Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Už nikdy víc !!”

Buena Vista - Restaurant
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 5 US$ - 23 US$
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Romantický
Možnosti stravování: Venkovní posezení, Rezervace
Recenzováno: 3. října 2020 prostřednictvím mobilu

Nejhorší jídlo, které jsem kdy jedla. Tortily byly chuťově hrozné, maso odporné, nedochucené a špagety to stejné. Za 199,- nejhorší jídlo co jsem kdy měla.

Datum návštěvy: říjen 2020
Poděkujte uživateli michaelasF4956DD.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
petrah326, Supervizor v zařízení Buena Vista - Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. října 2020

Dobrý den Michaelo, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, velice mě mrzí Vaše zkušenost, nicméně pokud byste svou nespokojenost řešila na místě, personál by Vám rád nabídl kompenzaci. Přeji krásný den

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (136)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

26136 recenzí

Recenzováno: 24. srpna 2020

Luxusní kuchyně za velmi dobré ceny. Příjemný personál ,krásné prostředí, upravené, vždy čisté. Vždy si pochutnáme.

Datum návštěvy: srpen 2020
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Kiki P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
petrah326, Manažer v zařízení Buena Vista - Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 31. srpna 2020

Moc děkujeme za milé hodnocení a těšíme se opět na viděnou u nás.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. července 2020 prostřednictvím mobilu

Navštívili jsme restauraci s dětmi a byli jsme moc spokojeni. Milá a vstřícná obsluha. Polévka ze silného hovězího vývaru neměla chyby i steak byl luxusní,pepřová omáčka mňam a ty deserty.Dětské hřišťátko se skluzavkou a houpačkou velké plus. Příští návštěva Jihlavy a restaurace je jasná

Datum návštěvy: červenec 2020
Poděkujte uživateli 523janap.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
petrah326, Manažer v zařízení Buena Vista - Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. srpna 2020

Milá paní Jano, děkujeme za milá slova a budeme se brzo opět těšit na Vaši návštěvu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 10. července 2020

K naprosté dokonalosti chyběli jen domácí poctivé hranole.
Navštěvovali jsme ji každý večer a pokaždé spokojenost.
Dobré jídlo, příjemný personál.

Datum návštěvy: červenec 2020
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli lukask488.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
petrah326, Manažer v zařízení Buena Vista - Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. srpna 2020

Moc děkujeme za milá slova a těšíme se opět na Vaši návštěvu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. ledna 2020 prostřednictvím mobilu

Krásný interiér, nápadité menu. Obsluha průměrná, jidlo taky. Poměr cena/kvalita nepotěší. Je to ale příjemné místo pro setkávání s rodinou nebo pro pracovní schůzky.

Datum návštěvy: květen 2019
Poděkujte uživateli radkazdenek.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petra H, Manažer v zařízení Buena Vista - Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. ledna 2020

Děkujeme za Vaše hodnocení a budeme se brzo opět těšit na Vaši návštěvu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Buena Vista - Restaurant, si také prohlíželi

Jihlava, Kraj Vysočina
 

Už jste navštívili Buena Vista - Restaurant? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem