Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (3 636)
Filtrovat recenze
3 636 výsledků
Hodnocení cestovatelů
766
1 278
936
402
254
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
766
1 278
936
402
254
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
273 636 recenzí
Recenzováno: 28. června 2018

Krásný hotel na krásném místě. Myslím, že by si zasloužil více hvězdiček. Velice milý a ochotný personál. Bonusy v případě přivítání při příletu Sangrií, nedělní snídaně se šampaňským - prostě denně něco, co nám zpříjemnilo i tak krásnou dovolenou.
Okolí moc hezké a všude absolutní pořádek.

Datum pobytu: květen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Jitka V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Chatur H, Director de Relaciones Públicas v zařízení Hotel Costa Caleta, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. července 2018

Drahý hoste,
Rádi bychom vám poděkovali za vaše připomínky k nedávné návštěvě hotelu Costa Caleta.
jsme velmi rádi, že jste se s námi těšili. Vaše připomínky jsou pro nás velmi důležité, protože nám pomáhají dosáhnout dokonalosti, kterou hledáme.
Mnohokrát vám děkujeme a těšíme se, že vás opět uvidíme v našem hotelu.
S přátelským pozdravem.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. března 2018

Hotel odpovídající, byli jsme se vším spokojeni, ubytování, jídlo, zázemí, obsluha. Jediná trošku nepříjemná věc - nevyhovující matrace.
Celkově jsme byli příjemně překvapení z Fuerteventure, určitě se chceme vrátit.
Doporučujeme

Datum pobytu: březen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
3  Poděkujte uživateli marcelatom.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Chatur H, Subdirectora v zařízení Hotel Costa Caleta, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. března 2018

Velice vám děkuji za vaše skóre a váš komentář. Jsme velmi rádi, protože jste udělali svůj pobyt v našem hotelu.
Doufáme, že se brzy vrátíte. Pozdravy

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. ledna 2018

Hotel hezký, čistý, klidný. Jídlo all inclusive úžasné, nepřeberné množství všeho. Pokoje starší, účelné, čisté. Personál výborný a ochotný.
V lednu to moc na koupání není, ale za to na cestování ideál.
S čím musí člověk počítat, že tam furt fučí od toho zřejmě název Fuenteventura.
Půjčili jsme si kolo přímo v hotelu na 1den a pán z půjčovny nás dle smlouvy začal uhánět o 2h dříve, asi tam mají den, který trvá 22h. Pozor co podepisujete. Pěkně jsme se tam pohádali. Za to hotel nemůže.
Martina a Radek

Datum pobytu: leden 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
1  Poděkujte uživateli sveykovskam.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Chatur H, Director de Relaciones Públicas v zařízení Hotel Costa Caleta, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. července 2018
Překladač Google



Drogi Gościu
Dziękuję bardzo za poświęcenie czasu na napisanie tej wspaniałej recenzji. Cieszymy się, że nasza lokalizacja i nasz personel spełniają Twoje oczekiwania.
Mamy nadzieję, że możesz wrócić w najbliższej przyszłości i sprawić, że znów się rozpieścimy.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. září 2017

Hezký čistý, klidný hotel s příjemným a ochotným personálem. Jídlo výborné, pokoje čisté. Jediná výtka snad je ta, že během našeho pobytu byla v bazénech opravdu hodně ledová voda, včetně bazénu pro děti. Jinak vše OK.

Datum pobytu: listopad 2016
2  Poděkujte uživateli Tereza Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 30. srpna 2017

Děkujeme za skvělou dovolenou na Fuerteventuře. Jako každý rok jsem jel na dovolenou s tím, že jsem od toho nic moc neočekával, ale na místě jsem byl velmi překvapen.
Po transferu z letiště jsme obdrželi při CHECK-IN sklenku Sangrie na uvítanou a o co ještě více, v recepci jsme potkali česky hovořícího recepčního Martina. Toho musím opravdu pochválit, protože po obdržení karty od pokoje a nasměrování nám volal přímo na pokoj cca po 15-ti minutách a ptal se nás, jak jsme se ubytovali, jestli je vše v pořádku a jsme spokojeni s pokojem. Bylo to poprvé, co jsme takový přístup zažili a moc mu za to děkujeme.
Ostatní recepční samozřejmě byli také milí, velmi pomáhali s jakýmkoliv problémem a splnili takřka jakékoliv přáni.
Syn měl ku příkladu v době pobytu narozeniny, takže nebyl problém, objednat narozeninový dort, který mu byl předán animátory při večeři. Animátoři dokonce vybudili celou jídelnu ke zpěvu při předávání dortu a malého balíčku s cukrovinkami od hotelu. Za to prosím, velký dík i vedoucímu jídelny, bohužel nevím,jak se pán jmenoval, takový staší velice příjemný pán.
Co se pokoje týká, pak nemáme co vytknout, pokoje byly čisté, denně uklízené. Úklid neprobíhá jen ve čtvrtek a v neděli, ale to není problém. Ručníky měněny podle toho, jak si sami řeknete. Pokud necháte ručník na zemi, je Vám automatický vyměněn za čistý.
Velmi nás pobavilo každé ráno divadlo zahraničních turistů a jejich "boj" o lehátka u bazénu. Ovšem za chování zahraničních turistů hotel nemůže.
Jídlo bylo každý den výborné a ve velkém výběru. Nápoje taktéž. Dokonce i na střešní terase u bazénů byly nápoje k dispozici.
Jediné u čeho bych poprosil nějakou změnu, jsou míchané koktejly v rámci All Inclusive služby. Jsou to ty koktejly míchané automatem. Prosím, zkuste je ochutnat. PinaColada ani Mojito se moc chutí nepodobaly originálu a byly příliš přeslazené.
Ještě jednou moc děkujeme a posíláme pozdravy do hotelu.

Datum pobytu: srpen 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
2  Poděkujte uživateli harvy76.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze