Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (455)
Filtrovat recenze
455 výsledků
Hodnocení cestovatelů
323
95
26
9
2
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
323
95
26
9
2
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
27455 recenzí
Recenzováno: 13. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Byli jsme s pritelkyni a moc se nam
libilo. Jeden den plaz, jeden vejlet, tak to slo 10dni. Hotel topka, neni co dodat. Jidlo, pokoj, personal, vse genialni! Vsichni moc usmivavy a akuna matata. Jist skuste feluka vylet na snorchlovani, moc hezky. Vrele doporuciji, jiste se jeste vratime

Datum pobytu: červenec 2018, cestoval(a) v páru
Poděkujte uživateli jiri p.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Kiwengwa Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. srpna 2018

Milý Jiří,

jsme rádi, že jste spolu s přítelkyní strávili v našem resortu krásnou dovolenou a ocenil služby našeho personálu v této recenzi.

Bylo nám potěšením přivítat Vás zde a postarat se o to, aby Váš čas strávený na Zanzibaru byl opravdu příjemný.

Děkujeme, že jste byli našimi hosty, a upřímně doufáme, že nás v budoucnu opět navštívíte.

S pozdravem Kiwengwa Beach Resort Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Vsechno uuuuplne nejlepsi. Jidlo bozsky, Africka restika uplne skvela, byli jsme jednou. Plaz genialni, k dispozici 2 bazeny, jeden se slanou vodou, to je moc fajn. Bezpecnost uplne ok, sexurity celej cas kolem hotela. Vrele doporucuji

Datum pobytu: květen 2018, cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Jirka P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Kiwengwa Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. srpna 2018

Vážený Jirko,

rádi bychom poděkovali za všechna slova chvály, které jste nám věnoval v této recenzi. Těší nás, že Vám během Vašeho pobytu zachutnala naše africká kuchyně a užíval si také zdejší pláže a bazénu.

Vaše příjemná a ničím nerušená dovolená je cílem celého našeho týmu, proto rádi slyšíme, že jste si pobyt u nás opravdu užil a budeme se velmi těšit na Vaši další návštěvu.

S přátelským pozdravem Kiwengwa Beach Resort Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. června 2018 prostřednictvím mobilu

Ani nemůžu popsat to, jak jsem se tam tak neuvěřitelně bavila těchto 14 dnů.
Bylo to poprvé a na tisíc procent ne na posledy, co jsem tenhle úžasný resort navštívila. Potkala jsem tam tam úžasný lidi a poznala jsem ještě uzasnejsi místa. Personál tam byl velice ochotný, hodný a velice vstřícný.... zamilovala jsem si to tam hned po prvních vteřinách.... pláž byla krásná, čistá, bílá a resort to samé
Už se těším na další dovolenou tady

Datum pobytu: srpen 2017, cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Barbora C.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Kiwengwa Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. června 2018

Milá Barboro,

děkujeme za Vaše milá slova, která jste nám věnovala v této recenzi. Komentáře jako Vaše dodávají elán celému našemu týmu, a jsme opravdu velmi rádi za to, jak dobře jste se u nás cítila.

Bylo nám potěšením hostit Vás zde na Zanzibaru a doufáme, že Vás budeme moci opět brzy přivítat.

S přátelským pozdravem Kiwengwa Beach Resort Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 21. dubna 2018

Samotný hotel se nachází na druhé straně ostrova proti hlavnímu městu. Dle rozdělení CK Exim tours na východě. Po hodině cesty jste na místě. Uvítání příjemné a od počátku také služby OK. Pokud mám hodnotit moře, tak v době, kdy jsme zde byli(20.3.-3.4.2018) je zde obrovské množství mořské trávy a chaluh. Bohužel je zde krom písku takové travnaté podloží a to nelze odstranit. Marný boj i když se snažili vše v rámci hranic hotelu vše odklízet. Další věc se kterou je potřeba počítat je odliv. Výškový rozdíl je až 3 m. Když jsem to odkrokoval, tak to bylo jej k dotyku s mořem 255 kroků a dalších 50,než jsme mohl plavat. Dost kritiky. V tuto dobu je moře velmi teplé skoro snad až 30 °C.
Pokud se týče úklidu, čistoty, služeb není absolutně co vytknout. Poměrně důležitá věc je samozřejmě strava. K tomuto lze jen říci, že tak všestrannou stravu od kuřete, hovězí, jehněčího, vepřového, mořských plodů jsme při svých cestách s manželkou ještě nezažili a hlavně tak perfektně ochucené. Já si musím vždy alespoň přisolit. Vůbec jsem to neudělal ani jednou. Pokud se týče zeleniny, ovoce skvělá záležitost. Pokud se týče stabilnosti počasí, tak nám pršelo pouze 3x. Naposledy v den odjezdu, kdy vlastně začalo období deštů . Jediné co "kazí" celkový dojem je doba letu, mezipřistání. S tím však člověk musí počítat.

Tip ohledně pokoje: Nejpepší pokoj(bungalov) za příplatek je HONEYMOON.
  • Datum pobytu: březen 2018, cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli snytajiri.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Kiwengwa Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. dubna 2018

Milý Jiří,
děkujeme za Váš čas věnovaný této recenzi.
Jsme velice rádi, že již od samotného příjezdu jste byli spokojeni s našimi službami a také úklid a čistota našeho hotelu splnily všechna Vaše očekávání. Velice nás těší Vaše pochvalné komentáře na adresu naší kuchyně a Vaše komplimenty rádi předáme našemu šéfkuchaři. Přínosem jsou pro nás i Vaše poznatky k moři a pláži, i když jak jste správné uvedl, i přes veškerou snahu
není v našich silách změnit přirozený ráz moře zde na Zanzibaru. Bylo nám potěšením moci Vás přivítat v Kiwengwa Beach Resort
a doufáme, že nás opět brzy poctíte Vaší návštěvou.
S přátelskými pozdravy Kiwengwa Beach Resort Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. února 2018

Úžasná dovolená kam se rádi vrátíme. Hotel afrického stylu, nečekejte luxus ale vše velmi příjemné, jídlo výborné. Pláž krásná, jen spoustu řas, ale to k přírodě patří. Za týden pobytu pouze dvakrát odliv a oceán se nám vždy do oběda vrátil :)

  • Datum pobytu: únor 2018, cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Katerina S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichelleManagement, Manager v zařízení Kiwengwa Beach Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. února 2018

Milá Kateřino,

vážíme si všech vašich milých slov o úžasně strávené dovolené v našem hotelu.

Těší nás, že jste si užili naši pláž i výborné jídlo. Děkujeme, že jste byli našimi hosty a doufáme, že nás v budoucnu opět navštívíte!

S přátelskými pozdravy Kiwengwa Beach Resort Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze