených ubytování.
Recenze (1 754)
Filtrovat recenze
1 754 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 154
397
120
45
38
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
1 154
397
120
45
38
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
161 754 recenzí
Recenzováno: 21. července 2019

Hotel Diamonds La Gemma doporučjeme jako top hotel. Velmi kvalitni jídlo a pouze kvalitní nápoje. Ubytováni jsme byli ve vilkách které jsou asi starší ale čisté. Pláž je asi jedna z nejlepších, protože príliv a odliv je velmi malý oproti zbytku ostrova a především je naprosto čistá a každý den upravená. Pŕi procházce na sever ostrova jako jediná bez odpadků a chaluh. Vřele doporučujeme.

Datum pobytu: únor 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Martin B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 23. února 2019 prostřednictvím mobilu

Hotel Diamonds La Gemma na ostrově Zanzibar - naše “první černá ” Afrika, takže jsme přijížděli trochu s rozpaky. Hotel se nachází v severo-západní části ostrova, kde moře tzv. neutíká mnoho set metrů. Takže patří mezi nejdražší na ostrově, ale na druhou stranu poskytuje naprosto špičkové služby! Měli jsme ubytování v tzv Suites Ocean, které jsou po prezidentské vile nejdražší, ale nepočítá se zde s dětmi takže vyšší cena se dělí i mezi ně, což v konečném důsledku nevyjde vůbec špatně! K ubytování patří i komorník! My jsme měli Husseina a naprostá spokojenost!! Dokonalosti se blížící gastro! Možno využívat ala Carte a také nejlepší restauraci na ostrově Sea Breeze se střídajícím systémem světových šéfkuchařů, tato je však již za 100$ na hlavu, za nás byla sleva na 80$, a nepočítaly se děti! V ceně byla i vinná degustace.

Datum pobytu: leden 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
1  Poděkujte uživateli pabloKry.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
General Manager S, General Manager v zařízení Hotel La Gemma Dell’Est, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. února 2019

Dear Guest

Thank you for your kind feedback and for sharing it on Tripadvisor. It is always a pleasure for me and my team to see that our hotel and services are being enjoyed by our guests. Please do visit us soon again.

Best regards

MSchibler

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. ledna 2019

Nádherný hotel ,pokoje prostorné,krásně upravená zahrada a okolí,super jídlo, velice úžasný milý personál tento hotel nemá chybu .Krásná pláž s bílým pískem i při odlivu krásné koupání moře čisté průzračné.Tento hotel určitě ještě navštívíme.

Datum pobytu: listopad 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli niky140.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
General Manager S, General Manager v zařízení Hotel La Gemma Dell’Est, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. ledna 2019

Dear Guest

Thank you very much for your kind feedback and for sharing it with us on Tripadvisor. Please do visit us soon again.

Best regards

MSchibler

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 10. prosince 2018

Hotel je situován v severní části ostrova, kde nejsou odlivy tolik znát, oproti jižní části. Hotel má krásnou udržovanou zahradu a také prostorné a krásné pokoje (tedy doporučuji si připlatit za větší pokoj. Vyplatí se. Stravování je velmi dobré, výběr velmi široký, ani není šance vše ochutnat.

Datum pobytu: únor 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Paolo616616.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
General Manager M, Manager v zařízení Hotel La Gemma Dell’Est, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. prosince 2018

Dear Paolo616616,

We are glad that you had a great time at Diamonds La Gemma dell'Est. We sincerely appreciate all your encouraging comments on our Ocean Suite room, garden and food.

Thank you for taking your time to write a positive review and for choosing to stay with us for your holiday trip to Zanzibar.

Best regards,
La Gemma dell'Est Management Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. dubna 2018 prostřednictvím mobilu

Nejkrásnější dovolená, skvěle umístěný hotel, prekrasna pláž, perfektní jídlo, výborný personál, vše na jedničku !
A nesmíme zapomenout na naši delegatku od Fischera, na slečnu Evu, velice příjemná, usměvavá, vstřícná a velice ochotná. Mockrát děkujeme

Datum pobytu: duben 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
1  Poděkujte uživateli tessynka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
General Manager M, General Manager v zařízení Hotel La Gemma Dell’Est, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. dubna 2018

Dear Guest

Thank you very much for sharing your kind feedback with us on Tripadvisor. Me and my team are very pleased that you did like your stay and we are all looking forward to welcoming you back very soon.

Best regards

MSchibler

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze