Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (542)
Filtrovat recenze
542 výsledků
Hodnocení cestovatelů
488
33
16
4
1
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
488
33
16
4
1
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
510542 recenzí
Recenzováno: 7. května 2019

Na Chateau Mcely jsme byli již několikrát a vždy bylo vše perfektní!:-) Oslavili jsme zde nejen narozeniny, zásnuby, ale i výročí a chvíle pohody a klidu. Naposledy jsme s manželem prožili okouzlující víkend, který jsme si dokonce o noc prodloužili, protože tohle místo se prostě težko opouští:-) Opět bylo vše báječné a naprosto bez chyby. Prostředí, pokoj, jídlo, pití, masáže, sauna, úžasný tým lidí a i ty nejmenší drobnosti, které právě taková místa (i pro ty nejnáročnější) dělají ta dokonalá a luxusní. Toto místo zbožňujeme a rozhodně se budeme pravidelně dál vracet. Milujeme chvíle jen pro sebe, které vám navíc někdo obohatí službami, které jsou přesně podle vašich představ!

Datum pobytu: květen 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli eli_2ek.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petra H, Deputy Managing Director v zařízení Chateau Mcely, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. května 2019

Milí hosté,

děkujeme za Vaše slova chvály a s radostí je vyřídíme celému týmu Chateau Mcely! Vašich slov si nesmírně vážíme a jsme opravdu šťastni, že pobyt splnil očekávání, protože našim cílem je právě toto - zprostředkovat našim hostům libé pocity a maximálně je hýčkat.

Budeme se těšit na Vaši příští návštěvu!

V dokonalé úctě

Petra Horáková

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. dubna 2019

Ubytování v hotelu na jednu noc včetně aroma masáže a tříchodové večeře jsme dostali svatebním darem. Ubytování, aroma masáž i večeře byly na jedničku s hvězdičkou včetně příjemného personálu a všudypřítomné vůně z bylinkové kosmetiky. Ačkoliv bychom si pobyt ze své vlastní kapsy dovolit nemohli, vřele doporučuji všem, protože tento zážitek by minimálně jedenkrát v životě měl zažít každý a poskytovaný servis odpovídá ceně za dané služby.

Datum pobytu: duben 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli Jana_Urbi.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petra H, Deputy Managing Director v zařízení Chateau Mcely, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. dubna 2019

Vážení hosté,

velmi děkujeme za Váš milý komentář. Jsme moc rádi, že jste si u nás pobyt užívali a odpočinuli si.

Budeme potěšeni, pokud nám zachováte přízeň a my se o Vás budeme moci starat a hýčkat si Vás naší péčí při Vašem příštím pobytu.

S pozdravem

Petra Horáková

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. dubna 2019

Ve chvíli, kdy se vám otevře zámecká brána na příjezdu k "chateau" a portýr převezme klíče od vašeho vozu, který také zaparkuje, v tu chvíli se vám zastavil čas a začíná váš relaxační pobyt pro tělo a duši.

Tip ohledně pokoje: Všechny jsou dobrou volbou.
Datum pobytu: duben 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli klejsmidova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petra H, Deputy Managing Director v zařízení Chateau Mcely, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. dubna 2019

Milí hosté,

děkujeme za Váš milý komentář, který nás moc těší a jsme velmi potěšeni, že jste u nás byli spokojeni a odpočinuli jste si od denního shonu.

Budeme velmi šťastni pokud se nás rozhodnete navštívit i příště a my pro Vás budeme moci zařídit další provoněný zážitek

S pozdravem za celý tým

Petra Horáková

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. února 2019

Na tohle místo nemám snad jedinou výtku. Takhle pohádkový a snový víkend jsme asi s přítelem nikdy nezažili. Útulné pokoje, krásný hotelový areál. Člověk se v tomhle prostředí cítí opravdu jako princ a princezna. A jídlo? Nebe v hubě do slova a do písmene. Mnohokrát děkujeme za krásnou péči, kterou jste nám dopřávali během celého pobytu. S láskou Síma & Mára

Tip ohledně pokoje: Superior byl moc krásný a klidný hned v prvním patře.
Datum pobytu: únor 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli SimaDockalova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petra H, Deputy Managing Director v zařízení Chateau Mcely, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. března 2019

Milí hosté,

velice děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, které si velmi vážíme a moc nás těší. Jsme velmi šťastni, že jste si u nás odpočinuli od denního shonu.

Rádi Vás opět přivítáme, ať už na gastronomické zážitky v restauraci Piano Nobile nebo na příjemný pobyt s využitím našich lázní.

Děkujeme a bude nám ctí Vás přivítat znovu na Chateau Mcely!

S úctou

Petra Horáková

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 17. února 2019

Ať už s kamarádkami na dámskou jízdu nebo s manželem na odpočinkový pobyt - vždycky a v jakémkoli ročním období trefa do černého. Wellness - to tady vlastně znamená a úplně stačí "jen tu být"... A jen koukat kolem a nic nedělat a odpočívat. I tohle samo působí na všechny smysly - nádherné interiéry, venkovní areál, návykové vůně, neskutečně pohodová a uvolněná atmosféra.... No a když k tomu pak přidáte i úžasné gurmánské zážitky v místní restauraci Piano Nobile nebo originální drinky v zimní zahradě, či do detailu vychytané relaxační procedury, pak i malý skeptik před odjezdem na pobyt (=manžel :-) ) rázem pochopí, o čem ty Mcely vlastně jsou. A že je krásné se sem vracet. Děkujeme!

Datum pobytu: únor 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Sibi1105.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petra H, Deputy Managing Director v zařízení Chateau Mcely, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. února 2019

Vážení hosté,

děkujeme za Váš milý komentář a jsme velmi šťastni, že jste si pobyt na Chateau Mcely užili na maximum!

Budeme rádi pokud se nás rozhodnete navštívit i příště a my pro Vás budeme moci zařídit další nezapomenutelný zážitek

S přáním příjemného dne

Petra Horáková

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze