Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (1 195)
Filtrovat recenze
1 195 výsledků
Hodnocení cestovatelů
233
402
271
163
126
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
233
402
271
163
126
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
161 195 recenzí
Recenzováno: 8. září 2015

Tento hotel byl pro nás velké zklamání. Kvalita ubytování rozhodně neodpovídá čtyřem hvězdám. Náš pokoj byl noční můrou. Starý rozbitý nábytek, díry v dřevěném obložení, popraskané dlaždice, chybějící ruční sprcha v koupelně, kovová konstrukce postele. Vše zašlé, staré, oprýskané.. Celý hotel by potřeboval zrekonstruovat.

  • Datum pobytu: srpen 2015, cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Cestovatelka1977.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
HTOPHotels, director hotel v zařízení H·TOP Royal Sun, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. září 2015
Překladač Google

Dear Cestovatelka,

We thank you for your review, even if have to apologize if your stay was not as pleasant as expected. The Royal Sun is not a new hotel, but we consider that it has been kept in a very good state.

Best regards

H TOP ROYAL SUN

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tato recenze byla přeložena z jazyka: Angličtina. Zobrazit originál
Recenzováno: 22. června 2014

Nádherná lokalita, přímo na pláži, veškerá místní vybavenost je na dosah.
2 bazény, velmi čisté.
Personál je přátelský a ochotný pomoci.
K snídani, večeři a odpolednímu čaji byl k dispozici široký výběr jídla a v mezičasech se podávalo občerstvení.
Velmi tento hotel doporučuji a v budoucnu se tam vrátím.
Pokoj č. 110 je nepřekonatelný, nemohl jsem chtít nic lepšího, byli jsme opravdu hýčkáni výhledem a lokalitou.
Také jsme potkali několik milých lidí, kteří se každý rok vrací, což potvrzuje můj názor.

2  Poděkujte uživateli Shaun C.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLCPůvodně odesláno v Angličtina dne www.tripadvisor.co.uk. Zobrazit originál
HTOPHotels, Director Comercial v zařízení H·TOP Royal Sun, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. června 2014
Překladač Google

Dear Mr Conway,


We thank you for your fantastic review; we are especially happy for your comments regarding our staff. We are very glad knowing that you are planning to come again, we hope to see you and your family very soon. Please do not hesitate to contact us before your arrival, we will try to do our best in order to prepare you a nice stay. Anna or Fernando from the front desk will be more than happy to help you.

Best regards

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 4. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: červenec 2018, cestoval(a) s rodinou
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
HTOPHotels, Manager v zařízení H·TOP Royal Sun, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. srpna 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. července 2018

Datum pobytu: červenec 2018, cestoval(a) s rodinou
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
HTOPHotels, Manager v zařízení H·TOP Royal Sun, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. srpna 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. července 2018 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: červenec 2018, cestoval(a) s rodinou
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze