Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (4 661)
Filtrovat recenze
4 662 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 895
1 816
687
182
82
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
1 895
1 816
687
182
82
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
274 662 recenzí
Recenzováno: 18. září 2017

Pro hotel jsme se rozhodli na základě recenzí, a naprostá spokojenost.
Jídlo - vynikající. neumím si představit, že by si někdo nevybral.
Ubytování - pokoje hezké, čisté. Každý den čisté ručníky.
Personál - velmi příjemný, ochotný.

Datum pobytu: září 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Lexa217.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 18. července 2017 prostřednictvím mobilu

Nádherný čistý hotel. Perfektní služby od čistých pokojů po jídlo, animační programy a vybavení hotelu. Denně různé animační programy na třech místech. Jídlo rozmanité a výborné, úklid pokojů perfektní denně čisté ručníky, personál perfektní a milý. Dostatek lehátek u bazénu v přízemí, perfektní nápad terasa na střeše se dvěmi bazény a spoustu lehátek se slunečníky. Určitě se ještě vrátíme.

Datum pobytu: červenec 2017
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Ludmila K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GFHoteles, Manager v zařízení GF Fanabe, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. července 2017

Dobrý den paní Ludmilo,

Dekujeme Vam za Vas krasny komentar. Moc nas tesi, ze vsechno slo podle vasich predstav a stravili jste nadhernou dovolenou. Jsme rádi, ze jste si uzili nas animacni program, gastronomii, pokoje a navazali jste hezke vztahy s nasimi zamestnanci.

Jsme rádi, ze jste si pobyt u nas v hotelu uzili a doufame, ze Vas zase brzy uvidime zpet v GF Fañabe.

S pozdravem,
Manazer Hotelu GF FANABE

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. května 2017

Fanabe Costa Sur je výborný, úžasně čistý hotel s perfektními službami all inclusive a vynikajícím jídlem. Nedá se mu prostě nic vytknout. Leží na jihozápadě ostrova Tenerife, v živém letovisku Costa Adeje, se spoustou restaurací, barů a obchodů, asi 10 minut pěší chůze od stejnojmenné pláže Fanabe, která je sopečného původu, stejně jako celý ostrov Tenerife.

Cestovali jsme čtyřčlenná rodina s většími dětmi a užili jsme si zde nádherný a bezstarostný týden. Měli jsme to štěstí, že jsme dostali dva sousedící, slunnné pokoje s výhledem na bazén, prostě super poloha. Slunce v pokojích jsme moc ocenili také vzhledem k tomu, že jsme zde byli koncem února. Pokoje byly krásné, prostorné a díky důmyslnému rozmístění velkoplošných zrcadel za postelemi, vypadaly ještě větší. Byly bezchybně čisté, s denním úklidem, výměnou ručníků a ložního prádla, dobře vybavené, s koupelnou a balkonem.

Bazény byly pěkné a čisté, se spoustou lehátek a pokud by vám chybělo slunce u hlavního bazénu, má hotel k dispozici úžasnou střešní terasu ke slunění, s krásným výhledem na moře, s barem a dvěma malými bazény. V hotelu Fanabe je prostě dostatek místa pro každého. Pro rodiny s dětmi, pro ty, co na dovolené vyhledávají animace, ale i pro páry, preferující klid a dokonce i pro nudisty je vyhrazeno místo na střešní terase.

Jídlo bylo vynikající, s obrovským výběrem k snídani, obědu i večeři. Snídaně bývaly sice trochu hektické, ale úžasně rychlý personál vše zvládal na jedničku, takže ať jste přišli v jakoukoliv dobu, čekal na vás stůl vždy s čistým ubrusem. Nestalo se, že by jste se u svého jídla museli dívat na skvrny po ostatních hostech. Nápoje, pivo, víno i koktejly byly také skvělé. Musím vyzdvihnout celkově skvělou práci personálu tohoto hotelu. Každý z nich byl tak pracovitý, vždy dobře naladěný a přátelský, se snahou vyhovět.

Přestože hotel Fanabe Costa Sur neleží přímo na pláži, což obvykle při výběru hotelu upřednostňujeme a při pohledu z ulice tak nevypadá, je opravdu perfektní a kvalitní ve všech směrech a můžeme jej doporučit pro cestovatele všech věkových kategorií a pro všechny, kterým v hotelu nevadí větší množství rodin s malými dětmi. Ostrov Tenerife nás celkově okouzlil svou nádhernou a rozmanitou přírodou a určitě se sem v budoucnu rádi vrátíme, stejně jako do hotelu Fanabe Costa Sur.

Tip ohledně pokoje: Nejlepší jsou slunečné pokoje s výhledem na bazén ve vyšším patře
Datum pobytu: únor 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli LillyLo77.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GFHoteles, Manager v zařízení GF Fanabe, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. května 2017

Vazena Lilly,

Moc Vam dekujeme za Vas hezky komentar. Jsme moc rádi, ze jste si uzili dovolenou v nasem hotelu a meli jste krasny a bezstarostny tyden. Ocenujeme Vase kladne komentare vzhledem k nasim zamestancum, pokojum, restauraci a celkove k nasim instalacim. Doufame, ze Vas brzy uvidime zpet v GF Hoteles.

Mejte se hezky a brzy na videnou na Tenerife. S pozdravem
Tým hotelu GF FAÑABE

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tato recenze byla přeložena z jazyka: Angličtina. Zobrazit originál
Recenzováno: 24. června 2014

Tohle byla pro naši tříčlennou rodinu první dovolená all inclusive a nezklamala nás.

Měli jsme pokoj u bazénu, který byl moc pěkný. Areál bazénu byl velký, se spoustou lehátek. Kdykoliv jsme během dne šli k bazénu, neměli jsme problém sehnat lehátko. Tomu asi pomohla i střecha se spoustou lehátek a dvěma malými bazény. Výhled seshora byl fantastický.

Lokalita hotelu byla skvělá, deset minut chůze od pláže a s obchody před vchodem, do kterých jsme chodili většinu dní.

Pokud tam chcete pobývat s dětmi, můžu to rozhodně doporučit. Dvakrát denně na dvě hodiny fungoval dětský klub. Zábavní tým, který ho provozoval, byl naprosto úžasný a pracovitý. Se čtyřletým synkem dělali spoustu aktivit, včetně malování na obličej, pěnové párty a hledání pokladu. V hotelu je také malý dětský koutek.

Jídlo bylo výborné, se širokou nabídkou.

Personál hotelu byl vynikající, od recepčních přes uklízeče až po číšníky a obsluhu baru. Přátelští a nic pro ně nebyl problém. Potřebovala jsem si na týden půjčit kočárek a z recepce mi zavolali do půjčovny vybavení pro děti, to může být užitečné, pokud tam jste s menším dítětem nebo miminkem.

Celkově to byl úžasný pobyt a rozhodně bych se tam vrátila.

8  Poděkujte uživateli 18MJG.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLCPůvodně odesláno v Angličtina dne www.tripadvisor.co.uk. Zobrazit originál
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 7. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: srpen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GFHoteles, Manager v zařízení GF Fanabe, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. srpna 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze