Byli jsme tady ubytované s manželkou v říjnu 2020 víkend 9.10-11.10
Pozitivity:
1. Wellness byl pro mě úžasný, vířivka tam je, velmi horká sauna, což v ČR je asi rarita, a malý bazén.
2. Měli jsme polopenze, snídaně typu bufet, žádný zázrak, ale chutnalo to.
3. Malý Centrum pro zábavu: bowling(200kč/hod), biliard zdarma, šipky, bar, televize. Nejlepší asi pro rodinu s dětmi, že tam můžou strávit spolu tak asi půl dne.
4. Úžasná příroda,v okolí je les se stezky, dobře se tam prochází. Jsou tady i koně, které můžete krmit a pohladit. Nevím jak to s jízdou na koni.
5. Bydleli jsme v apartmánu typu sud a byla to zajímavá zkušenost, jenom v říjnu tam potřebujete topení, co je možné zapůjčit na recepci.
6. Degustace vín!!! Úplná nádhera, pan degustátor udělal pro nás vynikající večírek.
Negativy:
1. Když budete chtít si dát něco k obědu nebo večeři když nebudete mít polopenze, tak je to s tím velký problém. Žádný výběr z meníčka a nikdy vám nedávají nápojový lístek, jenom se ptají "co si dáte k pití".
2. Polopenze (večeře): když snídaně bylo ještě dobrý, tak na večeře budete mít výběr z dvou jídel. Vypadá to nic moc, na chuť je horší. Tomu fakt nerozumím, že když objednáte něco k obědu, tak jídlo bude vypadat mnohem líp a na chuť bude taky mnohem líp, zase žádný zázrak, ale jde to. Takže kuchař umí, ale asi pro ty polopenze se vůbec nesnaží....Byli jsme tady ubytované s manželkou v říjnu 2020 víkend 9.10-11.10
Pozitivity:
2. Měli jsme polopenze, snídaně typu bufet, žádný zázrak, ale chutnalo to.
Negativy:
3. Když jste se prošli lesní stezky a navštívili centrum pro zábavu, tak víc nemáte co dělat. Takže radši autem, aby byla možnost navštívit něco blízkého v okolí.
Když chcete odjet někam do přírody, na víkend jako jedinečná zkušenost s privátním wellnessem a degustaci vín, máte rádi procházky v lese a chcete odpočinout od internetu, práci, mobilů, televize a jiných věcí, tak je to dobrý nápad, ale jenom na pár dní, nejlepší na víkend.
Závěr: odpočinul jsem dobře, nadýchal se jsem čerstvým vzduchem, dal jsem si propláchnout a ohřát své kosti ve vířivce a sauně. Vyzkoušel jsem chutná vína a poslouchal jsem zajímavému příběhu o víně od pana degustátora, ještě k tomu jsem koupil s sebou tři lahví vina, které jsme s manželkou vyzkoušeli a moc nám líbili. A jsme odjeli. A příště někam jinam. Nebyla to vůbec špatná zkušenost, ale jak už jsem tady hodně napsal: žádný zázrak.Více
Zobrazit méně