Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (542)
Filtrovat recenze
542 výsledků
Hodnocení cestovatelů
488
33
16
4
1
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
488
33
16
4
1
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
38542 recenzí
Recenzováno: 17. července 2019

Dobrý den, celkově zde šel servis dolů, jen samá sleva, která odráží realitu. Ke všemu Management maže příspěvky na FB a neumožňují všem vyjádřit svobodně jejich názor. Ručníky máte jen na pokoji a u jezírka není kde je vyměnit (pobyt 6/2018). Na všech sociálních sítích mají fota koktejlů ve skle - u jezírka ale v reálu sem Vám koktejl ve skle nedonesou. Je vidět, že na personálu se šetří jeho méně... Zlatá éra zámku je evidentně pryč a profesionalita taktéž = mazání příspěvků na FB/ Chateau Mcely.

Datum pobytu: prosinec 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Služba
3  Poděkujte uživateli LukasPrague1972.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 20. května 2019

Moc děkujeme celému personálu, pobyt jsme super užili. U vás se opravdu zastavil čas :-) Přejeme hodně spokojených hostů, jako jsme byli my. Moc rádi se k vám zase vrátíme i s naší malou princeznou :-)

Datum pobytu: květen 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli lucitaki.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petra H, Deputy Managing Director v zařízení Chateau Mcely, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. května 2019

Milí hosté,

děkujeme za Váš milý komentář, který nás moc těší a jsme velmi potěšeni, že jste u nás byli spokojeni a odpočinuli jste si od denního shonu.

Budeme velmi šťastni pokud se nás rozhodnete navštívit i příště a my pro Vás budeme moci zařídit další provoněný zážitek

S pozdravem za celý tým

Petra Horáková

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. května 2019

Na Chateau Mcely jsme byli již několikrát a vždy bylo vše perfektní!:-) Oslavili jsme zde nejen narozeniny, zásnuby, ale i výročí a chvíle pohody a klidu. Naposledy jsme s manželem prožili okouzlující víkend, který jsme si dokonce o noc prodloužili, protože tohle místo se prostě težko opouští:-) Opět bylo vše báječné a naprosto bez chyby. Prostředí, pokoj, jídlo, pití, masáže, sauna, úžasný tým lidí a i ty nejmenší drobnosti, které právě taková místa (i pro ty nejnáročnější) dělají ta dokonalá a luxusní. Toto místo zbožňujeme a rozhodně se budeme pravidelně dál vracet. Milujeme chvíle jen pro sebe, které vám navíc někdo obohatí službami, které jsou přesně podle vašich představ!

Datum pobytu: květen 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli eli_2ek.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petra H, Deputy Managing Director v zařízení Chateau Mcely, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. května 2019

Milí hosté,

děkujeme za Vaše slova chvály a s radostí je vyřídíme celému týmu Chateau Mcely! Vašich slov si nesmírně vážíme a jsme opravdu šťastni, že pobyt splnil očekávání, protože našim cílem je právě toto - zprostředkovat našim hostům libé pocity a maximálně je hýčkat.

Budeme se těšit na Vaši příští návštěvu!

V dokonalé úctě

Petra Horáková

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. dubna 2019

Ubytování v hotelu na jednu noc včetně aroma masáže a tříchodové večeře jsme dostali svatebním darem. Ubytování, aroma masáž i večeře byly na jedničku s hvězdičkou včetně příjemného personálu a všudypřítomné vůně z bylinkové kosmetiky. Ačkoliv bychom si pobyt ze své vlastní kapsy dovolit nemohli, vřele doporučuji všem, protože tento zážitek by minimálně jedenkrát v životě měl zažít každý a poskytovaný servis odpovídá ceně za dané služby.

Datum pobytu: duben 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli Jana_Urbi.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petra H, Deputy Managing Director v zařízení Chateau Mcely, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. dubna 2019

Vážení hosté,

velmi děkujeme za Váš milý komentář. Jsme moc rádi, že jste si u nás pobyt užívali a odpočinuli si.

Budeme potěšeni, pokud nám zachováte přízeň a my se o Vás budeme moci starat a hýčkat si Vás naší péčí při Vašem příštím pobytu.

S pozdravem

Petra Horáková

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. dubna 2019

Ve chvíli, kdy se vám otevře zámecká brána na příjezdu k "chateau" a portýr převezme klíče od vašeho vozu, který také zaparkuje, v tu chvíli se vám zastavil čas a začíná váš relaxační pobyt pro tělo a duši.

Tip ohledně pokoje: Všechny jsou dobrou volbou.
Datum pobytu: duben 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli klejsmidova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petra H, Deputy Managing Director v zařízení Chateau Mcely, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. dubna 2019

Milí hosté,

děkujeme za Váš milý komentář, který nás moc těší a jsme velmi potěšeni, že jste u nás byli spokojeni a odpočinuli jste si od denního shonu.

Budeme velmi šťastni pokud se nás rozhodnete navštívit i příště a my pro Vás budeme moci zařídit další provoněný zážitek

S pozdravem za celý tým

Petra Horáková

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze