Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Nejnižší ceny Vašeho pobytu
Zajistěte si nejnižší cenu od těchto stránek
Booking.com
77 US$
View deal
eDreams77 US$
Agoda.com77 US$
Priceline77 US$
ZenHotels.com
StayForLong
Ceny jsou poskytovány našimi partnery a zahrnují ceny pokojů na jednu noc včetně veškerých daní a poplatků známých našim partnerům. Podrobnější informace získáte od našich partnerů.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (112)
Filtrovat recenze
112 výsledků
Hodnocení cestovatelů
48
52
11
0
1
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
48
52
11
0
1
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
16112 recenzí
Recenzováno: 29. července 2019

Krásný hotel v centru. Výborná snídaně v ceně, krásné pokoje a velmi milý personál. Jak paní na recepci, tak usměvavá paní v restauraci, kam jsme se přišli najíst pozdě v noci a přesto nám vyhověli a jídlo bylo výborné. Určitě doporučuji :)

Datum pobytu: červenec 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli petraokn.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 7. července 2019 prostřednictvím mobilu

Ubytování v Písku jsme si rezervovali narychlo přes booking, protože v námi vybraném termínu už nebyl moc výběr. O co větší bylo naše (milé) překvapení, když jsme do hotelu a zejména našeho pokoje vkročili! Hotel s jednoduchým, čistým, filmy inspirovaným designem a pokoj neskutečně prostorný a tichý s velmi hezkou koupelnou. Ubytování na úrovni, navíc se snídaní v ceně ve velmi hezké hotelové restauraci, která má interiér taktéž inspirovaný starými filmy. Chce se mi říct: “Za málo peněz hodně muziky!”

Datum pobytu: červenec 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli just_radka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 27. října 2018 prostřednictvím mobilu

Parkovani na namesticku o vikendu zdarma cca 100 m od hotelu. Jinak krasny designovy, ale jednoduse zarizeny nekycovity hotel, prijemny personal, skvele jidlo a Plzen...co vic si prat. Snad jen nebyt tady pracovne

Datum pobytu: říjen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli simonis2227.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
HotelBiograf, Zástupce manažera v zařízení Hotel Biograf, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. listopadu 2018

Vážený pane Pavle Š,
Děkujeme za krásné hodnocení Vašeho pobytu u nás. Jsme rádi, že jste si náš hotel užil a doufáme, že Vás v budoucnu budeme moci pohostit i za příjemnějších okolností.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. září 2018

Hotel je velmi pěkný. Velice příjemná a ochotná obsluha. Pokoj byl čistý a upravený. Byla zde i možnost donášky snídaně na pokoj což je velké plus. A velký výběr . Jediné mínus byli zvony :) Určitě doporučuji.

Datum pobytu: září 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli nikix162018.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
HotelBiograf, Zástupce manažera v zařízení Hotel Biograf, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. listopadu 2018

Vážená paní nikix162018,
Děkujeme za skvělou recenzi a Vaše doporučení. Spokojenost našich hostů je pro nás hlavní.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. srpna 2018

Hotel je pěkný, moderně zařízený v centru Písku, jen kdo má okna na náměstí si užije zvonů :-) Recepční byly velice milé,stejně jako obsluha u snídaní, pokoj pěkný , koupelna se vším všudy... možnost využití výtahu, rádi se opět vrátíme pokud zavítáme do těchto končin, děkujeme

Datum pobytu: duben 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli johana9970.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
HotelBiograf, Zástupce manažera v zařízení Hotel Biograf, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. listopadu 2018

Vážená paní johano9970,
Velmi děkujeme za pěknou recenzi. Jsme rádi, že jsme splnili Vaše očekávání a rádi Vás opět přivítáme při Vaší další návštěvě Písku.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze