Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (3 642)
Filtrovat recenze
3 642 výsledků
Hodnocení cestovatelů
768
1 279
938
402
255
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
768
1 279
938
402
255
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
12173 642 recenzí
Recenzováno: 26. října 2015

Cestovali jsme v páru - skvělá dovolená, bez chyby! Hotel přátelský , čistý, vše fungovalo. Nejlepší bylo jídlo :-))) Pláž kousek, všude bary a obchody, od hotelu vše blízko. Půjčili jsme si auto a projeli ostrov. Krása. Rádi se někdy vrátíme :-)

Datum pobytu: říjen 2015
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
7  Poděkujte uživateli Anna P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
AbigailMandujano, Public Relations Manager v zařízení Hotel Costa Caleta, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. ledna 2016
Překladač Google

Dear Mrs. Anna,

Thank you so much for sharing this wonderful review, regarding your stay in Hotel Costa Caleta.

We are truly delighted to read that you had a super holiday. Our staff will be more than happy to receive your kind words about them, friendliness is one of the adjectives that define our service, and we are proud of it.

Our location in Caleta de Fuste, one of the biggest resorts is perfect for those who look for relaxation or enjoy the beach.

We hope you can give us the opportunity once again to welcome you back, as it will a great pleasure.

Yours sincerely,

Abigail Mandujano
Public Relations Responsible
Chatur Hotels & Resorts

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tato recenze byla přeložena z jazyka: Angličtina. Zobrazit originál
Recenzováno: 22. června 2014 prostřednictvím mobilu

Právě jsem se odsud vrátil z týdenního pobytu.
Hotel je jen deset minut jízdy od letiště, rozhodli jsme se vzít si taxi za 12 euro na jednu cestu, je to mnohem levnější než transfer za 60 liber, který nám nabídli.
Všichni zaměstnanci nám připadali přátelští a ochotní. Jídlo bylo trochu loterie, doporučuji chodit do jídelny brzy nebo jíst pizzu, burgery a hranolky, které se servírují odpoledne jako svačina.
Ano, za WiFi musíte zaplatit, ale 7 euro na 24 hodin znamená 24 hodin použití, takže když ji po používání vypnete, vydrží vám několik dní.
Terasa na střeše byla hezká. Dobře umístěná. Hotel by mohl být lepší, ale nenechte se odradit negativními recenzemi.

1  Poděkujte uživateli Martin1810.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLCPůvodně odesláno v Angličtina dne www.tripadvisor.co.uk. Zobrazit originál
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 3. října 2018 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: říjen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Chatur H, Director de Relaciones Públicas v zařízení Hotel Costa Caleta, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. října 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: červenec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Chatur H, Director de Relaciones Públicas v zařízení Hotel Costa Caleta, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. srpna 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. srpna 2018

Datum pobytu: duben 2018
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Chatur H, Director de Relaciones Públicas v zařízení Hotel Costa Caleta, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. srpna 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze