Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Zlaté Hory
Zveřejnit
Doručená pošta
Hledat
Hotely poblíž
Recenze (37)
Filtrovat recenze
37 výsledků
Hodnocení cestovatelů
20
11
4
2
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
20
11
4
2
0
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
4937 recenzí
Recenzováno: 1. října 2019

Byli jsme velice spokojení, personál ochotný,úsměvavý. Jídlo vynikající. Snídaně bohatá - švédské stoly. Po večeři zákusek. Všude čisto včetně pokoje. Hotel nádherný i wellness. Příroda krásná. Rádi se budem vracet.

Datum pobytu: srpen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli ivetahrivnacova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Pradedthamm, guest relations v zařízení Hotel Praded Thamm, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. října 2019

Moc nás těší, že jste u nás byli spokojeni. Snažíme se ze všech si, aby byl váš pobyt příjemný a mohli jsme vám vyjít vstříc ve všech vašich požadavcích a přáních. Nyní chystáme klasický řecký večer se spoustou řecké hudby a tanců, který se bude konat 27.10. v sále našeho hotelu. Na ochutnání budou typická řecká jídla a mnoho dalšího.
Tým Hotelu Praděd Thamm

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. září 2019

tento pokoj bez klimatizace je večer při zapnutém odsávání kuchyně a otevřeném okně neobyvatelný.
Stravování bylo v pořádku a ostatní služby rovněž výborné. Vybavení pokoje bylo standartní jen hluk z odsávání kuchyně nám kazil celkový dojem.

Datum pobytu: srpen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli mhorak21.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Pradedthamm, guest relations v zařízení Hotel Praded Thamm, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. října 2019

Jsme rádi, že vám u nás chutnalo a byli jste spokojeni s hotelovými službami. Bohužel v některých dnech je opravdu teplo a zatím náš hotel klimatizaci nemá. O tomto problému víme a řešíme ho. Je velká škoda, že jste nám o tom neřekli již při pobytu. Na ochlazení vzduchu máme k zapůjčení větrák, který by vám aspoň trochu zpříjemnit vzduch například ve večerních hodinách ke spánku.
Tým Hotelu Praděd Thamm

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. září 2019

Personál příjemný, jídlo bez problémů, chutné.
Spokojenost s ubytováním - bohužel nic moc. Pokoj v podkroví jen s malilinkým okénkem u stropu. Manželská postel u stěny, bez nočního stolku a lampičky. Chtěli jsme pokoj vyměnit, jiný ale dle sdělení recepční nebyl.

Tip ohledně pokoje: Jak je napsáno výše, pokoj v nejvyšším patře se nám nelíbil. Možná jsme ale měli jen smůlu, že jiný nebyl.
Datum pobytu: září 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli pilik2019.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Pradedthamm, Guest Relations v zařízení Hotel Praded Thamm, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. září 2019

Moc nás mrzí, že jste s námi nebyli spokojeni. Ve dnech, kdy jste byli ubytovaní v našem hotelu jsme bohužel měli úplně plno a opravdu jsme vás neměli kam přesunout. Některé pokoje v horním patře jsou v podkroví a není možnost větších oken. Dejte nám vědět, až se budete vracet a určitě se postaráme o pokoj podle vašeho přání.
Tým Hotelu Praděd Thamm

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. září 2019

Vše naprosto v pořádku od ubytování v prostorném pokoji s vlastním sociálním zařízením s lednicí a vínem na uvítání, dále stravy v podání snídaně formou švédských stolů a večeří o dvou chodech, čistý wellness po vstřícný personál.

Datum pobytu: září 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli jedlickovazaneta.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Pradedthamm, Guest Relations v zařízení Hotel Praded Thamm, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. září 2019

Jsme moc rádi, že se vám u nás líbilo. Snídaně se snažíme dělat bohaté, aby si každý přišel na své a mohl dopřát žaludku, na co má zrovna chuť. Proto míváme široký výběr né jen z teplého jídla ale také ze sladkého i slaného pečiva, sýrový a salámový talíř, zeleninu, rozličné cereálie a musli, jogurty a mnoho dalšího. Budeme se těšit na další vaši návštěvu.
Tým Hotelu Praděd Thamm

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. září 2019

Vše bylo v naprostém pořádku, jak kvalita jídla, tak i ubytování. Oceňujeme vstřícné jednání všech zaměstnanců. Rádi se znovu vrátíme a budeme hotel Praděd doporučovat i svým známým. Přejeme co nejvíce stejně spokojených návštěvníků.

Datum pobytu: září 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli lavickovaj.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Pradedthamm, Guest Relations v zařízení Hotel Praded Thamm, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. září 2019

Moc děkujeme za krásnou recenzi. Všichni zaměstnanci se snažíme, aby se vám v našem hotelu líbilo a mohli jsme vám vyjít vstříc ve všech vašich přáních. V kuchyni máme dva šikovné kuchaře, kteří se snaží neustále vymýšlet nějaké obměny jídel a tím i zpestřit váš jídelníček. Přijeďte k nám znovu. Budeme se těšit
Tým Hotelu Praděd Thamm

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze