Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (3 763)
Filtrovat recenze
3 763 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 353
1 519
600
186
105
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
1 353
1 519
600
186
105
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
163 763 recenzí
Tato recenze byla přeložena z jazyka: Angličtina. Zobrazit originál
Recenzováno: 25. června 2014

Pokud uvažujete, že do hotelu zajedete, určitě neváhejte a rezervujte. Neposlouchejte negativní recenze. Nebyl jsem si jistý, když jsem do hotelu jel, ale jsem rád, že jsem tam byl, a od 9. do 16. června 2014 jsem si to tam moc užil.

V hotelu je vše, co při odpočinkové a spokojené dovolené potřebujete. Jídlo je moc dobré, vždy velký výběr a opravdu chutné (když jsem si dal špagety doma v Anglii, opravdu jsem si začal vážit jídla, co jsem měl v tom hotelu). Pití v rámci plné penze je také skvělé a s alkoholem opravdu nešetří. Hotel je na výborném místě u moře. Je před ním pláž a je blízko obchodů a restaurací ve městě. Pokud chcete zajet na výlet, informační centrum je 5 minut chůze od hotelu a vede ho chlap z Anglie. Doporučuju výlet do La Graciosy. Je na celý den a zahrnuje plavbu na katamaránu na otevřeném moři a okolo menších ostrovů. Na lodi jsem si to moc užil a bylo tam k dispozici i jídlo a pití. Hotelový personál pracuje naplno a to hlavně večer, když lidé stojí ve frontách na nápoje. Nikdy jsem ale nečekal déle než 2 minuty. Všichni umí dobře anglicky.

Pokoje jsou trošku starší, ale kdo potřebuje na dovolené 50palcovou televizi? Většinou se v pokojích jen vyspíte a převléknete a pokoje i celý hotel byly neustále udržovány v čistotě.

Lidé, co si na tento hotel stěžují, jsou nejspíš králové nebo nějaká šlechta. Pro normální lidi je to skvělé místo. Seznámil jsem se tam také se spoustou milých lidí a večer byla vždycky zábava. Rozhodně se do tohoto hotelu v budoucnu vrátím.

4  Poděkujte uživateli Dariusz S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLCPůvodně odesláno v Angličtina dne www.tripadvisor.co.uk. Zobrazit originál
TeguiseGM, Deputy Mangeress v zařízení Hotel Grand Teguise Playa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. června 2014
Překladač Google

Dear guest,
On behalf of the Hotel Be Live Grand Teguise Playa I would like to thank you for your very friendly review on TripAdvisor. As the satisfaction of our guests is most important to us, it is a real pleasure to find out that you really enjoyed your stay.
We truly hope to welcome you back on a future occasion and remain, until then, with our best wishes.
With sunny regards from Lanzarote,
Laura Diaz - Deputy Mangeress

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 6. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: červenec 2018, cestoval(a) v páru
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GMTeguise, Deputy Manageress v zařízení Hotel Grand Teguise Playa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. srpna 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 5. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: srpen 2018, cestoval(a) s rodinou
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GMTeguise, Deputy Manageress v zařízení Hotel Grand Teguise Playa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. srpna 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 5. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: srpen 2018, cestoval(a) s rodinou
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GMTeguise, Deputy Manageress v zařízení Hotel Grand Teguise Playa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. srpna 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. srpna 2018

  • Datum pobytu: červenec 2018, cestoval(a) v páru
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GMTeguise, Deputy Manageress v zařízení Hotel Grand Teguise Playa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. srpna 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze