Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (3 851)
Filtrovat recenze
3 851 výsledků
Hodnocení cestovatelů
856
1 341
975
416
263
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
856
1 341
975
416
263
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
5103 851 recenzí
Recenzováno: 13. ledna 2019

Hotel malý a čistý, personál ochotný. Jídlo vynikající, velký výběr. Lehátka u bazénu volná. Hlavně chválíme milou a ochotnou paní recepční Gabrielu. Jediná hovoří česky. Hotel je blízko pláže. Atlantik studený, koupání v prosinci jen pro otužilce.

Datum pobytu: prosinec 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli lepikovaj.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Chatur H, Subdirectora v zařízení Hotel Costa Caleta, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. ledna 2019

Vážení zákazníci hotelu Chatur Hotels & Resorts,

Děkujeme vám za váš komentář a za skvělé skóre.
Pozdrav od zaměstnanců, zejména z Gabriela.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. listopadu 2018

Krásný, čisťounký hotel na skvělém místě, kousíček od pláže i nákupů, výborné jídlo..
První hotel kde jsem zažila volná lehátka u bazénu kdykoliv během dne..nevím čím to bylo, zda jich měli tolik nebo přísně dodržovali čím jinde jen vyhrožují-že po 30min vám seberou osušku pokud nejste poblíž svého místa. Sice jsme tam nechodili, ale líbilo se mi to !! Další bazén a vířivka i na střeše hotelu odkud byl fantastický výhled.
Všude čepovačky s pitím, kávou, pivem..nikde žádné fronty, nikdo neřešil zda si čepujete do kelímku nebo láhve, všichni se usmívali a makali..jen jste vkročili do jídelny už se vás ujali a řešili a připravili stůl pokud nebyl žádný volný..Byla jsem na Kanárech popáté a tohle je první hotel kam bych se ráda vrátila, cítila jsem se tam opravdu příjemně a nikdo nerozlišoval z které jste země..Děkuji všem zaměstnancům hotelu-děláte to dobře !!

Tip ohledně pokoje: Ve 3 patře s výhledem směr oceán - krásný klid, nebyl slyšet žádný tragický hluk z hotelu a okolí
Datum pobytu: říjen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Zdena B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Chatur H, Director de Relaciones Públicas v zařízení Hotel Costa Caleta, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. listopadu 2018

Vážení hosté,
Děkuji moc za zpětnou vazbu po vašem nedávném pobytu v hotelu Costa Caleta a zdůraznit tak mnoho pozitivních zážitků.
Opravdu oceňujeme vaše cenné připomínky a rádi se dozvíte, že jste si užili každý okamžik svého pobytu u nás.
To je druh zkušeností, pro kterou pracujeme; vaše komentáře jsou tou nejlepší odměnou pro naši obětavou práci.
Nemůžeme se dočkat, až vás opět přivítáme na 2019.
Pozdravy z Fuerteventura

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 16. října 2018

V tomto hotelu jsme byli týden. Hotel je na příjemném místě, na pláž asi 5 minut pěšky. Pokoje příjemně zařízené, vybavení trochu starší, ale neboť se jdete do hotelu pouze vyspat, tak to stačí. Výběr z all inclusive je dostačující, jídlo velice dobré, časté jsou různě inspirované večeře (indická, řecká, italská, španělská), což je velice příjemné zpestření. Nápoje jsou z automatů ve formě post mixů. na týdenní dovolenou ideální řešení za dostupnou cenu.

Tip ohledně pokoje: Rozhodně doporučuji pokoje na ulici, neboť k bazénu jsou pokoje za příplatek a jsou hlučnější, díky okolním prostorů u bazánu.
Datum pobytu: říjen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Lucasito12345.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Chatur H, Director de Relaciones Públicas v zařízení Hotel Costa Caleta, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. října 2018
Překladač Google

Dziękuję bardzo za dzielenie się swoimi pozytywnymi komentarzami poprzez TripAdvisor.
Naszym celem jest zawsze, aby pobyt naszych Gości niepowtarzalny i niezapomniany urlop.
Nasz bufet został zaprojektowany w celu zaspokojenia każdego z naszych Gości, bez względu na narodowość i z tego powodu jesteśmy bardzo zadowoleni, aby wiedzieć, że cieszył się nasz bufet i nasze przekąski podczas ostatniej wizyty.
Nasza lokalizacja pozwala Gościom chodzić i cieszyć się plaże Fuerteventura w Caleta de Fuste.
Mamy nadzieję, że wkrótce wrócimy i powitamy was oraz ciepłą obsługę, którą oferujemy naszym klientom.
Serdeczne pozdrowienia.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. června 2018

Krásný hotel na krásném místě. Myslím, že by si zasloužil více hvězdiček. Velice milý a ochotný personál. Bonusy v případě přivítání při příletu Sangrií, nedělní snídaně se šampaňským - prostě denně něco, co nám zpříjemnilo i tak krásnou dovolenou.
Okolí moc hezké a všude absolutní pořádek.

Datum pobytu: květen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Jitka V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Chatur H, Director de Relaciones Públicas v zařízení Hotel Costa Caleta, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. července 2018

Drahý hoste,
Rádi bychom vám poděkovali za vaše připomínky k nedávné návštěvě hotelu Costa Caleta.
jsme velmi rádi, že jste se s námi těšili. Vaše připomínky jsou pro nás velmi důležité, protože nám pomáhají dosáhnout dokonalosti, kterou hledáme.
Mnohokrát vám děkujeme a těšíme se, že vás opět uvidíme v našem hotelu.
S přátelským pozdravem.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. března 2018

Hotel odpovídající, byli jsme se vším spokojeni, ubytování, jídlo, zázemí, obsluha. Jediná trošku nepříjemná věc - nevyhovující matrace.
Celkově jsme byli příjemně překvapení z Fuerteventure, určitě se chceme vrátit.
Doporučujeme

Datum pobytu: březen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
3  Poděkujte uživateli marcelatom.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Chatur H, Subdirectora v zařízení Hotel Costa Caleta, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. března 2018

Velice vám děkuji za vaše skóre a váš komentář. Jsme velmi rádi, protože jste udělali svůj pobyt v našem hotelu.
Doufáme, že se brzy vrátíte. Pozdravy

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze