Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (3 851)
Filtrovat recenze
3 851 výsledků
Hodnocení cestovatelů
856
1 341
975
416
263
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
856
1 341
975
416
263
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
7123 851 recenzí
Recenzováno: 16. října 2018

V tomto hotelu jsme byli týden. Hotel je na příjemném místě, na pláž asi 5 minut pěšky. Pokoje příjemně zařízené, vybavení trochu starší, ale neboť se jdete do hotelu pouze vyspat, tak to stačí. Výběr z all inclusive je dostačující, jídlo velice dobré, časté jsou různě inspirované večeře (indická, řecká, italská, španělská), což je velice příjemné zpestření. Nápoje jsou z automatů ve formě post mixů. na týdenní dovolenou ideální řešení za dostupnou cenu.

Tip ohledně pokoje: Rozhodně doporučuji pokoje na ulici, neboť k bazénu jsou pokoje za příplatek a jsou hlučnější, díky okolním prostorů u bazánu.
Datum pobytu: říjen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Lucasito12345.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Chatur H, Director de Relaciones Públicas v zařízení Hotel Costa Caleta, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. října 2018
Překladač Google

Dziękuję bardzo za dzielenie się swoimi pozytywnymi komentarzami poprzez TripAdvisor.
Naszym celem jest zawsze, aby pobyt naszych Gości niepowtarzalny i niezapomniany urlop.
Nasz bufet został zaprojektowany w celu zaspokojenia każdego z naszych Gości, bez względu na narodowość i z tego powodu jesteśmy bardzo zadowoleni, aby wiedzieć, że cieszył się nasz bufet i nasze przekąski podczas ostatniej wizyty.
Nasza lokalizacja pozwala Gościom chodzić i cieszyć się plaże Fuerteventura w Caleta de Fuste.
Mamy nadzieję, że wkrótce wrócimy i powitamy was oraz ciepłą obsługę, którą oferujemy naszym klientom.
Serdeczne pozdrowienia.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. června 2018

Krásný hotel na krásném místě. Myslím, že by si zasloužil více hvězdiček. Velice milý a ochotný personál. Bonusy v případě přivítání při příletu Sangrií, nedělní snídaně se šampaňským - prostě denně něco, co nám zpříjemnilo i tak krásnou dovolenou.
Okolí moc hezké a všude absolutní pořádek.

Datum pobytu: květen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Jitka V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Chatur H, Director de Relaciones Públicas v zařízení Hotel Costa Caleta, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. července 2018

Drahý hoste,
Rádi bychom vám poděkovali za vaše připomínky k nedávné návštěvě hotelu Costa Caleta.
jsme velmi rádi, že jste se s námi těšili. Vaše připomínky jsou pro nás velmi důležité, protože nám pomáhají dosáhnout dokonalosti, kterou hledáme.
Mnohokrát vám děkujeme a těšíme se, že vás opět uvidíme v našem hotelu.
S přátelským pozdravem.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. března 2018

Hotel odpovídající, byli jsme se vším spokojeni, ubytování, jídlo, zázemí, obsluha. Jediná trošku nepříjemná věc - nevyhovující matrace.
Celkově jsme byli příjemně překvapení z Fuerteventure, určitě se chceme vrátit.
Doporučujeme

Datum pobytu: březen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
3  Poděkujte uživateli marcelatom.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Chatur H, Subdirectora v zařízení Hotel Costa Caleta, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. března 2018

Velice vám děkuji za vaše skóre a váš komentář. Jsme velmi rádi, protože jste udělali svůj pobyt v našem hotelu.
Doufáme, že se brzy vrátíte. Pozdravy

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. ledna 2018

Hotel hezký, čistý, klidný. Jídlo all inclusive úžasné, nepřeberné množství všeho. Pokoje starší, účelné, čisté. Personál výborný a ochotný.
V lednu to moc na koupání není, ale za to na cestování ideál.
S čím musí člověk počítat, že tam furt fučí od toho zřejmě název Fuenteventura.
Půjčili jsme si kolo přímo v hotelu na 1den a pán z půjčovny nás dle smlouvy začal uhánět o 2h dříve, asi tam mají den, který trvá 22h. Pozor co podepisujete. Pěkně jsme se tam pohádali. Za to hotel nemůže.
Martina a Radek

Datum pobytu: leden 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
1  Poděkujte uživateli sveykovskam.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Chatur H, Director de Relaciones Públicas v zařízení Hotel Costa Caleta, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. července 2018
Překladač Google



Drogi Gościu
Dziękuję bardzo za poświęcenie czasu na napisanie tej wspaniałej recenzji. Cieszymy się, że nasza lokalizacja i nasz personel spełniają Twoje oczekiwania.
Mamy nadzieję, że możesz wrócić w najbliższej przyszłości i sprawić, że znów się rozpieścimy.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. září 2017

Hezký čistý, klidný hotel s příjemným a ochotným personálem. Jídlo výborné, pokoje čisté. Jediná výtka snad je ta, že během našeho pobytu byla v bazénech opravdu hodně ledová voda, včetně bazénu pro děti. Jinak vše OK.

Datum pobytu: listopad 2016
2  Poděkujte uživateli Tereza Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze